Ako to zachrániť?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
warham
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako to zachrániť?

Príspevok od používateľa warham »

áno je to len pár mesiacov ale keď takýchto žien stretneš pár krát za rok tak to zamrzí.

rozprávali sme sa a už som mal pocit že sa bavím s iným človekom, nie so ženou s ktorou som sa stretával posledné mesiace, absolútne nič z jej strany, nechce to riešiť a teraz jej vyhovuje že je sama...

pozeral som na seba kde som mohol urobiť chybu alebo kde sa to pokazilo, tvrdila že to nebolo také aké by to malo byť na začiatku vzťahu, že niečo cítila ale potom sa to stratilo a keby to potiahneme ďalej nič by sa nezmenilo.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

warham
" keď takýchto žien stretneš pár krát za rok tak to zamrzí. "...idealizovanie, si namotaný, prichádza leto, iná ti tieto myšlienky vytr*ká z hlavy.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

warham
netreba si vztahy prilis idealizovat. V konecnom dosledku je to vsetko len hra génov..
NHISPVM
Star
Star

Príspevok od používateľa NHISPVM »

Blastbit napísal: 23 máj 2024, 10:06 Je ale vedecky dokázané, že ženské bez sexu si chodia vybiť energiu častým chodením po horách.
Zdroj tvrdenia ? trochu by ma to zaujímalo, pretože poznám jednu čo je pomaly každý druhý deň na horách, ale nemyslím si, žeby žila v celibáte... :D Taktiež som na nete teda žiadnu takú vedeckú štúdiu nenašiel
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

NHISPVM napísal: 14 sep 2024, 22:23 Zdroj tvrdenia ? trochu by ma to zaujímalo, pretože poznám jednu čo je pomaly každý druhý deň na horách, ale nemyslím si, žeby žila v celibáte... :D Taktiež som na nete teda žiadnu takú vedeckú štúdiu nenašiel
Cital som o tom pred rokmi ten článok. Nemôžem ho nájsť, zrejme to bola novinárska kačica a celkovo mylná informácia.
Je to aj moja chyba momentálne. Mal som ten článok postnúť na fórum už pred rokmi a by sa to skôr rozoberalo ako to je.

Autoeditácia príspevku po 54 sek:
No čo warham ako to teda prebieha čo nové ?
warham
Light Star
Light Star

Nové veľmi nič, pár krát sme sa videli vo fitku, trochu som sa jej prihovoril, prehodili sme pár slov, raz sa mi prihovorila aj ona, nebola vôbec odmeraná aj žartovala, taká bola v pohode, ale odvtedy nič, teraz sa len pozdraví keď sa niekde stretneme a to je všetko.
Volal som ju aj von, súhlasila ale nakoniec sa z toho vyhovorila.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak nič teda, nedalo sa to zachrániť, pokiaľ to nejde ako po masle. Môže ťa jedine prekvapiť z jej vlastnej iniciatívy, nech sa snaží ak nato dôjde.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Koľkokrát ste vlastne spolu spali? Spomínal si sex po 2 mesiacoch a že potom začala tie stretnutia dáko sekať. Nemôže to súvisieť s tou intímnou stránkou? Ženy to majú trošku inak nastavené, nestačí im aby si ich priťahoval vizuálne, musíš jej aj tzv. chutiť.
warham
Light Star
Light Star

nie, v tom problém nebol, mali sme o tom debatu

len už som počul pár takýchto otočiek o 180 stupňov, aj kamoška mi nedávno spomínala, super chalan prejavoval záujem, boli spolu pár mesiacov a zo dňa na deň jej povedal že on to nedá...
kayko
Medium Professional
Medium Professional

To mi pride ako lahka forma schizofrenie, resp. jeden z jej typickych priznakov - socialne stiahnutie sa. Obzvlast potom, co clovek nadviaze vztah, vsetko vyzera, ze sa vyvija ok a zrazu to bez udania racionalneho dovodu utne, pretoze chce byt sam.
Fglx
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fglx »

Dôvod tam vždy je, akurat nebol vyriektnuty, aby sa predošlo dráme
kayko
Medium Professional
Medium Professional

No však ja som iba pomenoval jeden z možných dôvodov. Takže buď dotyčný iba nevidí skutočný dôvod, alebo dotyčná má nejakú poruchu, o ktorej nemôže on vedieť.
warham
Light Star
Light Star

raz mi povedala že má v sebe asi tri osoby, samozrejme bral som to s humorom, čo som ale nebral s humorom bolo keď mi povedala že si zvykne sama vyrobiť problém, že všetko je u nej v poriadku ale napriek tomu si vytvorí problém z ničoho.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Ver tomu že toto mať doma nechceš. Je fajn že si to vie priznať, ale čo z toho...
Vypusti ju z hlavy, budeš mať pokoj....
Fglx
Medium Star
Medium Star

warham napísal: 26 sep 2024, 11:17 raz mi povedala že má v sebe asi tri osoby, samozrejme bral som to s humorom, čo som ale nebral s humorom bolo keď mi povedala že si zvykne sama vyrobiť problém, že všetko je u nej v poriadku ale napriek tomu si vytvorí problém z ničoho.
Tipnem si, ze v zmysle, ze kazda z tych troch osob, chce ineho chlapa :D
Citliveho chlapca
Hromotlka, co kvoli nej zmlati vsetkych chlapov v krcme
Niekoho, kto vypada ako jej otec

(brat s rezervou :D)
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

kayko napísal: 19 sep 2024, 15:15 To mi pride ako lahka forma schizofrenie, resp. jeden z jej typickych priznakov - socialne stiahnutie sa. Obzvlast potom, co clovek nadviaze vztah, vsetko vyzera, ze sa vyvija ok a zrazu to bez udania racionalneho dovodu utne, pretoze chce byt sam.
Alebo nejaká forma Avoidant personality disorder (AVPD) /avoidant attachment
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Mne to sedí skôr na tú rozdvojenú osobnosť. Pri tom AVPD, neviem či by vôbec bola schopná začať nejaký vzťah.
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Vycházdal som skôr z tohto postu
warham napísal: 19 sep 2024, 14:58 len už som počul pár takýchto otočiek o 180 stupňov, aj kamoška mi nedávno spomínala, super chalan prejavoval záujem, boli spolu pár mesiacov a zo dňa na deň jej povedal že on to nedá...
A na toto by avoidant celkom sedelo, už nie tak moc na to, že má v sebe tri osoby, to už je naozaj skôr na tú schyzofréniu.

Podla baby z videa si avoidant niekoho nájdu, fungujú spolu a začnú sa vo vzťahu dusiť, lebo majú obrovský strach so závezku a cítia sa ním byť doslova uveznení a tak to ukončia.
Fglx
Medium Star
Medium Star

Pozor, nepliest si Dissociative identity disorder (Rozdvojena/multi osobnosť) so Schizofréniou. To sú dve úplne rozdielne diagnózy.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Možno tej babe nič nie je a len sa snaží warhama domotať a odfajčiť, lebo nič viac spolu nemajú a ona zrejme hľadá niekoho iného.
Napísať odpoveď