Aspoň, že sa nám môžu s chuti smiať, aký vypatlaní a v najvyšších funkciách, k popuku.jackb napísal: 01 sep 2024, 22:39 Naivne by som dufal, ze im to ruralny elektorat spocita, ale tomu asi staci malicko na to, aby im to hadzal az kym to pojde.
4. Ficova vláda (2023-202x)
Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Preco by sa nesmiali, ked je to za nase peniaze?
Minule ma napadlo prirovnanie, ze volit Smerohlas, je ako ked mi vykradnu dom, ja pridem za zlodejom, spravim si s nim sumiatu fotku, poviem, aky je mili a dam mu kluce od domu, aby ma mohol zas vykradnut.
https://domov.sme.sk/c/23378296/trestny ... ovela.html
Toto je uz taky novy zlaty standard. Vlada ohlasi, ze nieco spravi. Odbornici povedia, ze to nebude mat dobry vplyv na krajinu a su v tom problemy. Takze sa vyhodia odbornici, vec sa schvali. A jejda, su problemy, ale za to moze strana, ktora nikdy nemala moc.
(Zas trencianska nemocnica)
https://www.icjk.sk/333/Novy-tajomnik-D ... cine-zmier
Autoeditácia príspevku po 4 hod 52 min 41 sek:
Inac myslite, ze to opakovane nahlasovanie bombovych utokov je sucast Ruskych operacii v Europe?
Za mna by modus operandy sedel, je to lacne, niekomu cez telegram dali instrukcie ako to nahlasit dostatocne anonymne a podobne veci sa deju po celej europe, ktoru ma Rusko v zuboch. Co tomu nasvedcuje je aj to, ze o tom nasa vlada takmer mlci (co moze byt bud neschopnostou ochranit vlastnych obcanov, alebo si nechcu pohnevat elektorat, alebo oboje).
Minule ma napadlo prirovnanie, ze volit Smerohlas, je ako ked mi vykradnu dom, ja pridem za zlodejom, spravim si s nim sumiatu fotku, poviem, aky je mili a dam mu kluce od domu, aby ma mohol zas vykradnut.
https://domov.sme.sk/c/23378296/trestny ... ovela.html
Toto je uz taky novy zlaty standard. Vlada ohlasi, ze nieco spravi. Odbornici povedia, ze to nebude mat dobry vplyv na krajinu a su v tom problemy. Takze sa vyhodia odbornici, vec sa schvali. A jejda, su problemy, ale za to moze strana, ktora nikdy nemala moc.
(Zas trencianska nemocnica)
https://www.icjk.sk/333/Novy-tajomnik-D ... cine-zmier
Autoeditácia príspevku po 4 hod 52 min 41 sek:
Inac myslite, ze to opakovane nahlasovanie bombovych utokov je sucast Ruskych operacii v Europe?
Za mna by modus operandy sedel, je to lacne, niekomu cez telegram dali instrukcie ako to nahlasit dostatocne anonymne a podobne veci sa deju po celej europe, ktoru ma Rusko v zuboch. Co tomu nasvedcuje je aj to, ze o tom nasa vlada takmer mlci (co moze byt bud neschopnostou ochranit vlastnych obcanov, alebo si nechcu pohnevat elektorat, alebo oboje).
Môže byť, ale vzhľadom na dátum by som asi skôr predpokladal, že sa niekomu nechcelo ísť do školy...
Tajná služba za Fica zrejme získala možnosť totálne ovládnuť mobil, môže ísť o nástroj Pegasus
https://dennikn.sk/4176198/tajna-sluzba ... j-pegasus/
-
starysomar
Hardcore addict
Hlavy mnohym ovladli uz prv.
-
harrison314
Hardcore addict
Popravde toto ma ani trochu neprekvapuje. Je to sucast Orbanovskej cesty. A tato sebranka uz novinarov a politickych oponentov odpocuvala a zneuzivala silove zlozky statu na politicky boj. Co nakoniec vyustilo do vrazdy Jana Kurciaka.lukas9206 napísal: 03 sep 2024, 23:07 Tajná služba za Fica zrejme získala možnosť totálne ovládnuť mobil, môže ísť o nástroj Pegasus
Vyustilo do vrazdy Jana Kuciaka? Pokial viem, nikde sa nepreukazalo spojenie vrazdy s touto vladou (myslim SMER, Hlas alebo SNS) ani s politikou. Vysetrovanie aj sud sa zameral na Kocnera a ten nebol politik, ani verejny funkcionar. Takze chces tvrdit, ze investigativna praca novinara sposobila to, ze by ho vlada odpocuvala a dala zavrazdit? Pretoze mi to tak vychadza z toho co pises a vobec to nekoresponduje s realitou a tym co poskytol v rozhovore dozorujuci prokurator pripadu vrazdy.
-
harrison314
Hardcore addict
Ja som to pochopil tak, ze Kocner si tui vrazdu objednal. Ale aj si ziskal informacie prostrednictvom dobryh kontaktov na prokuraturu, kde sa objavili nelaglne odpocuvania (Trnka, Kovacik ?).
No mozem sa mylit.
No mozem sa mylit.
veď ona sama s podprdou a zadkom tancuje medzi divakmi. 190tisic eur je malo, mali jej organizacii dat viacej, lebo je to uznavana choreografka. Zvláštne že tu ľudia toto obhajuju. Keby to video bolo v červenych dennikoch, poslal by som ho ztamadial, aby som nekazil moralku, ak tu este je. Ludia v hľadisku sa pozeraju a usmievajú. A na konci sa soňa vyfacka„Zďaleka nejde len o Soňu. Presne takýmito spôsobmi vyháňate tisícky talentovaných, profesionálne úspešných žien z verejného pôsobenia a mnohé aj z krajiny. Novinárky, vedkyne, lekárky, učiteľky, mladé študentky aj profesionálky na vrchole svojich síl. Aj prezidentku republiky. Čelia vulgárnemu zhadzovaniu, zosmiešňovaniu, sexistickým poznámkam, útokom na rodinu,“ uviedol Šimečka
https://www.hlavnydennik.sk/2024/09/04/ ... vany-tanec
-
harrison314
Hardcore addict
M4jk1:-) nie je ti trapne zdielat dezinfo weby?
Fico uz odstupil ako slubil, kedze sa naslo, ze jeho syncik berie dotacie od statu?
Ficova milenka, kotoru vozil za statne po europe sa uz vyjadrila? Alebo Dankova nova frajerka? Ci Peleho kamarat, co zije zo statneho?
Ci zas pokrytectvo?
Fico uz odstupil ako slubil, kedze sa naslo, ze jeho syncik berie dotacie od statu?
Ficova milenka, kotoru vozil za statne po europe sa uz vyjadrila? Alebo Dankova nova frajerka? Ci Peleho kamarat, co zije zo statneho?
Ci zas pokrytectvo?
Nerozumiem tomuto druhu umenia, o čom to má byť ? Mi to pripadá ako opojenie od požitia návykových látok a námluvy pred orgiami v sále.
Ak je teda hento dezinfo web, je iný web na ktorom by sa dalo slobodne opakovane pozrieť to video tohto druhu umenia a tej spomínanej Soni ?
Odpovede na všetky otázky je - NIE. Tam tiež poriešiť aby to bolo aj spoločnosti vysvetlené, nielen to čim sekunduje v polarizácii aj ich opozícia.
Ak je teda hento dezinfo web, je iný web na ktorom by sa dalo slobodne opakovane pozrieť to video tohto druhu umenia a tej spomínanej Soni ?
Odpovede na všetky otázky je - NIE. Tam tiež poriešiť aby to bolo aj spoločnosti vysvetlené, nielen to čim sekunduje v polarizácii aj ich opozícia.
nie som si isty, ci sa toto da povazovat za dotaciu od statuharrison314 napísal: 04 sep 2024, 10:23Fico uz odstupil ako slubil, kedze sa naslo, ze jeho syncik berie dotacie od statu?
je to platba, ktora je urcena pre invalida, ktory v tej firme pracuje
taku platbu si moze afaik narokovat od ministerstva prace alebo uradu prace kazdy, kto invalida zamestnava
uprimne si nemyslim, ze toto je zrovna ten spravny smer diskusie, ktorym by malo PSko ist
jediným pozitívnym momentom tohto článku je, že odpočúvanie Pegasom je tak finačne náročné, že bežný občan môže byť v kľude. Ale byť dnes investigatívnym novinárom či opozičným politikom, tak posielam holuby tvl. Inak to, že s takýmto nástrojom môže zaobchádzať nekompetentný Gašpar ml. a jeho v trestných kauzách obvinený otec je len čeršničkou na torte. Ale ja mám nádej, že Ficova vláda sa niekedy budúcim rokom rozspye, pretože ak nezvládnu splniť míľniky plánu obnovy /čo nestihnú/ a nedokážu konsolidovať financie /čo nedokážu/ tak prídeme o toľko peňazí, že to pocítia komplet všetci občania na Slovensku a to uź nepôjde zachrániť.lukas9206 napísal: 03 sep 2024, 23:07 Tajná služba za Fica zrejme získala možnosť totálne ovládnuť mobil, môže ísť o nástroj Pegasus
-
harrison314
Hardcore addict
Tak potom tu mame to, ze Ficov bratranec si vybavil dotacie na opravu Topolcianskeho hradu. Proste je to viac. A ked uz nic ine je ho vysoko pokrytecke.beardie napísal: 04 sep 2024, 10:50 nie som si isty, ci sa toto da povazovat za dotaciu od statu
je to platba, ktora je urcena pre invalida, ktory v tej firme pracuje
taku platbu si moze afaik narokovat od ministerstva prace alebo uradu prace kazdy, kto invalida zamestnava
uprimne si nemyslim, ze toto je zrovna ten spravny smer diskusie, ktorym by malo PSko ist
To ci ma PS-ko vydat neviem. Myslim, ze dekokratickych volicov viac uz ziskat nemoze. Teraz musi lovit volicov Hlasu.
-
Mek
Addict
To ano, ale za to bude moct, ako inak, opozicia.danodrevo napísal: 04 sep 2024, 10:52 tak prídeme o toľko peňazí, že to pocítia komplet všetci občania na Slovensku a to uź nepôjde zachrániť.
Ktovie čo môžme od toho balíčka čakať..
-
harrison314
Hardcore addict
Mna to moc neukludnoje. Jasne na beznych ludi to nebudu pouzivat. Ale uplne staci, ked ho nasadia na novinarov a opoziciu a mame tu Fica na vecne veky.danodrevo napísal: 04 sep 2024, 10:52 jediným pozitívnym momentom tohto článku je, že odpočúvanie Pegasom je tak finačne náročné, že bežný občan môže byť v kľude. Ale byť dnes investigatívnym novinárom či opozičným politikom, tak posielam holuby tvl. Inak to, že s takýmto nástrojom môže zaobchádzať nekompetentný Gašpar ml. a jeho v trestných kauzách obvinený otec je len čeršničkou na torte. Ale ja mám nádej, že Ficova vláda sa niekedy budúcim rokom rozspye, pretože ak nezvládnu splniť míľniky plánu obnovy /čo nestihnú/ a nedokážu konsolidovať financie /čo nedokážu/ tak prídeme o toľko peňazí, že to pocítia komplet všetci občania na Slovensku a to uź nepôjde zachrániť.
mimo OT, ale ako sa pegasus dostane do mobilu?lukas9206 napísal: 03 sep 2024, 23:07 Tajná služba za Fica zrejme získala možnosť totálne ovládnuť mobil, môže ísť o nástroj Pegasus
-
javatar
Hardcore addict
https://en.wikipedia.org/wiki/Pegasus_(spyware) pripadne v cestine https://cs.wikipedia.org/wiki/Pegasus_(spyware)
Spomina ale len zero-click pre iOS aj to len niektore verzie a ze pre Android je cesta zlozitejsia.
Spomina ale len zero-click pre iOS aj to len niektore verzie a ze pre Android je cesta zlozitejsia.
Nahodou sa mu uz dari pisat aj daky popis, nielen link na 4 hodiny fasistickeho logopedickeho cvicenia.harrison314 napísal: 04 sep 2024, 10:23 M4jk1:-) nie je ti trapne zdielat dezinfo weby?
Ci zas pokrytectvo?
Ale opat tym najtupejsim v krajine vadi scenicky tanec, na ktory v zivote nepojdu, ale krochkaju blahom pri Láv Ajledoch alebo pri ludovkach, kde sa spieva o znasilnovani a zenske ukazuju spodnicky.
Ale im to nepride divne. Ani pri tych Ficovych stetinach, ktore sa fotia ako z casopisu o chove zajacov.