Facebook - skupina, reklamy
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Facebook - skupina, reklamy
ahojte, riesim taku nestandardnu vec, som vlastnikom jednej nemenovanej fb skupiny ktora je urcena na bezne problemy a diskusiu obyvatelov daneho mesta a okolia, mam na nej zachvilu 20 0000 clenov, problem je v tom, ze sa mi tam zgrupuje pomerne vela opakovanych inzeratov a propagacii vlastnych restauracnych zariadeni a roznych ponuk na kadejake sluzby, opakuju sa denne, tyzdenne, viacmenej stale, osobne som s tym problem nemal, no vo vysledku si tam promuje kto chce co chce zadarmo, je toto mozne nejako obmedzit, pripadne uplne zrusit alebo monetizovat ? o financie mi nejde, skor by som bol radsej keby sa dana skupina dokazala vycistit o tohoto bordelu a sukromnych inzeratov na sluzby ktore si tam bezplatne pridavaju rozne profily, dakujem
Re: Facebook - skupina, reklamy
veď si nastav aby si každý príspevok kontroloval, čo ide do skupiny. A tým pádom sa to vyčistí samo, nakoľko tam nepustíš žiadnu reklamu a inzerenti uvidia, že to nemá zmysel. Alebo nastav pravidlá a banuj/obmedzuj príspevky užívateľov, nakoľko gastroprevádzky budú promovať len neiektoré konkrétne profily.
-
cORP.
Addict
no ono to je pekne, lenze pri tom navale tazko realizovatelne
, no nevadi, diky za radu, cize ina moznost zrejme nebude
Musis mat viacej moderatorov
-
hojko
Site Admin
Vsak ich blokni. Pokial nie si priamo z BA, tak tych restauracii az tolko nebude. Bloknes jedneho, druheho, tretieho, pripadne tam uverejnis oznam o tom. A potom uvidis. Ak to bude pokracovat, tak bloknes dalsich. Okrem toho sa da nastavit filter, napriklad taky, ze musi byt dlhsie registrovanym uzivatelom, mat profilovu fotku, aspon 10 prispevkov v skupine a tak podobne.
-
cORP.
Addict
no priamo z Ba niesom, ale satelitne mesta niesu o nic menej aktivne, problem je najst normalneho moderatora, denne sa na mna valia laviny potencionalneho spamu a nieto este tieto selektovacky, no nic ine mi asi neostava, dam "vyberko" na moderatorov, inak to asi nepojde
-
hojko
Site Admin
V prvom rade si potrebujes nastavit skupinu. Su tam moznost, ze ak prispevok oznaci 5 ludi za spam, tak uzivatela automaticky blokne s prispievanim. Mozes blokovat klucove slova, ktore pouzivaju. A tak podobne. Tiez vies bloknut rozne restauracie, predajcov aut a tak podobne - to vies spravit aj rucne. Tiez si vies napisat pravidla a pripnut ich ako prvy prispevok, aby ludia pochopili, ze taketo prispevky nie su tolerovane.
-
cORP.
Addict
no to je dobry hint, skusim najprv tie klucove slova a uvidim aky to bude mat efekt, diky za tip
Ahojte, ked som v nejakej FB skupine a zablokoval som si mnohych pouzivatelov, ktori v nej su. Ako si ich teraz odblokujem? Vobec neviem ako na to 
Ahoj,
Odblokovať niekoho na Facebooku
Kliknite na svoju profilovú fotku vpravo hore na Facebooku.
Vyberte možnosť Nastavenia a súkromie, potom ťuknite na Nastavenia.
V pravom stĺpci kliknite na Súkromie.
Kliknite na Blokovanie.
V časti Zablokovanie používateľov kliknite na Upraviť.
Kliknite na Zobraziť zoznam zablokovaných.
Kliknite na Odblokovať vedľa profilu, ktorý chcete odblokovať.
Kliknutím na Potvrdiť dokončíte odblokovanie daného profilu.
Odblokovať niekoho na Facebooku
Kliknite na svoju profilovú fotku vpravo hore na Facebooku.
Vyberte možnosť Nastavenia a súkromie, potom ťuknite na Nastavenia.
V pravom stĺpci kliknite na Súkromie.
Kliknite na Blokovanie.
V časti Zablokovanie používateľov kliknite na Upraviť.
Kliknite na Zobraziť zoznam zablokovaných.
Kliknite na Odblokovať vedľa profilu, ktorý chcete odblokovať.
Kliknutím na Potvrdiť dokončíte odblokovanie daného profilu.