Zdravim,
Chcem sa spytat ohladom bookingu, kto mate skusenosti.
Chcem platit len v ubytovani a cash. Zaskrtol som moznost ziadna platba dopredu a naslo mi toto ubytovanie ktore je za rozumnu cenu len sa tam nepise ako u inych "zaplatite v ubytovani".
Prijazd mam 15steho cize ide iba o to, ze by si narokovali cast platby keby to zrusim po udanom datume co pise ?
Dakujem pekne.
Booking pomoc
-
ledenaster
Medium Professional
Re: Booking pomoc
Vidime to iste co ty. Do 11.nov mas bezplatne storno. Ale nepise tam, ze teraz nic neplatis. V dalsom kroku to vsak uvidis. Platbu na mieste neuvadzaju, treba im napisat alebo zavolat, ze ci sa da platit aj na cash.
-
ledenaster
Medium Professional
Ano bolo to tam napisane v podmienkach.
Prosim ta a Revolut ci uz normalny ucet ci virtualny mozem v klude pouzit u bookingu ? nerad by som bol keby mi 3 dni pred pobytom napisali, ze bol nejaky problem so stiahnutim penazi a zrusili mi pobyt.
Dakujem
Prosim ta a Revolut ci uz normalny ucet ci virtualny mozem v klude pouzit u bookingu ? nerad by som bol keby mi 3 dni pred pobytom napisali, ze bol nejaky problem so stiahnutim penazi a zrusili mi pobyt.
Dakujem
Aky ucet? Davas tam bud kartu pri plateni alebo Google Pay/Apple Pay. Alebo hotovost.
-
ledenaster
Medium Professional
myslel som cislo karty z revolutu, ze ci to primaju bezne a nie su s tym problemy 
Co to ma s Revolutom spolocne? Je to bezna platobna karta a vydavatelom je Mastarcard. Pokial ide o virtualnu kartu, tak to treba vyskusat.