Zlý pocit

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
im_perion
Novice
Novice

Zlý pocit

Príspevok od používateľa im_perion »

ahojte,

neviem ako sa ocitol na mieste v akom sa práve nachádzam, mám 33 rokov a necítim sa dobre.
Ako sa spätne pozerám na svoj život tak som mal vždy problém s úzkosťou, pár rokov dozadu mi zistili aj depresiu.
Fungoval som bez liekov, žiadne som nechcel a ani nechcem.
Ťažko sa mi píšu tieto riadky lebo normálny človek tomu nebude rozumieť, no nebaví ma život.
Mám dobrú prácu, dobrých kamarátov, veľa koníčkov, som vysoký, vyšportovaný, nemám problém dohodnúť stretnutie s babou. No už ma nič nebaví, nenapĺňa (ani tie koníčky, robím ich zo zvyku), aj keby mi niekto daruje milión nič sa u mňa nezmení, nie je nič čo by som chcel, proste fungujem na základných potrebách, jedlo, spánok. Je to naozaj zlý pocit, pamätám si na časy keď som sa tešil na rozne veci, tešil som že ide víkend, že budem mať dovolenku...a teraz nič. Môžem ísť v podstate kamkoľvek, ale nechcem, nemám chuť. Jediné čo mi dávalo zmysel bol vzťah ale ten skončil, áno aj to celú vec zhoršilo, alebo to už bola posledná kvapka.
Je to ťažké priznať ale mám zlé myšlienky, myslím tie najhoršie aké človek môže mať a keď na to pomyslím idú mi slzy do očí, ale neviem to kontrolovať. :(
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Zlý pocit

Príspevok od používateľa gogo956 »

návšteva odborníka, zjavne si v štádiu kedy laické rady už nepomôžu
curta
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa curta »

Možno prežívaš temnú noc Temná noc, Temná noc, spis, tým prechádzalo mnoho ľudí, alebo naozaj odborníka. Podľa toho čo píšeš, že si mal vždy problémy z úzkosťou, tak lieky a terapia môžu pomôcť.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ziadna temna noc, mas proste depresiu. A to bez liekov nevyriesis. Nepomozu ziadne sarlatanske rady (gogo965, nesnaz sa) ani nic podobne, len odborna liecba. Pokial nechces lieky, tak sa potom nestazuj.
Pepo79
Star
Star

Príspevok od používateľa Pepo79 »

Odporucil by som navstivit odbornika (psycholog alebo psychiater) a ten na zaklade vysetrenia urci, akym sposobom by sa ti dalo pomoct.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Navštíviť odborníka - a nevšímať si "rady" fanatikov a magorov.
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

určite vyhľadaj odbornú pomoc. čakačky na psychiatra, či dostuposť psychológa môže podľa regiónu dosť variovať a byť aj niekoľko mesiacov, takže sa treba pripraviť. Prípadne existujú aj dostupné a bezplatné online platformy ako ipcko.sk a podobne, kde pracujú psychológovia.
Fglx
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fglx »

Skus najst cestu k tomu, kym si bol a opytat sa ho, ako sa ma.
Ludia obcas stratia kontakt sami so sebou.. potom to nie je pekne
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

https://www.startitup.sk/prelomovy-zvra ... -depresie/ + ďalšie vedecké články + to čo písal Fglx - " Skus najst cestu k tomu, kym si bol "
im_perion
Novice
Novice

Príspevok od používateľa im_perion »

objednal som sa k psychiatričke, termín mi dala o týždeň
Napísať odpoveď