Boh, náboženstvá, religionistika, filozofia života a viera
Re: Boh, náboženstvá, religionistika, filozofia života a viera
kolko stran sa tu rozpravame o dokazovani niecoho?
to ze 3 male deti nieco videli je podla teba dostatocny dokaz?
ked ti poviem ze moje deti videli v parku psa co mal 5 metrov budes tomu verit?
to ze 3 male deti nieco videli je podla teba dostatocny dokaz?
ked ti poviem ze moje deti videli v parku psa co mal 5 metrov budes tomu verit?
Ludia (v tomto prípade deti) nezdielajú prípadné halucinácie v tom istom momente. Preto to overovať či to je teda možné, aby niekoho alebo niečo videli a nielen tie deti.
5 metrový pes - jedine velký pes ak by sa postavil na zadné do výšky a deti by nechtiac prehnali jeho velkosť.
Vtedy sa dá veriť, inak nie, ale kto zaručí že o 40 rokov neskôr sa nenaklonuje velký pes, ktorý by mal väčšiu velkosť ako zvyčajne.
5 metrový pes - jedine velký pes ak by sa postavil na zadné do výšky a deti by nechtiac prehnali jeho velkosť.
Vtedy sa dá veriť, inak nie, ale kto zaručí že o 40 rokov neskôr sa nenaklonuje velký pes, ktorý by mal väčšiu velkosť ako zvyčajne.
takze ked ti moje deti povedia ze videli 5 metroveho psa tak im neuveris ale ked si precitas ze ine deti povedali ze videli panenku mariu tam im veris.
preco?
preco?
Ako čitaš tie moje príspevky ked som ti jasne napísal Vtedy sa dá veriť - no podla opísaných okolností v tom príspevku.aacid napísal: 03 okt 2024, 11:40 takze ked ti moje deti povedia ze videli 5 metroveho psa tak im neuveris ale ked si precitas ze ine deti povedali ze videli panenku mariu tam im veris.
preco?
Lebo tie deti nemôžu mať v ten istý moment tú istú halucináciu. Prečo neveríš že sa zjavila Panna Mária ? Co je na nej zlé, čo zlé urobila ?
predpokladam ze keby tu zajtra napisem ze mi v noci na dvore pristali mimozemstania a povedali ze par milionov rokov isli okolo, vyhodili sem nejaky biologicky odpad a vsetok zivot na zemi vznikol z neho tak ma vysmejes, budes ma povazovat za blazna.
ale keby napisem ze sa mi zjavila panna maria a odteraz som veriaci tak budeme zrazu najlepsi kamarati.
Autoeditácia príspevku po 35 sek:
ale keby napisem ze sa mi zjavila panna maria a odteraz som veriaci tak budeme zrazu najlepsi kamarati.
a kto hovori ze mali halucinaciu? nemohli sa dohodnut a cele si to vymysliet?Blastbit napísal: 03 okt 2024, 11:44 Lebo tie deti nemôžu mať v ten istý moment tú istú halucináciu. Prečo neveríš že sa zjavila Panna Mária ? Co je na nej zlé, čo zlé urobila ?
Prečo, sak vy niektorí ateisti veríte v ich existenciu, lebo ved veda. Co sa týka iných bytostí v tie neveríte.
V osobnom živote si veľmi dobre rozumiem aj s ateistami, ale to aj trošku iná sorta ateistov a s inými prejavmi.
Autoeditácia príspevku po 1 min 8 sek:
V osobnom živote si veľmi dobre rozumiem aj s ateistami, ale to aj trošku iná sorta ateistov a s inými prejavmi.
Autoeditácia príspevku po 1 min 8 sek:
Načo by to bolo ako dobré ? Uved mi nejaké dôvody čo by tým ako získali ?aacid napísal: 03 okt 2024, 11:45 predpokladam ze keby tu zajtra napisem ze mi v noci na dvore pristali mimozemstania a povedali ze par milionov rokov isli okolo, vyhodili sem nejaky biologicky odpad a vsetok zivot na zemi vznikol z neho tak ma vysmejes, budes ma povazovat za blazna.
a kto hovori ze mali halucinaciu? nemohli sa dohodnut a cele si to vymysliet?
slavu, zviditelnenie. alebo len uplne obycajne detske srandicky.
vidno ze nemas deti, mozno by si vedel ze deti narozpravaju vsetko. a vymyslaju si jedna radost.
Autoeditácia príspevku po 36 sek:
ale to je uplne jedno, skratka to ze 3 deti tvrdia ze videli nieco nie je dokaz nicoho.
vidno ze nemas deti, mozno by si vedel ze deti narozpravaju vsetko. a vymyslaju si jedna radost.
Autoeditácia príspevku po 36 sek:
ale to je uplne jedno, skratka to ze 3 deti tvrdia ze videli nieco nie je dokaz nicoho.
Deti ako nepoškvrnené hriechom možu vidieť. Ale nie je ani dôkaz že to nie je pravda.
Mojej ex malý bratranec videl na cintorine ducha jeho babky, neviem akú slávu by tým on získal a o takých veciach sa nesranduje nejakými srandičkami, kedže zbožnoval svoju babku. A to nie je chalan na hlavu ani so psychickými poruchami, mal tak 7 rokov vtedy.
No aj preto sa dokazuje existencia duchov, hoci ludia v nich neveria že existujú. Tak aj preto sa údajná neexistencia dokazuje.
Mojej ex malý bratranec videl na cintorine ducha jeho babky, neviem akú slávu by tým on získal a o takých veciach sa nesranduje nejakými srandičkami, kedže zbožnoval svoju babku. A to nie je chalan na hlavu ani so psychickými poruchami, mal tak 7 rokov vtedy.
No aj preto sa dokazuje existencia duchov, hoci ludia v nich neveria že existujú. Tak aj preto sa údajná neexistencia dokazuje.
to ze cely svet o tych detoch vie to nie je slava? to ze z ich dediny sa stalo putnicke miesto nie je zviditelnenie?
ale koncim, neviem ci ty mas nejaku psychicku poruchu ale s tebou sa neda diskutovat, vymyslas si, prekrucas, neodpovedas...
s mojim 6 rocnym dietatom sa rozumnejsie porozpravat. ozaj. uz som to pisal viac krat, niekedy mas svetle chvilky ale mam pocit ze v poslednom case to ide s tebou dole vodou. ty sem nechodis preto aby si diskutoval ale aby si sa hadal a vyvolaval konflikty.
ty si trol. davam si ta do ignoru, uz ma nebavi sa rozculovat nad tvojimi divnymi myslienkovymi pochodmi.
zial ked si niekoho zablokujem na fore tak tie prispevky iba zabali a niekedy mi to neda to rozkliknut ale budem sa snazit na teba neragovat, slubujem.
ale koncim, neviem ci ty mas nejaku psychicku poruchu ale s tebou sa neda diskutovat, vymyslas si, prekrucas, neodpovedas...
s mojim 6 rocnym dietatom sa rozumnejsie porozpravat. ozaj. uz som to pisal viac krat, niekedy mas svetle chvilky ale mam pocit ze v poslednom case to ide s tebou dole vodou. ty sem nechodis preto aby si diskutoval ale aby si sa hadal a vyvolaval konflikty.
ty si trol. davam si ta do ignoru, uz ma nebavi sa rozculovat nad tvojimi divnymi myslienkovymi pochodmi.
zial ked si niekoho zablokujem na fore tak tie prispevky iba zabali a niekedy mi to neda to rozkliknut ale budem sa snazit na teba neragovat, slubujem.
-
starysomar
Hardcore addict
Navyše ak ich niekto cituje, ich uvidíš.
aacid -
Písal som o tom bratrancovi a nie tých 3 detoch. To ani nehovor že psychická porucha lebo od teba to nie je na mieste ty vieš prečo.
Ze neodpovedám, šak kto nezaintresovaný čita diskusiu tak vidí na čo všetko ti odpovedám. Len tebe sa nepáčia odpovede, to je celé.
Sak si ma daj do ignore neprosil som ta aby si niekedy niekde na mna reagoval. Ci ti odpoviem jasne, či obšírne máš nejaku svoju čudnu potrebu.
Edit nižšie - staro-nový. Reagoval som vtedy na curtu a aacidova potreba sa rozčulovať ho dohnala mi zase písať. No neurobím včerajšiu chybu.
Písal som o tom bratrancovi a nie tých 3 detoch. To ani nehovor že psychická porucha lebo od teba to nie je na mieste ty vieš prečo.
Ze neodpovedám, šak kto nezaintresovaný čita diskusiu tak vidí na čo všetko ti odpovedám. Len tebe sa nepáčia odpovede, to je celé.
Sak si ma daj do ignore neprosil som ta aby si niekedy niekde na mna reagoval. Ci ti odpoviem jasne, či obšírne máš nejaku svoju čudnu potrebu.
Edit nižšie - staro-nový. Reagoval som vtedy na curtu a aacidova potreba sa rozčulovať ho dohnala mi zase písať. No neurobím včerajšiu chybu.
Novy den, nova hadka, novy toxicky user pre blasbita.
-
starysomar
Hardcore addict
Možno za to nemôže 
Deti nie sú nevinné ani nepoškvrnené hriechom. Správny konzervatívny kresťan katolík o dedičnom hriechu musí vedieť aj o 3 v noci. Takéto veci by ti nemal vysvetlovať ateista.
beardie - dostupnou technologiou
ephramko - deti nie su hned hriešne, nie je to tak, u duchov takto https://spuntik.zoznam.sk/cl/1000706/22 ... aju-jasno-
ephramko - deti nie su hned hriešne, nie je to tak, u duchov takto https://spuntik.zoznam.sk/cl/1000706/22 ... aju-jasno-
Zaujímavých zázrakov je veľa, napr. vo Fatime 30 000 ľudí videlo slnečný zázrak alebo je zaujímavé, že niektorí svätci, keď k nim niekto prišiel na spoveď, vedeli všetko čo porobili, aj keď oni na to zabudli.
Technologický skener, prípadne niečo na tento spôsob ale zistiť opačný efekt na zviditelnenie.
https://techpedia.ta3.com/veda-a-vyvoj/ ... e-predmety
-
starysomar
Hardcore addict
Si úplne mimo - nerozumieš tomu, čo čítaš, interpretuješ si to úplne inak.
Snívaj ďalej, zobudiť sa Ti už zrejme nepodarí.
Snívaj ďalej, zobudiť sa Ti už zrejme nepodarí.