Problem so zvukom na NTB
Problem so zvukom na NTB
Caute, mam problem so zvukom - prestal fungovat a neviem ci ide o zalezitost HW alebo SW. Ide o NTB s W11, z integrovanych reprakov nepocut zvuk ani z kablovych sluchadiel, ale z BT sluchadiel zvuk funguje. Win detekuje zvukovku aj repraky, znazornuje aj to, ze zvuk sa prehrava, ale realne nic nepocut.
Skusal som:
- Preinstalovat Win uplne nanovo (preniesol som len subory)
- nainstaloval som driver od chipsetu a skusal som viacero driverov zvukovky (realtek)
- Nainstaloval som Win updaty
- BIOS som dal do defaultu
Uz mi napada len HW problem, ale aj to by bolo asi celkom zvlastne pretoze myslim, ze ak by bol problem so zvukovkou, tak spravca zariadeni by ju nevidel alebo videl s chybou, ale nic take sa nedeje a to iste si myslim, ze by platilo pre repraky. Spravca zariadeni tiez nezobrazuje ziadne nerozpoznane zariadenie.
Ma niekto nejaky napad???
Skusal som:
- Preinstalovat Win uplne nanovo (preniesol som len subory)
- nainstaloval som driver od chipsetu a skusal som viacero driverov zvukovky (realtek)
- Nainstaloval som Win updaty
- BIOS som dal do defaultu
Uz mi napada len HW problem, ale aj to by bolo asi celkom zvlastne pretoze myslim, ze ak by bol problem so zvukovkou, tak spravca zariadeni by ju nevidel alebo videl s chybou, ale nic take sa nedeje a to iste si myslim, ze by platilo pre repraky. Spravca zariadeni tiez nezobrazuje ziadne nerozpoznane zariadenie.
Ma niekto nejaky napad???
Re: Problem so zvukom na NTB
Pride mi to, ze odisla zvukova karta na doske. Nieco podobne som pred rokmi riesil na jednom notebooku - zvukovu kartu ukazovalo, aj ze sa prehrava, ale zvukpocut nebolo. Po par dnoch uz zmizla aj zvukova karta zo spravcu zariadeni.
Skus tam este pouzit daky live Linux alebo live Windows, ze ci ti pojde zvuk.
Skus tam este pouzit daky live Linux alebo live Windows, ze ci ti pojde zvuk.
Tiez mi napadla zvukovka, ale tie BT sluchadla funguju, pri vadnej zvukovke by nemali fungovat, nie?
Uz som si takmer isty, ze to bude v HW pretoze medzicasom som si vsimol, ze napajaci kabel nie je original a konektor kabla dost vyrazne vycnieva z NTB (to som este nevidel) a staci trochu pohnut s kablom a uz nedobija. Bolo mi povedane, ze ked kabel kupoval, tak predavac skusal (asi uplne naslepo), ktory bude pasovat (evidentne "odbornik"). Repraky vraj odisli asi o par mesiacov na to.
Uz som si takmer isty, ze to bude v HW pretoze medzicasom som si vsimol, ze napajaci kabel nie je original a konektor kabla dost vyrazne vycnieva z NTB (to som este nevidel) a staci trochu pohnut s kablom a uz nedobija. Bolo mi povedane, ze ked kabel kupoval, tak predavac skusal (asi uplne naslepo), ktory bude pasovat (evidentne "odbornik"). Repraky vraj odisli asi o par mesiacov na to.
-
Ryan Giggs
VIP
Zvukovka s BT prenosom nijako nesuvisi. Takže to vadna zvukovka byť môže.
Ahojte,
mam problem s pehravanim zvuku v mozille.
Skusal som uz asi vsetko, ale zatial bezuspesne.
V ostatnych prehravacoch mi zvuk funguje.
Neviete kde by mohla byt zrada?
mam problem s pehravanim zvuku v mozille.
Skusal som uz asi vsetko, ale zatial bezuspesne.
V ostatnych prehravacoch mi zvuk funguje.
Neviete kde by mohla byt zrada?
Penguin - pozri, ci nemas vo Windows Mixeri znizenu hlasitost pre dany program, alebo na karte (to si asi skusal), alebo vyskusaj Nightly verziu Firefox, ak to tam pojde, tak je chyba niekde v nastaveniach.
Skus si spravit novy profil vo Firefoxe.
-
starysomar
Hardcore addict
Nazrel som (ff používam málo) - v nastaveniach je aj "voľba reproduktora". Nemám testnuté čo to urobí.
Ta nocna verzia funguje, tak to bude asi fakt nieco s nastaveniami.
-
starysomar
Hardcore addict
Si vyexportuj záložky, odinštaluj ju, uprac za ňou a znova