Vojna na Ukrajine
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Re: Vojna na Ukrajine
501? To bude nejaký fake, vzhľadom na obmedzené vojenské aj ľudské zdroje UA si nemôžu pri svoji útočných, či proti útočných aktivitách dovoliť ísť hlava nehlava mlynčekom na mäso ako to robia rusi.
Preto je tam zvýraznená aj tá citácia, že sa to nedá nezávisle overiť. Preto kecy o nejakých mlynčekoch nie sú na mieste.ArkanoviTigrovi napísal: 19 okt 2024, 19:52 501? To bude nejaký fake, vzhľadom na obmedzené vojenské aj ľudské zdroje UA si nemôžu pri svoji útočných, či proti útočných aktivitách dovoliť ísť hlava nehlava mlynčekom na mäso ako to robia rusi.
Ved vo vojne je bežné zmiasť pri oboch stranách vojny počty strát = mŕtvi, zajatci, zranenia, dezercie, možné vzbury, nezvestní.
Edit - opravené
preco napises zajatci a nie zajatcy, ale hned vedla toho napises mrtvy a nie mrtvi?
Chyba klávesnice keď som rýchlo písal, opravil som. Tvoj názor na spomínané mlynčeky (ruské, ukrajinské), celkové straty, v tejto vojne je aký ?beardie napísal: 19 okt 2024, 20:10 preco napises zajatci a nie zajatcy, ale hned vedla toho napises mrtvy a nie mrtvi?
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
ja som to zas napisal "na jacka" (jeho halicinacia o suchojoch) ale pouzil som slova, ktore tu niekto naozaj pouzil...Blastbit napísal: 19 okt 2024, 20:08 Preto je tam zvýraznená aj tá citácia, že sa to nedá nezávisle overiť. Preto kecy o nejakých mlynčekoch nie sú na mieste.
Ved vo vojne je bežné zmiasť pri oboch stranách vojny počty strát = mŕtvi, zajatci, zranenia, dezercie, možné vzbury, nezvestní.
Edit - opravené
to bolo len tak na odlahcenie, snad sa niekto neurazi
preferujem vyraz KanonenfutterBlastbit napísal: 19 okt 2024, 20:16Tvoj názor na spomínané mlynčeky (ruské, ukrajinské), celkové straty, v tejto vojne je aký ?
ArkanoviTigrovi - a dá sa Suchoj zostreliť či nie ?
beardie - no potrava pre delá, prípadne aj rakiet.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
neviem, opytaj sa jacka... mne ani beardiemu nedal jasnu odpoved ale vraj tu nejaka banda rusofilov pisala ze nie...Blastbit napísal: 19 okt 2024, 20:29 ArkanoviTigrovi - a dá sa Suchoj zostreliť či nie ?
ArkanoviTigrovi
Mňa má bloknutého len preto, že som nesúhlasil s tým, že SR je Centrálna Europa a nie Východná Europa a že aj voči imigrantom sú páchané trestné činy, neriešil som vtedy v diskusii význam slova imigranti, no dostal som vynadané aj tak, lebo chcel riešiť význam slova imigranti.
Takže banda rusofilov to budeš ty, beardie, eMPiko (vzhľadom k tomu ako si píšu), maiky (nick s kombináciu písmen a číslic), curta a kto ešte ?
Ja nie, lebo Suchoj som nespomínal v diskusiach, až na dnešnú výnimku aj to ako otázku. Jj takže vy dvaja ste sa ho pýtali.
Ešte niečo z dneška https://www.novinky.cz/clanek/valka-na- ... e-40493720
" Ruští vojáci v obci Ňju-Jork v sektoru Bachmut zastřelili ukrajinského zraněného vojáka, který neozbrojený ležel na zemi " - vojnový zločin.
Mňa má bloknutého len preto, že som nesúhlasil s tým, že SR je Centrálna Europa a nie Východná Europa a že aj voči imigrantom sú páchané trestné činy, neriešil som vtedy v diskusii význam slova imigranti, no dostal som vynadané aj tak, lebo chcel riešiť význam slova imigranti.
Takže banda rusofilov to budeš ty, beardie, eMPiko (vzhľadom k tomu ako si píšu), maiky (nick s kombináciu písmen a číslic), curta a kto ešte ?
Ja nie, lebo Suchoj som nespomínal v diskusiach, až na dnešnú výnimku aj to ako otázku. Jj takže vy dvaja ste sa ho pýtali.
Ešte niečo z dneška https://www.novinky.cz/clanek/valka-na- ... e-40493720
" Ruští vojáci v obci Ňju-Jork v sektoru Bachmut zastřelili ukrajinského zraněného vojáka, který neozbrojený ležel na zemi " - vojnový zločin.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
ja a beardie sme sa ho pytali odkial zobral to, ze "banda rusofilov popisala:
Suchoj sa neda zostrelit" a ci to aj realne niekto napisal... nejak sme nedostali odpoved...
Autoeditácia príspevku po 16 min 38 sek:
este k tym 9 zajatcom v Kurskej oblasti, ta foto je rozmazana preco? Na nerozmazanej nevidim nic zle, maju na sebe trenky, neni vidiet tvare, strelne zranenia a ani to, ze by boli mrtvi.
proruske kanaly pisu:
"Pokiaľ ide o popravu, prečo ukrajinská strana zatiaľ nezverejnila celé video? Snímka, ktorá koluje po sieťach evidentne pochádza z ukrajinského dronu, ktorý celý incident mal natáčať."
Suchoj sa neda zostrelit" a ci to aj realne niekto napisal... nejak sme nedostali odpoved...
Autoeditácia príspevku po 16 min 38 sek:
este k tym 9 zajatcom v Kurskej oblasti, ta foto je rozmazana preco? Na nerozmazanej nevidim nic zle, maju na sebe trenky, neni vidiet tvare, strelne zranenia a ani to, ze by boli mrtvi.
proruske kanaly pisu:
"Pokiaľ ide o popravu, prečo ukrajinská strana zatiaľ nezverejnila celé video? Snímka, ktorá koluje po sieťach evidentne pochádza z ukrajinského dronu, ktorý celý incident mal natáčať."
Na fronte zajali arcivlastizdradcu. Ale ZSU nie su daka barbarska horda neurobili mu to, co robia svojim zajatcom Pacificki marinaci.
A rychlo si spomenul aj na ukrajincinu, potkan jeden prasivy. Snad mu sudy spravodlivo nadelia.
Pohonne hmoty na jednom konci, vo Feodosii horeli dlhe dni, teraz "sa pokazila" zeleznica zo severu.
A rychlo si spomenul aj na ukrajincinu, potkan jeden prasivy. Snad mu sudy spravodlivo nadelia.
Pohonne hmoty na jednom konci, vo Feodosii horeli dlhe dni, teraz "sa pokazila" zeleznica zo severu.
staremusomarovi vycitas posthunting a ty robis to iste, tymito postami.ArkanoviTigrovi napísal: 19 okt 2024, 19:52 501? To bude nejaký fake, vzhľadom na obmedzené vojenské aj ľudské zdroje UA si nemôžu pri svoji útočných, či proti útočných aktivitách dovoliť ísť hlava nehlava mlynčekom na mäso ako to robia rusi.
Jackbovi vycitas, ze sa hadat na jednej veci na 5 stran a ty robis to iste.
V clanku sa pise, ze z tych 501 vacsina zomrela v doneckej oblasti v bojoch o adjivku, cize pri braneni.
Aka musi byt tvoja psychicka porucha aby si taketo veci zo seba produkoval? Zbytocne provokacie, rypanie, atd, to fakt nemas nic lepsie na praci?
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Neboli zbytocne ked reagujes...
Co je zle na tom, ze som pouzil tvoje mudre slova a napisal som to stylom ako pise jackb?
Zjednodusene, pisete takto vy, budem aj ja.
Co je zle na tom, ze som pouzil tvoje mudre slova a napisal som to stylom ako pise jackb?
Zjednodusene, pisete takto vy, budem aj ja.
jaj, čiže toto je tvoja porucha, vyžaduješ si pozornosť, máš nutkanie rýpať a hádať sa aj keď nič reálne vyvraciaš, ani nedokazuješ.
len rozdiel je v tom, že tých 501 nemalo s mojím slovami nič spoločné, takže si zase pospájal dve nesúvisiace veci dokopy a vytvoril z toho niečo načom môžeš robiť flame.
len rozdiel je v tom, že tých 501 nemalo s mojím slovami nič spoločné, takže si zase pospájal dve nesúvisiace veci dokopy a vytvoril z toho niečo načom môžeš robiť flame.
Je tu ešte niekto další kto vyčítal staremusomarovi posthunting ?
K téme - https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... y-40493769
"Ukrajinská armáda v noci na neděli drony zasáhla největší ruskou továrnu
na výbušniny, která se nachází v Dzeržinsku v Nižněnovgorodské oblasti." - úspech.
K téme - https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... y-40493769
"Ukrajinská armáda v noci na neděli drony zasáhla největší ruskou továrnu
na výbušniny, která se nachází v Dzeržinsku v Nižněnovgorodské oblasti." - úspech.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Lebo zahynuli pri obrane a nie pri utokoch/protiutokoch?mLuks napísal: 20 okt 2024, 11:57 len rozdiel je v tom, že tých 501 nemalo s mojím slovami nič spoločné
máš to v mojich postoch vysvetlené, čítaj si ich dookola, znovu a znovu dovtedy, kým to nepochopíš a nebudeš sa musieť hlúpo pýtať a vynucovať si pozornosť na ďalší flame
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
V tvojich postoch je toho plno ale vzdy ked sa na nieco priamo opytam, tak sa hanbis priamo odpovedat, mne to ale ako odpoved uplne staci, dakujem.
to isté platí pre teba, keď sa ťa priamo opýtam, priamo neodpovedaš. čiže znovu vyčítaš iným niečo, čo robíš aj ty sám. ďakujem za nedeľný pokec
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
A kedy si sa ma naposledy nieco normalne a priamo opytal? (wtf?, ty sa citas? a podobne nepocitam...)