Vsetko okolo YouTube
Re: Vsetko okolo YouTube
A tu je podobné video z českého youtubu:
Hľadám 2 ľudí do youtube premium family, má niekto záujem? 
tyler91 mam zaujem 
-
ja_som
Star
- Kontaktovať používateľa:
tyler, poslal som ti správu
Ako teda? Pisal som aj spravu, ale bez reakcie.
prepáč, ale naplnilo sa mi to aj bez ľudí z fóra (až na ja_som)
Mam volne miesto ak by mal niekto zaujem.
2,75€
2,75€
Prišiel mi email:
YouTube Premium Family plan price update
Thank you for being a YouTube Premium member. We hope you and up to 5 members of your household are enjoying your YouTube Premium benefits, including ad-free and downloadable videos, background play, and uninterrupted access to over 100 million songs with the YouTube Music app.
To continue delivering great service and features, we’re increasing your price to €15.99/month. We don’t make these decisions lightly, but this update will allow us to continue to improve Premium and support the creators and artists you watch on YouTube.
You will see the change reflected on your December 9, 2024 billing date.
While we hope that you continue to be a member, you can cancel your subscription at any time here. To check the status of your account and billing information, go to your Settings > Purchases and Memberships page.
You can find more information on the latest updates in the YouTube Help Center.
Thanks for being a YouTube Premium member.
Sincerely,
The YouTube Premium team
YouTube Premium Family plan price update
Thank you for being a YouTube Premium member. We hope you and up to 5 members of your household are enjoying your YouTube Premium benefits, including ad-free and downloadable videos, background play, and uninterrupted access to over 100 million songs with the YouTube Music app.
To continue delivering great service and features, we’re increasing your price to €15.99/month. We don’t make these decisions lightly, but this update will allow us to continue to improve Premium and support the creators and artists you watch on YouTube.
You will see the change reflected on your December 9, 2024 billing date.
While we hope that you continue to be a member, you can cancel your subscription at any time here. To check the status of your account and billing information, go to your Settings > Purchases and Memberships page.
You can find more information on the latest updates in the YouTube Help Center.
Thanks for being a YouTube Premium member.
Sincerely,
The YouTube Premium team
aj mne, je to dost ale tak co spravis, aj tak sa to oplati. oni to dobre vedia tak to vyuziju.
zaujimalo by ma ale ze ci sa to ozaj premietne youtuberskych prijmov, lebo toto mi pride ako taky ten korporatny blabol, radsej by som bol keby pekne ozajsne napisali ze "ok, zdvihame tebe predplatne o 25% ale zaroven budeme content creatorom vyplacat o 25% viac... lebo takto tomu proste neverim.LubosZ napísal: 07 nov 2024, 22:02To continue delivering great service and features, we’re increasing your price to €15.99/month. We don’t make these decisions lightly, but this update will allow us to continue to improve Premium and support the creators and artists you watch on YouTube.
najvyssi cas pouzit PiHole 
pihole prave na reklamy na youtube nefunguje, aspon teda nefungoval ked som pouzival pihole.
zmenit dns a pouzivat browser na videa 
ale ide o to ze pihole nevie tie videa blokovat lebo tie reklamy idu/isli cez rovnake domeny ako youtube videa takze by si zablokoval aj tie.
ale ak to mate niekto rozbehane a funkcne tak kludne dajte navod.
ale ak to mate niekto rozbehane a funkcne tak kludne dajte navod.
Problem je, ze na telke tie reklamy nebloknes.
ked mas pihole tak je to jedno, lebo nastavis na routri DNS na pihole a kazde zariadenie tym padom pojde cez neho. pouzival som to, je to super, lebo ziadne reklamy ani na telefone ci akomkolvek zariadeni.
Ahojte mam 2 volne miesta na Premium ucet za 3€ mesacne po novom.
Zalezi od systemu TV. Napr na LG s webOS sa to da cez zapnuty dev mode a DevManager
Na televízoroch a boxoch s android systémom s aplikáciou smarttubenext ide yt bez reklamy.
Na androidových telefónoch a tabletoch je x aplikácií na yt bez reklamy, ako revanced alebo newpipe.
Na iphone-och je možné mať youtube bez reklamy a aj s prehrávaním na pozadí s prehliadačom Vivali, tam je možnosť blokovať reklamy a ide aj na pozadí.
Na androidových telefónoch a tabletoch je x aplikácií na yt bez reklamy, ako revanced alebo newpipe.
Na iphone-och je možné mať youtube bez reklamy a aj s prehrávaním na pozadí s prehliadačom Vivali, tam je možnosť blokovať reklamy a ide aj na pozadí.
Revanced a Vanced mal kazdu chvilu problem na Androide, niekedy to YouTube blokol behom 1 dna od aktualizacie a trvali aj 2 tyzdne, kym vysla nova verzia aplikacie.
Určite aj pri revanced aj pri newpipe alebo smarttube next sú vždy obdobia, keď spravia zmenu a vtedy to nefunguje, vtedy to ide stále cez prehliadače. Vtedy je používanie menej pohodlné ale aspoň mne stále menej otravné ako tie debilné reklamy.
Záruka pri týchto samozrejme nie je.
Záruka je len pri oficiálnej verzii, že ti reklamy pôjdu garantovane vždy a zdarma alebo môžeš zaplatiť.
Minule som bol u známeho a z iphone-u púšťal hudbu cez bluetooth a často tam boli reklamy ale sú už zvyknutí, no ja veľmi nie, dali sme do telefónu vivaldi a že bez reklamy a so zamknutým displejom na iphone a ide? Ako keby sa stal zázrak.
Záruka pri týchto samozrejme nie je.
Záruka je len pri oficiálnej verzii, že ti reklamy pôjdu garantovane vždy a zdarma alebo môžeš zaplatiť.
Minule som bol u známeho a z iphone-u púšťal hudbu cez bluetooth a často tam boli reklamy ale sú už zvyknutí, no ja veľmi nie, dali sme do telefónu vivaldi a že bez reklamy a so zamknutým displejom na iphone a ide? Ako keby sa stal zázrak.