emigracia,imigracia
Re: emigracia,imigracia
Frustrovaní z toho, že sa majú prispôsobiť v cudzej krajine. Hoci si Nemecko (ktoré ani nemusím) uvedomuje, že ich vysťahovanie je riešenie.
Blastbit
to ani nie je o frustracii, ale skôr o tom, že pochádzajú z krajín kde je násilie považované za bežný spôsob riešenia problémov
to ani nie je o frustracii, ale skôr o tom, že pochádzajú z krajín kde je násilie považované za bežný spôsob riešenia problémov
Môže byť aj to, ale aj samotné západné krajiny a ich historia považujú za normálne riešiť násilne svoje ciele. Východné krajiny sveta tiež.
Ale tam celkom dobre patri aj Slovensko. Napriklad novinar napise, ze romsky "umelec" sa prizivuje na statnom rozpocte a jeho fanusikovia sa mu vyhrazaju zabitim. Alebo zvrejnovanie cisel a adries roznych okresnych uradnikov, ktori dohliadali na opatrenia proti pandemii.gogo956 napísal: 06 okt 2024, 12:58 pochádzajú z krajín kde je násilie považované za bežný spôsob riešenia problémov
Takze "krajina, kde je nasilie povazovane za bezny sposob riesenia problemov" nemusim byt len niekde v MENA. Moze byt aj v byvalom Ostblocku, alebo na Balkane.
"ale ved aj oniiii"
toto je podla mna celkom extrem a co je horsie, vedenie na to ani poriadne nereaguje. to potom vytvara otazku, ci su moslimovia vhodni adepti do bezpecnostnych a ozbrojenych zloziek v europskych krajinach, ked sa nedokazu preniest cez etnicku nenavist
https://www.jpost.com/diaspora/article-823171
https://www.jpost.com/diaspora/article-823171
Ako by ateistický a kresťanský ľudia nemohli figurovať v moslimských krajinách ako bezpečnostné zložky.
Tak by Moslimovia nemali robiť bezpečnostné zložky v EU, jedine za predpokladu nefanatického správania sa svojej viery.
Tak by Moslimovia nemali robiť bezpečnostné zložky v EU, jedine za predpokladu nefanatického správania sa svojej viery.
Moze niekto urobit screenshot toho, kde su ti holandski policajti moslimovia ci dokonca cudzinci?
Koho by zaujimalo ako sa realne zije krestanom v moslimskej krajine a nie len dake nepodlozene kydy a fanaticke vykriky tak si moze vypocut podcast s Iracankou
Koho by zaujimalo ako sa realne zije krestanom v moslimskej krajine a nie len dake nepodlozene kydy a fanaticke vykriky tak si moze vypocut podcast s Iracankou
Reč bola o bezpečnostných zložkách, nie život kresťanov v moslimskej spoločnosti.
To je strasne co ti imigranti v Rakusku dorabaju.
Zabije zenu a potom sa zabarikaduje v dome s vybusninami, utoci na policajtov
https://www.krone.at/3564644
A niekolko tyzdnov predtym lupezna vrazda 91 rocnej babicky. No fuj, Velebnosti
https://theinternational.at/suspect-ide ... in-vienna/
Zabije zenu a potom sa zabarikaduje v dome s vybusninami, utoci na policajtov
https://www.krone.at/3564644
A niekolko tyzdnov predtym lupezna vrazda 91 rocnej babicky. No fuj, Velebnosti
https://theinternational.at/suspect-ide ... in-vienna/
Rus/Ukrajinec Oleg a Maďar so slovenským občianstvom nie sú originál Slováci.
Takže tvoj chabý pokus o tom ako slovenský migranti páchajú zločiny v Rakusku.
Takže tvoj chabý pokus o tom ako slovenský migranti páchajú zločiny v Rakusku.
Štatisticky je väčšia šanca, že podobný čin spácha migrant iného pôvodu, nie slovenského
Ako ked Cech zabil dvoch Slovákov vo Viedni https://www.noviny.sk/zahranicie/954079 ... omu-smutku
" O podozrivých úmrtiach Slovákov v jednom z Viedenských hotelov sme Vás informovali. Rakúska polícia v stredu (7.8.) oficiálne potvrdila, že za smrťou dvoch Slovákov vo Viedni je ich kolega, Čech. Na jednu z obetí prišli doslova v hodine dvanástej " - to tu ale kolega z UK nespomenie.
" O podozrivých úmrtiach Slovákov v jednom z Viedenských hotelov sme Vás informovali. Rakúska polícia v stredu (7.8.) oficiálne potvrdila, že za smrťou dvoch Slovákov vo Viedni je ich kolega, Čech. Na jednu z obetí prišli doslova v hodine dvanástej " - to tu ale kolega z UK nespomenie.
Rakusania pisu, ze obe svine boli Slovaci.
Hodnotit narodnost podla mena ci priezviska je este vacsia ubohost aku som od niecoho, co som si musel zablokovat, dokazal ocakavat.
Aj tu je/bol uzivatel, ktory mal prizvisko, ktore je v regione hlavneho mesta romske a preto si nemohol najst pracu. Pritom on Rom nie je ani nemal romskych predkov. Ale tie najprizemnejsie predsudky ho diskvalifikovali z normalneho zivota. A tu chce niekto urcovat narodnost podla krstneho mena ci prizviska. Dost trapnucke.
Slovenski imigranti vrazdia v Rakusku. Takze sa kriminalita netyka len ludi, ktori su tak tak drzi, ze si dovolili narodit sa v MENA.
Znovu som sa vratil k Dominikovi Danovi. Taky Ondrej Rigo vrazdil v Holandsku aj v Bavorsku. V oboch bol uplne legalne a nebol ani z MENA a nebol ani moslim. Ako je to mozne, ked sa klame, ze Slovaci zlociny nepachaju? Ze Rakusania nevedia.
Tak ako leto v Anglicku, kde rozni fasisti zijuci v EU huckali dav, lebo si vymysleli blbost a typy sfantizovany dobytok si fakty neoveri. Pritom statistiky nepustia. Len sa tym datam nikto nechce postavit celom. Ani anglicki fasisti - ti vacsinou maju len zakladnu skolu, no ani vzdelani uzivatelia fora nie.
Hodnotit narodnost podla mena ci priezviska je este vacsia ubohost aku som od niecoho, co som si musel zablokovat, dokazal ocakavat.
Aj tu je/bol uzivatel, ktory mal prizvisko, ktore je v regione hlavneho mesta romske a preto si nemohol najst pracu. Pritom on Rom nie je ani nemal romskych predkov. Ale tie najprizemnejsie predsudky ho diskvalifikovali z normalneho zivota. A tu chce niekto urcovat narodnost podla krstneho mena ci prizviska. Dost trapnucke.
Slovenski imigranti vrazdia v Rakusku. Takze sa kriminalita netyka len ludi, ktori su tak tak drzi, ze si dovolili narodit sa v MENA.
Znovu som sa vratil k Dominikovi Danovi. Taky Ondrej Rigo vrazdil v Holandsku aj v Bavorsku. V oboch bol uplne legalne a nebol ani z MENA a nebol ani moslim. Ako je to mozne, ked sa klame, ze Slovaci zlociny nepachaju? Ze Rakusania nevedia.
Tak ako leto v Anglicku, kde rozni fasisti zijuci v EU huckali dav, lebo si vymysleli blbost a typy sfantizovany dobytok si fakty neoveri. Pritom statistiky nepustia. Len sa tym datam nikto nechce postavit celom. Ani anglicki fasisti - ti vacsinou maju len zakladnu skolu, no ani vzdelani uzivatelia fora nie.
Dosť trápnučke je písať o Slovákoch z ktorého minimálne ten madarský "Slovák" nevedel kecnúť ani po slovensky, na kolko aj jeho rodina hovorí do slovenských medii len maďarsky.
A dvoch zavraždených Slovákov vo Viedni ako okomentuješ ?.. No a ja poznám Romov ktorý majú romske priezvisko a prácu si našli.
No a ďalšia vec, keď prídu Romovia do UK a spáchali trestné činy, aj vtedy ich media označovali za Slovákov, hoci sú to romsky Slováci a nie slovenský Slováci. Príslovie - nebude zo psa slanina ani z vlka baranina.
Ty si si nemusel nikoho zablokovať (mňa) - len vedieť čitať s pochopením - 1. delím Moslimov a cez 20 rokov poznám ich delenie + sekty aj hnutia, 2. neriešil som význam slova imigranti (314 strana) , 3. neklamať o mne že som bol rasistický voči Afričanom a za 4. SR sa nachádza v Centrálnej Europe.
Každý to vie v Europe len Američania maju svoje delenie sveta.
A dvoch zavraždených Slovákov vo Viedni ako okomentuješ ?.. No a ja poznám Romov ktorý majú romske priezvisko a prácu si našli.
No a ďalšia vec, keď prídu Romovia do UK a spáchali trestné činy, aj vtedy ich media označovali za Slovákov, hoci sú to romsky Slováci a nie slovenský Slováci. Príslovie - nebude zo psa slanina ani z vlka baranina.
Ty si si nemusel nikoho zablokovať (mňa) - len vedieť čitať s pochopením - 1. delím Moslimov a cez 20 rokov poznám ich delenie + sekty aj hnutia, 2. neriešil som význam slova imigranti (314 strana) , 3. neklamať o mne že som bol rasistický voči Afričanom a za 4. SR sa nachádza v Centrálnej Europe.
Kto tak klame?
Ten istý prípad ako Suchoje.
Aktuálne dnes - https://dennikn.sk/4255356/unia-sa-chce ... /?ref=mwat
" Únia sa chce zblížiť s Asadom, potrebuje pomôcť s migrantmi. Nie je to dobrý nápad, tvrdia odborníci "
Neviem. Ja pre svoju pohodu neklikam na "%1$sZobraziť tento príspevok%2$s." ale tusim, ze tam budu dake dristy o tom, ze slovenski imigrantski vrahovia neboli Slovaci.
Tiez si spominam, ze ked som sem pred x rokmi linkoval ako Slovaci vrazdili v Anglicku, tak "niekto" zakecaval, tym ze vrahovia boli Romovia. Plus nieco o dakom kreslenom kocurovi.
Ak by na Slovensku vrazdil Ukrajinec, rieslo by sa, ci doma hovoril ukrajinsky, alebo rusky? Ci jel Tatar, alebo Zid? Po tom, ako v seba obrane zabil Ind Slovaka v Bratislave, riesilo sa, aka je kasta? Ci a ake nabozenstvo vyznava?
Tak preco je tak dolezite pitvat sa v tom, akeho asi mohol byt povodu clovek, ktory vrazdil a mal slovenske doklady?
Pritom je to jednoduche: je uplne jedno, kde si clovek dovoli narodit sa; ci a kam chodi na aerobik. Bud je dobry, alebo zly. Bud je normalny,. alebo psychopaticky vrah. Miesto opustenia porodnych ciest ci nabozenska prislusnost cloveka nerobia lepsim ani horsim.
Preco je problem upozornenie na dva vrazdy spachane imgrantami zo Slovenska ale spravne rozmazavat zlociny ludi z MENA a na ich zaklade generalizacia miliardy ludi? Co by sa stalo, ak by rakuski nackovia, vyhravajuci volby, chceli vyhnat Slovakov, lebo vrazdia?
prečo to teda spomínaš?
BTW, imigranti. Esteze tam je fotka. Inak by hned niekto namietal, ze "to nebol Holandan"
https://spravy.rtvs.sk/2024/03/holandan ... y-a-opity/
Hryzt ludi v bare, zavrazdit svoju priatelku a potom sa snazit jej telo spalit. Des
https://spravy.rtvs.sk/2024/03/holandan ... y-a-opity/
Hryzt ludi v bare, zavrazdit svoju priatelku a potom sa snazit jej telo spalit. Des