K: Xbox Series S
K: Xbox Series S
nahodou sa nechce zbavit niekto? chcem detom kupit xbox a novy mi pride drahy a trochu sa bojim kupovat random z bazosu, na internetoch strasia ze microsoft vie konzolu zabanovat a potom sa nepripojis online ani s inym kontom.
Re: K: Xbox Series S
Pokiaľ viem, tak perma ban na konzolu je veľmi ojedinelý. A robí sa len ak vážne a opakovane porušíš nejaké ich pravidlá. Takže toho by som sa vážne nebál.
Re: K: Xbox Series S
nakoniec som vcera objavil akciu na alze, novy xbox stoji 270 eur ale ked si ho kupis ako bundle s 3 mesacny gamepassom tak je za 250 
kedze gamepass by som kupil tak ci tak tak je to vlastne 40 eur dole. to je 210 za novy a jazdene sa predavaju za 160-200 eur... neni o com.
aj tak vdaka za radu, asi mas spravdu, zbytocne strasim, len som mal jeden inzerat vyhliadnuty ale trochu mi prisiel podozrivy ten inzerat tak som stresoval.
moze sa zavriet tema
kedze gamepass by som kupil tak ci tak tak je to vlastne 40 eur dole. to je 210 za novy a jazdene sa predavaju za 160-200 eur... neni o com.
aj tak vdaka za radu, asi mas spravdu, zbytocne strasim, len som mal jeden inzerat vyhliadnuty ale trochu mi prisiel podozrivy ten inzerat tak som stresoval.
moze sa zavriet tema