Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
mLuks
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa mLuks »

Blastbit napísal: 02 okt 2024, 22:49 Viem preukázať ale potráp si hlavičku s hladaním, nedám ti všetko ako na tanieri aby si si aj tak potom o mna hubu obtieral, teraz aj vtedy.
Ja si hlavičku trapiť nebudem lebo mňa to netrápi, mne ide o to, že toto tu forum čítaju aj iní ľudia a keď tu ty napíšeš blbosť, tak ta blbosť sa môže rozíšiť ďalej aj v'daka tebe a presne takto vznikajú hoaxy a konšpirácie.
Jediný klamár si tu ty, kedže si ma nazval fetakom a latentným gayom bez dokazu a ešte niečo navyše. Hádavaš sa v iných temach aj s inými usermi, ale nezasahoval som.
Zas ťa bolia nejaké údajné staré rany? dotaraz si o tom nepredložil žiadny dôkaz, in dubio pro reo, takže som nič také nenapísal.
Ty si tu nikto aby si ma tu ma mal vyzývať na nejaké dokazy alebo iné argumenty, ak nesleduješ media a vyjadrenia ludí kto čo povedal na akú situáciu, to je tvoja vec, mnoho ludí vie a kvoli takým ludom ako ty sem čoraz menej ľudí chodí a ani neláka ich diskutovať.
Ja média sledujem a práve preto neviem, žeby nejaká osobnosť alebo politik vyslovene povedal, že vakcína je 100% neškodná. Ide práve o toto konkrétne slovené spojenie. To je to dôležité a podstatné. Ty si to takto napísal.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Napísal si to o mne, ale si lenivý to najst za 5 minut ale hodiny písať kecy na temach forach to ti ide.
Písal som aj toto " Nedá sa ale v ničom 100% tvrdiť že je niečo neškodné " Ja som ešte písal, že politici tvrdili že je neškodná ale nie 100%.
mLuks
Addict
Addict

Tak isto, za 5 minút to môžeš nájsť aj ty, evidetne vieš kde to máš hľadať ja neviem ani v akých témach, ani nič. a určite sa nebudem lustrovať vo svojich postoch dozadu. Keď vieš, kde to hľadať, tak to nájdi a a ukáž mi celý kontext debaty. Alebo mi s tým už daj pokoj a neotravuj s tým pri každej debate, keď začneš strácať pôdu pod nohami.

Ale keď nikto netvrdil, že sú 100% neškodné, tak načo to ty tu píšeš? Ani farmafirmy to netvrdili, ani lekári, ani politici, ani ľudia, ktorí to podporvali. Presne ty napíšeš nejakú sporstosť a sám sa v nej zamotáš.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Aj rok som ti uviedol vtedy kedy si to písal. Potom sa k tebe aj tak správam, čo si si zasial si aj zožneš vždy a všade.
Aby sa to vedelo, že neboli 100% neškodné. Len politici a osobnosti silovo huckali ludí na očkovanie a kto mal voči tomu reči tak označený za konšpirátora a v horších prípadoch dezolat a iné oslovenia. Potom sa polarizuje spoločnosť a vznikaju hoaxy od ludí zo všetkých strán.
mLuks
Addict
Addict

Blastbit napísal: 02 okt 2024, 23:15 Aj rok som ti uviedol vtedy kedy si to písal. Potom sa k tebe aj tak správam, čo si si zasial si aj zožneš vždy a všade.
Si myslíš, že ma akože nejako trestáš, mneje to jedno x krát som ti povedal, mne to žily netrhá, tebe áno, ty si ubolený, ublížený, uplakaný, každú chvíľu to vyťahuješ vonku. Plačeš často kvôli tomu? ...Buď mi nalinkuj tie posty, ale sa nič také nestalo a ďalej ma to ani nezaujíma už.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Pokiaľ si pamätám, vtedy po AZ u nás zomrela jedna učiteľka. Nikto iný. A ona mala diagnózu, že sa jej tvorili zrazeniny prakticky neustále. Liečila sa na to. Ale aj tak mohla zomreť v podstate hocikedy a nikto doteraz nevie, či za to môže tá vakcína alebo to bola len náhoda.

Ak aj AZ naozaj spôsobuje zrazeniny vo veľmi výnimočných prípadoch s pravdepodobnosťou 1 ku niekoľko miliónom, tak je to stále bezpečná vakcína.

Najmä v čase, kedy zdravotníctvo kolabovalo a sanitky vozili ľudí niekoľko hodín, aby ich potom priviezli domov zomrieť, lebo sa nenašlo volné lôžko s kyslíkom.

A tá forma covidu spôsobovala zrazeniny. Lekári vtedy hovorili, že až 30% ľudí v ťažkom stave s covidom v nemocnici, zomrie práve na zrazeninu a to aj napriek tomu, že im podávajú lieky proti tomu. Aj osobne poznám takého človeka. Naj. kamoš môjho otca. Večer mu volal, že sa už cíti lepšie, vie dýchať bez kyslíku a pravdepodobne už ho pustia skoro domov. V tú noc zomrel. Na mŕtvicu. Očkovaný nebol, lebo si na facebooku prečítal, že chce niekto vyhubiť astmatikov vakcínami a zredukovať populáciu.

Ale "internetovo zraniteľní občania" vtedy usúdili, že 1:3 je menšia pravdepodobnosť ako 1:1,000,000 a risknú radšej ťažký priebeh covidu akoby sa mali dať očkovať.

Nečudujem sa, že rovnaká populácia potom minie na lotérie viac ako na sporenie a investovanie.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

mLuks
A mna nezaujimaju tvoje srajdy nielen tu ale aj v inych temach, vybavené. To že kecy píše liberálny ateista podporujuci zločinecký kapitalizmus nie je podstatné ani premna ani forum. Jasné že mne je jedno ze si ma nazval fetakom a latentným gayom, ty ma nepoznáš, ja seba áno, takže tie slová sú len sra*ky.
Nie si mudrejší ani od okolia od ludí z netu tým duplom nie podla týchto diskusii, argumenty máš len ojedinele, zväčša nie a napádaš, za tie roky to vidím u teba. Ani k normálnej otázke čo som napísal do konšpirácii sa nevieš vyjadriť, miesto toho zaplavuješ výlevmi a xy otázok pod sebou všade kam prispievaš a ked ti dám odpovede, tak to sú odpovede ktoré sa len tebe nepáčia a potom chytíš hysák, že ti neodpovedám.
Budem ťa ignorovať si najviac toxický user na fore, na teba sa ani jackb nechytá a to som si myslel, že nikto mimo historie a realitu nie je.
mLuks
Addict
Addict

tebe je to jedno, ale vždy to vyhadzuješ na oči - ano tak ti je to jedno. Dobre, ďakujem za ďalší (už ani neviem koľký) psychologický posudok od teba, do ss mi pošli číslo učtu nech ti zaplatím za neho.
Ty neodpovedaš na moje otázky, ja na tvoje. Neviem čo zase plačeš.

znovu si skĺzol do ad hominem, už dokonca hodnotíš aj moju inteligenciu, bu'd na seba hrdý. Si jediný user, ktorý ma so mnou problém a ja som najtoxickejší user? veď ty si sa tu minule za tri dni pohádal s polovicou aktívnych userov na fore, z LVP ťa ľudia vyhnali, lebo už nemohli čítať tvoje názory a ty tu ideš niečo niekomu vyčítať o toxickosti? Spamätaj sa.

Nebuď trapny a choď sa vyspať.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Klameš, urobil som kompromis ja som sám odisiel z LVP lebo ste ma napádali. No vrátil som sa tam, lebo inde som videl že sa hádate tiež.
Tie 3 dni čo ma ty a tebe podobní znovu napádali v dalších temach ako tá cigánska ferovka, ale zabudnite nato mna uz teraz ťažko odstavíte.
Ked si mám porovnať pár nickov, tak ty si to "vyhral". No vidíš ani teraz nedokážeš normálne odpovedať a napádaš, ale tak frajer za netom :)
Na všetko v roznych temach mozem mat svoj nazor aj ked bude opačný ako tvoj co teba do toho, no nič, ako aj dnešná diskusia tebou začatá.
Poslednýkrát som ti venoval niekolko desiatok príspevkov na fore za jeden den, ale takuto chybu uz viac neurobím ako dneska takemuto niečo vysvetlovať.
Edit - ešte aj klameš že len so mnou máš problém, ty ho máš min. aj s curtom, AT, maykim, sem tam s gogom a dokonca aacidom tebou vyvolané hádky. Ze ja mám dať pokoj a sám vyhladávaš moje posty aby si hned reagoval a začal ako aj napr v teme Naboženstiev o slonoch odveci.
mLuks
Addict
Addict

ja ťa napádam,kde? ty sa ma snažíš ponížovať rečami o inteligencii a ďalšími bludmi ad hominem, lebo už naviac asi už nemáš. miesto toho urážania si radšej mohol nájsť tie posty.

Pridaj si ma do ignor listu, nereaguj a daj pokoj alebo sa choď vyspať.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Ak decku vezmú hračku, buď sa urazený utiahne do kúta, alebo prenesie svoj pocit krivdy na svoje okolie. Takíto ľudia nenájdu pokoj, dokiaľ nepoubližujú druhým.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Blastbit napísal: 02 okt 2024, 20:27 aacid - veru tak už nie, ale predtým áno. Až ked sa stane skutok vtedy to už nie je konšpiračná teoria.
dakujem ti za opatovne neodpovedal na moju otazku :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

aacid napísal: 03 okt 2024, 9:48 dakujem ti za opatovne neodpovedal na moju otazku :)
Odpovedal som ti tak ako sa tebe nepáči žial. Ked už je niečo skutok/fakt, tak to nie je konšpiračná teoria, nepochopitelné či ako ?

Autoeditácia príspevku po 51 sek:
starysomar napísal: 03 okt 2024, 9:40 Ak decku vezmú hračku, buď sa urazený utiahne do kúta, alebo prenesie svoj pocit krivdy na svoje okolie. Takíto ľudia nenájdu pokoj, dokiaľ nepoubližujú druhým.
Niečo vieš o tom v témach automotive education a metabond pravda. K téme konšpirácii niečo bude ? Napr na položenú otázku o vojne.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Práve si to potvrdil.
mLuks
Addict
Addict

On sa umyselne vyhyba odpovediam na otazky, lebo vie ze je nimi zahnany do kuta a ak by mal pravdivo odpovedat na otazku, tak by poprel svoje reci. Odpovie vyhybavo a potom sa tvari, ze on vlastne odpovedal, len inemu uzivatelovi sa nepacia jeho odpovede.

No a samozrejme snaha o urazky, ponizovanie, zosmiesnenie oponenta a pretvarka ako je nadvecou.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

O tom viete svoje. K téme - https://www.sme.sk/minuta/23392325/je-t ... ka?ref=mnt Co ked z tejto konšpirácie bude pravda :)
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Asi to nebude patriť úplne sem ale sleduje niekto P Diddy kauzu?
https://www.business-standard.com/world ... 244_1.html
https://tribune.com.pk/story/2500421/be ... yahs-death

Nejaké zhrnutie po česky

Hlavne tie konšpiračne teórie sú k zaujímave, nech neriešime stále len plochú zem :D
https://newsukraine.rbc.ua/news/p-diddy ... 34748.html
Nejaké konšpirácie sú aj v tých videjkach.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

na mna to furt vyskakuje na threads takze to celkom sledujem. je to dost haluz, ale nejak posledny tyzden je dost ticho a asi preto tolko konspiracii. stare rozhovory vytahuju, videa roznych nezvestnych deti... najnovsie na mna vyskakuju fotky justina b. ako smutny chodi po LA ci kde :D
ale tak co s tym, skor cakam kym sa nejake ozajsne dokazy zacnu objavovat. tiez sa neviem dockat na dokument o diddym co ma byt na netflixe ktoreho tvorca ze je 50 cent a ze na nom robi uz dlhe roky.
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

ephramko napísal: 02 okt 2024, 23:24 Lekári vtedy hovorili, že až 30% ľudí v ťažkom stave s covidom v nemocnici, zomrie práve na zrazeninu a to aj napriek tomu, že im podávajú lieky proti tomu. Aj osobne poznám takého človeka. Naj. kamoš môjho otca. Večer mu volal, že sa už cíti lepšie, vie dýchať bez kyslíku a pravdepodobne už ho pustia skoro domov. V tú noc zomrel. Na mŕtvicu. Očkovaný nebol, lebo si na facebooku prečítal, že chce niekto vyhubiť astmatikov vakcínami a zredukovať populáciu.
Konspiracie na konspiracie :) teda tazko povedat ci su to konspiracie, ale je pravda, ze aj medikacia proti samotnym zrazninam ti môze spôsobit krvacanie do mozgu tym, ze sa ti pretrhne cievka v mozgu a papa. Preto s takou medikaciou opatrne, takze podovanie takej medikacie vo velkych davkach moze byt prave v takychto pripadoch dvojsecne, na jednej strane potrebujes liek, ktory ti rozpusti zrazeniny a na druhej ti mozu sposobit brain dead, lebo ti z toho moze prdnut nejaka cievka v mozgu a nemusi to byt nasledok zrazeniny.
Certain medications used to prevent blood clots can potentially lead to brain bleeds, which can result in brain damage or even death.

This is a serious side effect that can occur in rare cases. If you are taking blood thinners or anticoagulants, it is important to be aware of the potential risks and to follow your doctor's instructions carefully.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Medzi súčasné konšpiračné teórie v SR patrí aj atentát na premiéra. Vtedy keď niekto tvrdí, že 1. to bolo zinscenované, 2. nič sa mu nestalo.
Napísať odpoveď