Blastbit
Tak potom načo sa tolko haní komunizmus
už to tu bolo minimalne raz napisane: komunizmus ako system nikdy nikde neexistoval. To čo bolo v ČSSR bol
socializmus a vo vedeni statu boli
komunisti. Ešte raz: k
omunizmus ako system nikdy nikde neexistoval. Skús si to prosím prečítať za sebou aspon 10krát.
Pozri ja som v tej dobe nežil síce lebo som ročnik 1991, ale stavalo sa stavalo aj dobré paneláky a budovy aj zlé, stavali sa nemocnice áno no v dnešnej dobe to trvá ako večné sranie, v mojom meste sú napr podchody ktoré boli postavené za socializmu 80 rokov
a teraz čo? máme zatlieskať minulemu režimu ze dokazal postavit panelaky a podchody? Je to niečo výnimočné, čo inde vo svete nedokázali?
stálo sa v radách na mandarinky ale v radách stojíš aj v dnešných dobách pred pokladnou a tie mandarinky su čoraz menej chuťovo kvalitné, mäsové konzervy v dnešnej dobe pomleté preto ich ani nejem a pod.
neviem odkial si prisiel na to že dnesne mandarinky su menej chutne ako tie za socializmu, ked si sam napisal ze si sa narodil v roku 1991, to trošku nesedí, hmm
Som vtedy žil ale toto by som si nedovolil porovnavat, pretoze je to absurdné z principu.
Mäsove konzervy máš take za ake zaplatiš: existuju malo kvalitne aj velmi kvalitne. To že ty medzi nimi asi nevidis rozdiel je tvoja vec.

Pokial nechces stat v rade, mozes si nechat priniest potraviny az do bytu, to za socializmu neexistovalo.
Výklady častokrát neobsahovali tovar, pretoze nebolo co velmi ukazovat, preto vo vykladoch bola komunisticka ideologia: