Ty sa považuješ za kresťana? Tak teda nám vysvetli ako to je s dedičným hriechom.
Pretože podľa výkladu cirkvi sa dieťa RODÍ s dedičným hriechom, ale ty budeš mať zjavne inú teóriu.
Ty sa považuješ za kresťana? Tak teda nám vysvetli ako to je s dedičným hriechom.
ephramko napísal: 03 okt 2024, 16:44 Deti nie sú nevinné ani nepoškvrnené hriechom. Správny konzervatívny kresťan katolík o dedičnom hriechu musí vedieť aj o 3 v noci. Takéto veci by ti nemal vysvetlovať ateista.
To písal ephramko, práve si to odcitoval. Ja som zase písal o tom osobnom, v tom je rozdiel - " Deti ako nepoškvrnené hriechom možu vidieť "JCM01 napísal: 04 okt 2024, 12:23 Zas prekrúcaš? Inokedy vieš veľmi dôkladne zbehnúť históriu príspevkov...
Ale ešte predtým ako on písal o dedičnom hriechu, som písal toto " Deti ako nepoškvrnené hriechom možu vidieť " a to som písal o osobnom.JCM01 napísal: 04 okt 2024, 12:29 Ephramko napísal, že si máš niečo doštudovať o dedičnom hriechu a na to si mu odpísal, že "deti nie sú hriešne, nie je to tak".
Tak ja už neviem..
Priam som ti to rozpísal v príspevku predtým. Naozaj slabé ? hlavne že sa to delí na osobný a dedičný, ak nevidíš rozdiel tak čo už.JCM01 napísal: 04 okt 2024, 12:36 Kde tam spomínaš osobný hriech? Čo to vlastne ten osobný hriech je?
Ešte raz, celý čas si písal o hriechu (žiadný osobný, nech už to je čokoľvek si nespomenul), deti nepoškvrnené hriechom - deti sa rodia s dedičným hriechom - tzn. sú hriešne.
Na kresťana máš fakt slabé argumenty.
Nechcel som si kopnúť, v poslednej dobe sa kopeš dostatočne sám, ako aj v tomto prípade.
Kým je vytvorená Biblia?
Kde si tam niečo písal o osobnom hriechu? Mali sme si domyslieť?Blastbit napísal: 04 okt 2024, 12:31 Ale ešte predtým ako on písal o dedičnom hriechu, som písal toto " Deti ako nepoškvrnené hriechom možu vidieť " a to som písal o osobnom.
Bolo to na tej istej strane tej ephramkovej citácie ktorú si sem priam dal. Tak už by si to mohol vedieť rozlíšiť. Ci zase len prísť do mňa kopnuť ?
Blastbit - Deti ako nepoškvrnené hriechom možu vidieť - osobný
ephramko - Deti nie sú nevinné ani nepoškvrnené hriechom. Správny konzervatívny kresťan katolík o dedičnom hriechu musí vedieť aj o 3 v noci. Takéto veci by ti nemal vysvetlovať ateista. - dedičný
Blastbit - deti nie su hned hriešne - osobný
Kolko tvoji Ficko a Danko odviedli charite a kolko pridali sebe? Kto poluje na neziskovky, medzi ktore patria aj tie, ktore pomahaju chudobnym? A zase pocut cvrcky, lebo si stale kladies do vlastneho hniezda.
https://spis.korzar.sme.sk/c/23390396/k ... ravia.htmlKuffovci dostali na dotáciách milióny, najviac inštitút v Žakovciach
Väčšina peňazí išla pre Inštitút Krista Veľkňaza, ktorého predstaveným je jeho (Štefana Kuffu) brat, kňaz Marián Kuffa.