... uz tesim na OBLIVION... ...vyzerá chrumkavo
Co povazujete za top RPG/Dungeon poslednych rokov.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
infinity engine a fallouty? Hardcore?Aryan Angel napísal:Aj ked som pri Diable v MP zabil mozno az stovky hodin je to len sekanica od zaciatku do konca a neskor drzi zabavnost viacmenej len vyvoj postavy. Hardcore rpg su hry ako planescape torment,albion,eob,fallouty,baldurs gate a pod.
cize asi kazdy z nas vnima slovo hard core inac
-
uplink
VIP
to co opisuje je len kvalitne rpg, nie hard core rpgAryan Angel napísal:asi tak.. pre mna je hardcore ked ma hra vyborny spletity a dlhy pribeh, tony textu, npc, prepracovane questy, nelinearny dej, hraciu dobu 50h+ a taketo veci..
vzhladom na to ze pojem "hard core rpg" nie je zadefinovany je nasa debatat dost zbytocna
je len hard core gamer :\.
-
jonathan.davis.com
Light Professional
Tohle je podle mne presna definice kvalitniho RPG.Aryan Angel napísal:asi tak.. pre mna je hardcore ked ma hra vyborny spletity a dlhy pribeh, tony textu, npc, prepracovane questy, nelinearny dej, hraciu dobu 50h+ a taketo veci..
Diablo, Dungeon Siege, Nox a podobne jsou jen akcni hry obohacene o "rozvoj" postavy. S RPG to ma spolecne jen ty nejnutnejsi zaklady, zbytek je jen cista akce.
Zacal jsem ted zas (po treti
Pro neznale: http://bonusweb.idnes.cz/pc/recenze/a/arcanum.html
kua aj ja by som mohol, ked som uz kupil tu originalkujonathan.davis.com napísal:Zacal jsem ted zas (po treti) hrat Arcanum. Dokonala hra
. Tvurci Falloutu opet ukazali, ze umi delat skvele hry ...
Pro neznale: http://bonusweb.idnes.cz/pc/recenze/a/arcanum.html
-
jonathan.davis.com
Light Professional