Strach
mozno to bude zniet dost trapne, ale najvacsi strach mam z pavukov- to jest- arachnofobia, ked vidim tie nechutne nozicky, tak ma zacne vsetko steklit a zacnem sa tak cudne striasat...kamosky sa v skole uz aj bali ci mi nieco nie je
a potom mam uz iba jeden strach- mojim sa "zabitia zozadu", znie to nezmyselne, ale ked pocujem, ze niekto niekoho zabil zozadu nozom, tak mi pride zle, ked si predstavim ten noz aleno noznice...chudatka oblicky...brrrr 
/Nevermind/.am: ne ne ne, obavam sa, ze on myslel pod pojmom "usiaky" take chrobaciky o ktorich sa traduje, ze ak ti vlezu do usi, tak to prasku usny bubienok...preto mi drahi spolupisajuci dovolte, aby som tento fam vyvratila: USIACI USNE BUBIENKY NEPRASKAJU, JE TO IBA FAM, KTORY SA ROZNIESOL ASI KVOLI TOMU, ZE TIETO CHROBAKY MAJU TAKE "KLEPIETKA"...ALE JE TO VYMYSEL
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
Traktorista
Guru
jo, tych som sa ako maly bal jak svina,...sophie napísal:/Nevermind/.am: ne ne ne, obavam sa, ze on myslel pod pojmom "usiaky" take chrobaciky o ktorich sa traduje, ze ak ti vlezu do usi, tak to prasku usny bubienok...preto mi drahi spolupisajuci dovolte, aby som tento fam vyvratila: USIACI USNE BUBIENKY NEPRASKAJU, JE TO IBA FAM, KTORY SA ROZNIESOL ASI KVOLI TOMU, ZE TIETO CHROBAKY MAJU TAKE "KLEPIETKA"...ALE JE TO VYMYSEL
-
Traktorista
Guru
-
Traktorista
Guru