Ake reproduktory k pc ?
Re: Ake reproduktory k pc ?
Tie R2000BD som mal aj doma na Slovensku a používal som ich namiesto R1700BT. Ten rozdiel vo zvuku je tam stále dosť veľký. Dobrý zvuk mali aj R1800BT, no tie som nechal bratovi a prešiel som na R2000BD.
Noobsz DJ: viem co myslis. Pozeral som aj toto video: kde su v porovnani s tymi co mam aktualne na inom PC. Tiez 1080BT ma inak stali z China planet 55eur a podla mna su za tie prachy naozaj vyborne. Oproti nim zneju tie 1700BT trochu ... neviem ako to povedat, huhlavejsie, zatemnene mozno ? Ale zase je to len video. V kazdom pripade budu z Alzy (aj ked na biele si budem musiet pockat), takze s moznostou pripadneho vratenia pocitam.
gogo956: Mam aktualne tie DT990, ale pouzivam ich minimalne. Trochu ma po dlhsom case obtazuju, takze vo vysledku pouzivam sluchadla uz len pri praci (z nejakeho dovodu sa mi s nimi sustredi lepsie) a to Soundcore Liberty 4NC. Tu sa v kazdom pripade nehram na nejaku audiofiliu, aj preto mam budget nastaveny trochu nizsie (mne by narovinu uplne stacili tie 1080BT, ale ked uz mam kupovat dalsie, nech su trosku lepsie ...
), len ti repro skratka obcas potrebujes 
gogo956: Mam aktualne tie DT990, ale pouzivam ich minimalne. Trochu ma po dlhsom case obtazuju, takze vo vysledku pouzivam sluchadla uz len pri praci (z nejakeho dovodu sa mi s nimi sustredi lepsie) a to Soundcore Liberty 4NC. Tu sa v kazdom pripade nehram na nejaku audiofiliu, aj preto mam budget nastaveny trochu nizsie (mne by narovinu uplne stacili tie 1080BT, ale ked uz mam kupovat dalsie, nech su trosku lepsie ...
Johnnny
vsetko ma svoje plus aj minus, ci repro ci sluchadla
V každom pripade pri takychto malych repro treba dopredu ratat so znacnymi kompromismi v oblasti kvality zvuku, ale pokial clovek vysoku kvalitu nepotrebuje, tak ok.
vsetko ma svoje plus aj minus, ci repro ci sluchadla
V každom pripade pri takychto malych repro treba dopredu ratat so znacnymi kompromismi v oblasti kvality zvuku, ale pokial clovek vysoku kvalitu nepotrebuje, tak ok.
Ale to je samozrejme. Ja do buducna do obyvacky planujem stlpkovky, od tych uz nejake naroky mat budem, ale tu je to proste take ... nech to hra 
Tie R1700BT ti spravia dobrú službu. Len ten zvuk je taký, ako ti prišlo z toho videa. Aj keď, video ti nesprostredkuje až taký zvuk, ako v skutočnosti tie reproduktory majú. No v tomto prípade je ten zvuk taký iný. Ale aby som napísal pravdu, neľutujem ich kúpu. Len si vždy musím chvíľu na ne zvykať.
-
Ryan Giggs
VIP
Pisal si ze chces zabavnejsi zvuk, a to tie R1700 maju. Ano, je mozno dunivejsi, ale v tejto kategorii je to nieco za nieco.
No, len kazdy si pod tym asi predstavi nieco ine, resp je to vagna definicia. Toho som si vedomy. Chcel som tym hlavne povedat, ze nechcem monitory (MR4 som sem dal kvoli tomu, ze maju udajne nejaky "music" mod kde sa chovaju normalne). A zaroven mi trochu "Veckovy" charakter vyhovuje, cize tie R1700 nemusia byt zla volba. Uvidim ked ich budem pocut nazivo.
Z toho videa kde boli porovnavane s tymi MR4 sami hlavne pacila pocitovo vacsia vzdusnost. To je nieco co tiez mozem, takze ich urcite minimalne skusim.
Akurat ma hneva, ze biele na Alze su len na objednavku. Ale zase maju akciu na cierne a tie su asi akceptovatelne, ale menej cool ... https://www.alza.sk/edifier-r1700bt-cierne-d6436633.htm
Z toho videa kde boli porovnavane s tymi MR4 sami hlavne pacila pocitovo vacsia vzdusnost. To je nieco co tiez mozem, takze ich urcite minimalne skusim.
Akurat ma hneva, ze biele na Alze su len na objednavku. Ale zase maju akciu na cierne a tie su asi akceptovatelne, ale menej cool ... https://www.alza.sk/edifier-r1700bt-cierne-d6436633.htm
-
starysomar
Hardcore addict
Z tých dvoch a podľa zvuku tejto konkrétnej nahrávky - záznamu cez mikrofóny, YT by som si vybral 1080. Tie druhé majú pre moje uši "nasierací" zvuk. Zahuhňané, zadunené - bez priestoru.
Pri 1080 by som si mierne stiahol výšky.
Pri 1080 by som si mierne stiahol výšky.