Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa Blastbit »

"Ešte dobre" že mám dnes vynútené voľno, priestor na vysvetlenie, zajtra tomu tak poobede nebude.
harrison
1. spiknutie voči spoločnosti, však čo predvádzali náckovia napr.
2. potvrdilo sa, že môže byť aj smrť z vakcíny, hoci predtým kto by to povedal by bol branný ako konšpirátor. Biznis takisto napr Momky.
https://www.aktuality.sk/clanok/8A5QDdD ... ti-covidu/
" Tvrdia, že vakcína od AstraZenecy proti covidu im alebo ich príbuzným spôsobila vážne trvalé následky, v niektorých prípadoch smrť."
3. škodlivý účinok to má z hľadiska bezpečnosti aj pre nás a pre UA ani nevravím ak prepne kremelskemu režimu viac ako doteraz, však dočkajme času.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ephramko »

Blastbit napísal: 02 okt 2024, 18:28 Ked myslíš :) Hlavne že o tom bolo rozprávané v TV mediach aj v novinových médiach.
Môže to byť konšpirácia (alebo záhada) pre niekoho, kto nemá aspoň priemerné IQ a absolvované základné vzdelanie. Lebo inak musí byť každému jasné, že:
1. Vývoj vakcíny stojí kopu prachov a niekto to musí zaplatiť. Alebo že v skurompovanom mafiánskom štáte ako je Slovensko, sa nájdu ľudia, ktorí aj pandémiu zneužijú na vlastné obohatenie (prázdne sklady štátnych hmotných rezerv / plný trezor zlatých tehiel riaditeľa ŠHR)
2. Že každé liečivo má vedlajšie účinky, či už časté alebo zriedkavé a že žiadna vakcína nemá 100% účinnosť u každého. A že vakcína proti covidu môže zabiť dajme tomu 1 človeka z 1 milióna a napriek tomu byť pokladaná stále za bezpečnú (bežný aspirín alebo ibalgin zabil ďaleko viac ľudí ako vakcína proti covidu).
3. Že prvý deň vojny bude mať brániaca sa krajina inú taktiku a primárny cieľ, ako po 2,5 roku vojny.

Ako už bolo napísané, konšpirácia je, keď máš udalosť A s výsledkom B...ale ty si myslíš, že v skutočnosti je za tým nejaký záhadný tajný cieľ C, ktorí zorganizovali nejakí "ONI".
napr. Ľudia v stredoveku po sebe strielali lukmi a potom prišli kuše. Ak si tí ľudia mysleli, že nikdy nič lepšie nepríde a my sa dnes zabíjame dronami, to nie je konšpirácia. Došlo proste k zmene okolností, vývoju a sme v inom čase. Medzi stredovekom a dneškom sa udialo kopec iných vecí, ktoré viedli k tomu, že dnes nestrielame z kuší ale odpalujeme drony.

Konšpirácia by bola keby si tvrdil, že to nie je možné, aby sme mali dnes drony. Že ľudstvo takú techniku nemohlo vyvinúť. A drony sem priniesli mimozemšťania, lebo chcú obsadiť našu planétu a vďaka dronom sa vieme rýchlejšie zabíjať ako s kušami.
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

Blastbit napísal: 02 okt 2024, 18:50 2. potvrdilo sa, že môže byť aj smrť z vakcíny, hoci predtým kto by to povedal by bol branný ako konšpirátor. Biznis takisto napr Momky.
https://www.aktuality.sk/clanok/8A5QDdD ... ti-covidu/
" Tvrdia, že vakcína od AstraZenecy proti covidu im alebo ich príbuzným spôsobila vážne trvalé následky, v niektorých prípadoch smrť."
"potvrdilo sa" sa nerovná slovu "tvrdia". Dokázali to aj na tom súde? Z dostupného článku to nie je jasné, aktuality nemám predplatené, nevidím čo je ďalej za paywallom.
Britská farmaceutická spoločnosť zodpovednosť v konkrétnych prípadoch žaloby odmieta, pretože tento stav mohol nastať i bez očkovania. AstraZeneca zároveň naďalej trvá na tom, že mechanizmus vzniku krvných zrazenín v súvislosti s jej očkovacou látkou je bližšie neznámy.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Blastbit napísal: 02 okt 2024, 18:03 Tie z ktorých sa stali fakty. Zopár som ich vypísal vyššie.
no ale akonahle sa ukaze ze je to pravda, tak uz to nie je konspiracna teoria, nie? ktorym konspiracnym teoriam verit predtym ako sa ukaze ci su pravdive alebo nie?
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

aacid napísal: 02 okt 2024, 19:42 no ale akonahle sa ukaze ze je to pravda, tak uz to nie je konspiracna teoria, nie? ktorym konspiracnym teoriam verit predtym ako sa ukaze ci su pravdive alebo nie?
S tymto celkom nesuhlasim, mohla byt pred tym konspiracna teoria, co to tvrdila. Ale konspiracna teoria nie je blud. A aj keby nerobime rozdiel medzi bludmi/dezinfomaciami a konspiracnymi teoriami. Tak tie maju tu vlastnost, ze si ich ludia vymsleli, pospajali nesuvisiace veci a na zaklade nich nieco tvrdia. Navyse maju tu vlastnost, ze su "nenyvratitelne", akonahle pouzijes nejaky argument, tak si podplateny, zmanipulovany atd...

Hlavny rodziel medzi konspiracnou teoriou a realitou je ten, ze konspiracna teoria je vycucana z prsta.

Ja si ani nemyslim, ze mozeme tvrdit, ze sa nejaka ukazala ako pravdiva, lebo to z coho vychadza pravdive nie je, alebo to spolu nesuvisi. Je to ako riesit matematicke zadanie absolutne nezmyselnym postupom, pisat nahodne cisla a x-ka vo vzorcoch a nakoniec napisat rovna sa 1. A ten vysledok by bol ralne 1. Znamena, ze mal tvoj postup vypoctu pravdu?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

ephramko - ale stali sa všetky tie body, predtým sa brali ako konšpirácie ale už nie lebo je to pravda.
mLuks - to vedia rodiny, ked predtým poznali zdravotný stav poškodených. Firma si bráni svoje meno.
aacid - veru tak už nie, ale predtým áno. Až ked sa stane skutok vtedy to už nie je konšpiračná teoria.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Blastbit napísal: 02 okt 2024, 20:27 ephramko - ale stali sa všetky tie body, predtým sa brali ako konšpirácie ale už nie lebo je to pravda.
Tak potom som podľa teba konšpirátor :D :D lebo že bod 1 a 2 sa stane, som vedel predpovedať už v roku 2020-2021 aj bez medicínskeho, farmaceutického vzdelania. Bod 3, že Ukrajina bude robiť vatu z ruských základní a rafinérii hlboko v Rusku mi fakt nenapadlo, keďže v tom čase bola 70km kolóna ruských tankov pred Kyjevom.

Ako som napísal, tie príklady "konšpirácii ktoré sa ukázali ako pravda" môže za konšpirácie pokladať len niekto, kto nevie, čo je to konšpirácia alebo niekto, kto nemá ani len elementárnu orientáciu v problematike/základné vzdelanie/priemerné IQ...skátka sa na to pozerá, ako keď ludia videli, že sa na oblohe zablyslo, niečo zahučalo, zrazu padol a začal horieť strom...a povedali si, že to Thor sa hnevá a maju menej súložiť alebo naopak viac súložiť... :D

Ak chceš vedieť, čo sú konšpirácie, tak tu máš dosť príkladov :D
https://www.aktuality.sk/clanok/1gHvvlf ... ej-zbrani/
mLuks
Addict
Addict

Blastbit napísal: 02 okt 2024, 20:27 mLuks - to vedia rodiny, ked predtým poznali zdravotný stav poškodených. Firma si bráni svoje meno.
Druhý krát sa opýtam, dokázali im to na tom súde?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

ephramko - neberiem ťa tak, to si predvídal možnú situáciu. Vidíš áno ten Kotlár je nervný konšpirátor, videl som ho dnes v tv novinách.
mLuks - ja neviem, tam majú obe strany svoju verziu, tiež to nemám predplatené. Nedá sa ale v ničom 100% tvrdiť že je niečo neškodné ked sa vie, že môže byť (vakcinácia aj pri iných ochoreniach). Ked sa to silou mocou malo dať na povinné očkovanie, tak by bolo viac problémov.
mLuks
Addict
Addict

Blastbit napísal: 02 okt 2024, 21:02 Nedá sa ale v ničom 100% tvrdiť že je niečo neškodné
A kto tvrdil, že je to 100% neškodé?
AstraZenca v skutočnosti nikdy netvrdila, že jej vakcína sa zaobíde bez vedľajších účinkov – vedľajšie účinky majú napokon všetky liečivá, od tých najbežnejších a najtriviálnejších, vrátane „prírodných“. Ani samotný vznik krvných zrazením po očkovaní vakcínou od AstraZenecy nepredstavuje novinku.
máš to v tom článku napísané.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Niektorí slovenský politici ale aj iné osobnosti a nabádali na očkovanie, nemalo to ísť tak na silu.
No však to som čítal, ale poškodené rodiny a firmy si budú tvrdiť svoje pri umrtiach - infarkty, mrtvice atd.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Dnes sa stala konšpiracia pravdou...
FB_IMG_1727897385435.jpg
mLuks
Addict
Addict

Blastbit napísal: 02 okt 2024, 21:21 Niektorí slovenský politici ale aj iné osobnosti a nabádali na očkovanie, nemalo to ísť tak na silu.
Mňa nazaujíma či nabádali alebo nie, moja otázka bola iná
ty si napísal, "potvrdilo sa, že môže byť aj smrť z vakcíny" a doložil si to týmto článkom, ale tam sa nič také nepotvrdilo, teraz píšeš, že rodiny aj firmy si budú písať svoje. Tak čo je vlastne potvrdené?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Pytal si sa kto to tvrdil tak som ti napísal kto to bol. Rodiny maju svoju verziu a Astrazeneca svoju ako inak to napísať ? Ostatné si čital.
" Ani samotný vznik krvných zrazením po očkovaní vakcínou od AstraZenecy nepredstavuje novinku." - vieš kde vznikajú krvné zrazeniny či ? Takže minimálne aj toto je potvrdené a hoci predtým kto tvrdil tieto informácie a bol označený za konšpirátora.
Pretože niekomu sa vďaka biznisu na očkovaní nepadlo vhod aby vyšla pravda najavo.
Zaujimavosť - A to že v Cine vznikol covid virus nie náhodou je očividné vzhladom k režimu. Ved aj sami tvrdili, že potrebujú domáce obyvatelstvo zmenšiť, lebo je ich vela.
mLuks
Addict
Addict

Blastbit napísal: 02 okt 2024, 21:41 Pytal si sa kto to tvrdil tak som ti napísal kto to bol.
Ja som sa pýtal, "A kto tvrdil, že je to 100% neškodé?" a ty si odpovedal "Niektorí slovenský politici ale aj iné osobnosti a nabádali na očkovanie, nemalo to ísť tak na silu.", Tak mi sem určite budeš schopný teraz doložiť nejakú presnú citáciu nejakého slovenského politika alebo osobnosti, ktorý/á povedali, že vakcína je 100% neškoda.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

No zrazu už vidíš na akú otázku som ti odpovedal. Nesnaž sa ma vykrúcať zbytočne tým strácaš čas. Slobodné media to uvádzali.
V mediach za rok 2020-2022. Pohľadaj si, vzhľadom k tomu ako so mnou dehonestujuco píšeš celé roky/ mesiace ti nebudem robiť lokaja :wink:
mLuks
Addict
Addict

Ja stále vidím na čo reaguješ a aj vidím, že reaguješ odveci a že sa pletieš sám vo svojich slovách a tvrdeniach. Ja si nič hľadať nemusím, buď to dokážeš ty, alebo to je zase len nejaká tvoja disinterpretácia.

Nepíšem s tebou dehonestujúco, keby si reagoval vecne, prijmal argumnety, vedel si obhájiť svoje názory tak, že by tomu bolo aj rozumieť a neignoroval, časti prispevkov v ktorých vieš, že si bol argumentačne zahnaný do kúta, tak by aj tá diskusia s tebou vyzerala lepšie.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak si nehladaj, kto tvrdil opak ich názorov a "odporúčaní" bol konšpirátor. Ty vieš ktoré slová boli dehonestujuce.
Reagujem vecne, jednoznačne alebo sa rozpíšem, no zbytočné. Ty by si bol rád vo všetkých témach aby som razil tvoju propagandu aj ideologiu
- ateizmus, neexistencia "boha", "satan" neviniatko, úplne všetko ohľadom lgbt podporovať, všetko kapitalistické dobré, všetko iné zlé, marihuana a všetko okolo toho - len vidieť jej pozitíva lebo negatíva tam niesu že :roll: a pod.
Potom po mne preistotu "hulákaš" že čo ti kde rozkazujem, hoci som písal o sebe, skrátka zametaj si vo všetkom pred vlastným prahom. :wink:
mLuks
Addict
Addict

A ty si teraz klamár, ak tvrdíš, že niekto z nich tvrdil, že sú 100% neškodné a nevieš to tu preukázať.
ja mám pred svojim prahom pozametané a nie nemám ani tušenia aké slová boli dehonestujúce.

//ale dnes si celkom dobre ulietavaš tu
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Viem preukázať ale potráp si hlavičku s hladaním, nedám ti všetko ako na tanieri aby si si aj tak potom o mna hubu obtieral, teraz aj vtedy.
Jediný klamár si tu ty, kedže si ma nazval fetakom a latentným gayom bez dokazu a ešte niečo navyše. Hádavaš sa v iných temach aj s inými usermi, ale nezasahoval som.
Ty si tu nikto aby si ma tu ma mal vyzývať na nejaké dokazy alebo iné argumenty, ak nesleduješ media a vyjadrenia ludí kto čo povedal na akú situáciu, to je tvoja vec, mnoho ludí vie a kvoli takým ludom ako ty sem čoraz menej ľudí chodí a ani neláka ich diskutovať.

K téme - mám otázku pre príčetných ludí ale patrí to do konšpirácii.
Ak by sa potvrdilo vyšetrovaním medzinárodných tímov, že Ukrajinci naozaj páchali voči Rusom na Ukrajine genocidu, ako by ste reagovali ?
Napísať odpoveď