Po nainstalovani nevydno disk HDD
Po nainstalovani nevydno disk HDD
ahojte
kupil som si novy disk SSD nainstaloval win 10 home a nevidno mi dalsi HDD disk ktory mam neviete s tym pomoct?
kupil som si novy disk SSD nainstaloval win 10 home a nevidno mi dalsi HDD disk ktory mam neviete s tym pomoct?
Re: Po nainstalovani nevydno disk HDD
Doska je ?SSD je klasika 2,5" alebo Nvme disk ?Správa diskov ho nezobrazí alebo ani bios ho nevidí.Skúsil si HDD zapojiť do iného Sata portu na doske,ak nový disk je Nvme disk ?
je to disk 2,5 Nvme... disk HDD je zapnuy v tom istom porte ako bol predtym
Autoeditácia príspevku po 1 min 30 sek:
dalsia vec co je problem je ze ani zvuk mi nejde program na zvuk je nainstalovany len nejak nejde zvuk v nicom
Autoeditácia príspevku po 3 min 47 sek:
dalsia vec co je problem je ze ani zvuk mi nejde program na zvuk je nainstalovany len nejak nejde zvuk v nicom
Autoeditácia príspevku po 1 min 30 sek:
Autoeditácia príspevku po 3 min 47 sek:
Nenapísal si dosku.V prípade zapojenia Nvme disku,niektoré dosky vypnú nejaký Sata port.To si pozri pri svojej doske.Prelož ten HDD do iného Sata portu na doske.
doska je https://datacomp.sk/gigabyte-a620m-ds3h_d468108.html
Autoeditácia príspevku po 18 min 31 sek:
ale mal som uz aj predtym ssd disk a slapalo to akurat teraz som vymenil za vacsi a neukazuje tie ostane HDD ani zvuk nejde
Autoeditácia príspevku po 18 min 31 sek:
ale mal som uz aj predtym ssd disk a slapalo to akurat teraz som vymenil za vacsi a neukazuje tie ostane HDD ani zvuk nejde
V biose vidí všetky disky?Ak áno v Správca zariadení ,položka diskové jednotky ,čo tam je?Ak pozrieš do Správa diskov je tam zobrazený iba jeden disk?Ak zapneš PC a stláčaš F12 nabehne ponuka,čo sa zobrazí?
v biose ich vidno aj v spravca diskov mi ich ukazuje a ak restartnem a dam F12 tak mi naskoci bootmenu
-
starysomar
Hardcore addict
Poradie bootovania v BIOSe máš ako?
ukazuje mi tam iba to ssd a popripade ak dam USB s win 10 tak mi da ako prve usb a potom ako druhe to ssd
Daj sem screen zo Správa diskov ,ak ich tam vidieť.Možno nemajú iba priradené písmeno.
Minule na predošlom SSD mi tiež disky neukázala az po reštarte Pc tak to bolo asi 4 dní a potom už nabehovali same ale teraz ani po reštarte sa neobjavi
Napíšem Ti čo máš robiť,pozrieť a napíšeš ,čo bolo na predošlom SSD.
sorry neviem ako sa tu pridavaju obrazky ale v spravcovi diskov ich nevidiet je tam len ten SSD4040 napísal: 24 okt 2024, 12:10 Napíšem Ti čo máš robiť,pozrieť a napíšeš ,čo bolo na predošlom SSD.
Kliknes upravit v editore (vedla tlacitka odoslat) a pridas to ako prilohu.
Môžeš si aj nainštalovať AOMEI Partition Assistant Standard a dať sem screen.
https://www.aomeitech.com/download.html#pa
https://www.aomeitech.com/download.html#pa
Screen už vieš sem dať,tak daj ešte jeden screen zo Správa diskov.Dynamický disk Win vie používať.Možno ,ako som spomínal nemá priradené písmeno.
-
starysomar
Hardcore addict
Nemá písmeno jednotky ani v screene Aomei...
no chlapci je po probleme dakujem vsetkym ktori sa pokusali mi pomoct
-
starysomar
Hardcore addict
V čom bol?