4. Ficova vláda (2023-202x)
Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)
Na margo toho, viac než stovka odsúdených a obvinených už bola prepustená z výkonu trestov a väzby alebo im obvinenie kvôli skráteným premlčacím dobám bolo zrušené. A mnoho sudcov sa vyjadruje, že nás čaká obdobie zvýšenej kriminality, keďže sa púšťajú aj recidivisti, alebo zlodeji odsúdení za krádež, ktorí však v portfóliu majú aj ublíženia na zdraví a podobne. A budeme tu mať čochvíľa videá ako z usa, kde sa rabujú obchody vo veľkom. Som zvedavý ako Fico dokáže z tohto opozíciu obviniť 
Burcovali verejnost. Ked mozu za atentat, mozu aj za kradeze 
-
starysomar
Hardcore addict
Asi mám iný vkus na ženy. Toľko vypiť nedokážem, aby sa mi hento páčilo. Ale proti gustu žiadny dišputát. 
liberalno-progresivna propaganda, presne ako som hovoril
beardie - Od teba by som nečakal, že napíšeš liberálno-progresívna propaganda. Jedine ak ironicky. Ci už nie si liberál a podporovatel SaS ?
napisem ti to slusne - precitaj si posledne 2 strany, zacni tu
To som porozumel, že si z toho predstavenia vydedukoval že sa jedná o propagandu, ale nečakal som, že to aj potvrdíš.
daj si kavu a skus znova, zatial ti to nemysli
Dik kávu nepijem, možno tebe kofein robí zle, ked si potvrdil propagandu.
K téme - https://dennikn.sk/minuta/tema/19325/ficova-vlada Suska by mohli odvolať, horšieho ministra spravodlivosť dlho nemala.
Dopadne to tu ako za Havla, keď vypustil recidivistov na slobodu po rozpade federácie. Títo recidivisti budú v bielych golieroch a nie tí pouličný.
K téme - https://dennikn.sk/minuta/tema/19325/ficova-vlada Suska by mohli odvolať, horšieho ministra spravodlivosť dlho nemala.
Dopadne to tu ako za Havla, keď vypustil recidivistov na slobodu po rozpade federácie. Títo recidivisti budú v bielych golieroch a nie tí pouličný.
no dobre
napisal som, ze tuto chybu organizatorov sa bude snazit koalicia vyuzit a bude to pripisovat priamo ci nepriamo opozicii, pricom pouziju slova ako liberalizmus
presne to Martinka spravila
staci takto alebo ti to mam nakreslit?
napisal som, ze tuto chybu organizatorov sa bude snazit koalicia vyuzit a bude to pripisovat priamo ci nepriamo opozicii, pricom pouziju slova ako liberalizmus
Nato predsa treba silnú ruku policajného štátu, silné volanie po posilnení represných zložiek, keď môžu mať v Rusku 1,5 milinovú armadu policajtov, prečo nie my, veď predsa treba nejako tú autokraciu ochrániť, ešte ho budú aj prosiť na kolenách aby tých policajtov bolo čo najviac.danodrevo napísal: 20 aug 2024, 8:38 A budeme tu mať čochvíľa videá ako z usa, kde sa rabujú obchody vo veľkom. Som zvedavý ako Fico dokáže z tohto opozíciu obviniť![]()
No dobre o chybe som písal aj ja. To čo si potvrdil o Martinke si písal ironicky, stačí ti to takto alebo ti to mám nakresliť ?beardie napísal: 20 aug 2024, 9:53 no dobre
V com bola chyba, posledne nepozerám moc správy pre well beeing. Len som na chvilku zachytil nejake video, ktore si asi natacal kuffa alebo niekto v takom sere, ked nakladali tribunu do nejakeho nakladiaka a niekto sa tam zahanal s nejakymi tycami?beardie napísal: 20 aug 2024, 9:53 chybu organizatorov sa bude snazit koalicia vyuzit a bude to pripisovat priamo ci nepriamo opozicii
Chyba bola možno, že odtiaľ toho človeka nevykázali úplne a nedohliadli aby tam ešte obsmŕdali aj po skončení predstavenia. To že sa tam zjaví nejaký duševne chorý kazateľ, ktorý by mal namiesto kázania na nejakom divadelnom predstavení kázať vo vypolstrovanej miestnosti hádam nie je problém tých organizátorov, to že to bude voda na mlyn nejakej dezinfo, teraz už vládnej politiky je hádam jasné, veď za tým účelom tam šiel aj s tým cirkusom.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Urcite len chcel chranit deti, pred tymi skazenymi fararmi a nestalim tlakom leberalnej propagandy. Co je na tom zle?Blastbit napísal: 19 aug 2024, 21:36 harrison - vyrušovať počas omše urobil jeden chlap v kostole v mojom meste. Miništranti ho vyviedli von = rušenie omše.
Jasne, ze sa nic take nestane, sme na Slovensku.wladas napísal: 19 aug 2024, 23:23 Nemoze lebo by hrozil rozpad krehkej vlady. Cize princezna sa moze kludne vysrat na javisku SND pocas predstavenia a nic sa nestane.
Som rad, ze sa ti na nu dobre pozera, konecne uz nemas problem s predstavitelkou ateistickeho rezimu a pohankou, ktora ani nevie desatoro.curta napísal: 20 aug 2024, 0:22 Aspoň sa na ňu dobre pozerá, čo možno neplatí o Štefanovi Kuffovi a o Kolíkovi
beardie - tú vetu čo si citoval, tak to som písal o sebe. Radšej si tú kávu už nedávaj. Prepáč ak som bol zlý.
harrison - zlé je na tom to, že on došiel s tým, že to tu všetko rozbije, Boh je skur**syn a podobné reči. Predpokladám, že ty by si taký nebol.
harrison - zlé je na tom to, že on došiel s tým, že to tu všetko rozbije, Boh je skur**syn a podobné reči. Predpokladám, že ty by si taký nebol.
kavu nepijem
-
javatar
Hardcore addict
Slaba utecha, ministrov nemame na to aby sme sa na nich pozerali.curta napísal: 20 aug 2024, 0:22Aspoň sa na ňu dobre pozerá, čo možno neplatí o Štefanovi Kuffovi a o Kolíkovi
Kuffa sa tam zjavil z čista jasna? Len tak šiel okolo?beardie napísal: 20 aug 2024, 10:06 organizatori ani herci neoznamili divakom, ze predstavenie je urcene pre ludi od 18 rokov, coho sa chytil Kuffa a uz to islo
Už ti to vysvetlil " ze predstavenie je urcene pre ludi od 18 rokov " = deti čo mali napr. 10 rokov tam nemali čo hladať (mne je to jedno)
Toho sa chytil Kuffa, šiel im to povedať, ale diváci s ním nesúhlasili, potom nastal konflikt s tyčou a to sa ide teraz vyšetrovať.
Simkovičová zvažuje dať podnet, ktorý už beardie zdielal hore na minulej strane. Toto sú tie chyby, ktoré nahrávajú vláde voči opozícii.
Toho sa chytil Kuffa, šiel im to povedať, ale diváci s ním nesúhlasili, potom nastal konflikt s tyčou a to sa ide teraz vyšetrovať.
Simkovičová zvažuje dať podnet, ktorý už beardie zdielal hore na minulej strane. Toto sú tie chyby, ktoré nahrávajú vláde voči opozícii.