Kúpiť jazdený Duster, Dacia
Kúpiť jazdený Duster, Dacia
Ahojte!
Chcem kúpiť auto z druhej ruky a premýšľam nad Dusterom. Také tie päťročné sú v mojej cenovej relácii. Vedel by mi niekto povedať, na čo si pri tomto aute dávať bacha? Či sa tam niečo často nekazí alebo či ja neviem, elektronika nie je poruchová a pod. Kamarát ho má ale má ho nové a teda mi nevedel nič povedať.
Chcem kúpiť auto z druhej ruky a premýšľam nad Dusterom. Také tie päťročné sú v mojej cenovej relácii. Vedel by mi niekto povedať, na čo si pri tomto aute dávať bacha? Či sa tam niečo často nekazí alebo či ja neviem, elektronika nie je poruchová a pod. Kamarát ho má ale má ho nové a teda mi nevedel nič povedať.
Re: Kúpiť jazdený Duster, Dacia
Ahoj, vitaj na fóre.
Je tam ešte záruka?
Je tam ešte záruka?
Ahoj. Vďaka 
Nemám ešte vybraný konkrétny. Ale autobazár vravel, že majú záruku jeden rok.
Nemám ešte vybraný konkrétny. Ale autobazár vravel, že majú záruku jeden rok.
Dobré videá. Vďaka. Určite pomohlo.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
vaculík má prehľad
-
CrazyJerry
Light Star
A urcite sa vyhni AAAuto 
Z mojej skusenosti, ako vlastnika viacerych Dusterov vo firme (1. generacia, 1. generacia po FL a 2. generacia). Odporucam kupit novy Duster. Hranica 5 rokov/100 000km bola prave ta, ked sa zacali objavovat rozne poruchy. Pri tejto hranici sme vacsinu Dusterov (okrem jedneho) teda predali. Okrem technickych problemov to su po 5tich rokoch uz vrzgajuce plasty, korozia...
Pri jazdenom 5 rocnom Dusteri treba pocitat s vyraznejsimi investiciami do servisu. Navyse si Duster drzi ako jazdeny pomerne vysoke ceny.
Ak potrebujes 4x4 a na novy Duster nie je rozpocet, tak bohuzial alternativa nie je. Ak 4x4 nepotrebujes, tak su podla mna v podobnej cene aj lepsie jazdene alternativy.
Pri jazdenom 5 rocnom Dusteri treba pocitat s vyraznejsimi investiciami do servisu. Navyse si Duster drzi ako jazdeny pomerne vysoke ceny.
Ak potrebujes 4x4 a na novy Duster nie je rozpocet, tak bohuzial alternativa nie je. Ak 4x4 nepotrebujes, tak su podla mna v podobnej cene aj lepsie jazdene alternativy.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
na nejake zarucne plnenie bazaru zabudni