Recept na PhoBo
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Recept na PhoBo
Mate niekto overeny recept na domace PhoBo?
Re: Recept na PhoBo
Vsak si daj vyhladat pho alebo pho bo a najde ti vela receptov na pho, dokonca aj na shop s azijskymi potravinami. Tie recepty su dost podobne a nepredpokladam, ze to ma niekto prespekulovanejsie.
skus podla neho navarit. Vyzera, ze vie co robi.
-
harrison314
Hardcore addict
Praveze podla jedneho som varil a nedopadlo to dobre.heker napísal: 18 aug 2024, 20:12 Vsak si daj vyhladat pho alebo pho bo a najde ti vela receptov na pho, dokonca aj na shop s azijskymi potravinami. Tie recepty su dost podobne a nepredpokladam, ze to ma niekto prespekulovanejsie.
-
starysomar
Hardcore addict
Chyba vzoru, či kuchára? 
-
harrison314
Hardcore addict
Myslim, ze recept som dodrzal. Pozeral som aj ine recepty, ale tie sa diametralne lisia. Preto hladam nieco ludsky overene.
A porovnavas to s cim, s phockom v Bratislave, s phockom v Banskej Bystrici alebo s phockom vo Vietname na ostrove Phu Quoc?
-
harrison314
Hardcore addict
Porovnavam Phocko z Bratislavy, ktore je cire a jemne vonave po skoricy a inych koreninach, moje bolo cierne a silno vonalo ako medovniky. Nedalo sa to jest a musel som to vyliat. No davkovanie korenin som dodrzal presne.
-
daniel.daniel
Medium Star
doma si zvyknem varievat phobo..a vsetkym chutilo, pravdepodobne si dal vela korenin. Ja si doma spravim vyvar asi 3-4L. A potom vnom prevarim este opecene koreniny. 1ks skorice asi ako ukazovak, a kupujem ju v cinskom obchode, 2ks badianu, 5ks kardamonu, koriander davam suseny podla chuti, sol trocha cukru a nakoniec rybaciu omacku Squid. Zazvor nejaku cast uvarim a nieco si nastruham aj priamo do taniera. A potom si zvyknem davat cerstvu zeleninu rozneho druhu natenko nakrajanu podla chuti a bylinky. Najlepsi je cestvy koriander natom.
Inac ked pozeram tento recept na 6porci tak mi tam pride strasne vela skorice a badianu. Neviem ci by nevzniklo nieco podobne ako tebe
Treba skusat, uvar si vyvar a len z casti si priprav pho.
Inac ked pozeram tento recept na 6porci tak mi tam pride strasne vela skorice a badianu. Neviem ci by nevzniklo nieco podobne ako tebe
Kód: Vybrať všetko
https://www.foodland.sk/recepty/ako-sa-vari-vietnamska-hovadzia-polievka-pho-bo/?srsltid=AfmBOoolBzU056gxCEyjNE4N8PkIub6iBQvATrLfCbCluwJlcwbLq1HjTreba skusat, uvar si vyvar a len z casti si priprav pho.
-
harrison314
Hardcore addict
Koreniny vytiahnes z vyvaru, ci ich tam nechvas do konca?
Kolko vlastne varis vyvar?
Kolko vlastne varis vyvar?
-
daniel.daniel
Medium Star
Povecsine opeciem kosti v rure aj s cibulou a potom varim. Vtedy je viac zlatisty. Kuraci vyvar varim tie 3 hodinky.
Hovedzi aj 4-5 hodin. Ale raz som ho skusal varit cez noc vtedy bol ozaj silny a glejovity...vsetky chrupavky na kostiach sa rozpadli. Potom koreniny dam do sitka a varim este hodinu.
Hovedzi aj 4-5 hodin. Ale raz som ho skusal varit cez noc vtedy bol ozaj silny a glejovity...vsetky chrupavky na kostiach sa rozpadli. Potom koreniny dam do sitka a varim este hodinu.
-
harrison314
Hardcore addict
Ok, vdaka. Uz asi viem, kde som spravil chybu.
Davas aj badian?
Davas aj badian?
-
daniel.daniel
Medium Star
Ano davam, aj som to pisal vysie. Este davam aj kafrove listy. Kde si spravil chybu?
Podla mna v korenovej zelenine spravil nieco zle 
-
harrison314
Hardcore addict
Ze som tam badian, skoricu a klinceky dal varit na zaciatku, a varili sa tam 13 hodin.
Korenovu zeleninu som ani nedaval, lebo v recepte nebola.
Korenovu zeleninu som ani nedaval, lebo v recepte nebola.
13 hodin si varil polievku? WTF
Tolko sa nevari ani demi glace
Tolko sa nevari ani demi glace
-
harrison314
Hardcore addict
V receptoch pisali, ze sa ma varit 10-15 hodina cim dlhsie tym lepsie. Mam pomaly hrniec, takze je to lahke (varil som tak napriklad bravcove koleno).
-
daniel.daniel
Medium Star
praveze pri demi glace ides minimum 12hod, kym ten vyvar zredukujes trva to urcity cas. Potom som ho zamrazil na kocky...a ked robim steaky alebo panenku tak si ho pridavam do omacky.