Najvyhodnejsie volania - pausal/predplatenka

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Brahmin
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Najvyhodnejsie volania - pausal/predplatenka

Príspevok od používateľa Brahmin »

ahojte, hladam operatora ktory ma najvyhodnejsie volania (pripadne par SMS), bavime sa tu mozno o 100 minutach mesacne + 5 SMSky, zhanam to pre 2 ludi takze idealne by bolo, ked nieco take existuje, ze platia jeden pausal maju 2 rozne cisla a minuty zdielaju

co som zatial pozeral tak najvyhodnejsie mi vychadza nieco z tohoto
  • Tesco mobile + clubcard - 5€ dobitie s trojnasobnym kreditom platnost 30 dni = 15€ ÷ 0,12€/min = 125 min = rocna spotreba 12x5=60€
  • Telekom SWIPE/Bez zavazkov - 5€ pausal = 100 min = rocna spotreba 12x5=60€
  • Orange Prima Voľba - 5€ na 30dni = 100 min = rocna spotreba 12x5=60€
  • FunFon - tomu uplne nerozumiem, ale ked dobre tomu chapem tak kazdych 30 dni treba mat na karte 10€ ako zalohu a potom sa 30dni vola/smskuje za 1 cent
    10€ ma platnost 120dni, najnizsie mozne dobitie je za 3€ platnost 30dni
    Spoiler
    takze prve dobitie 10€ platnost kreditu 120 dni - povedzme sa prevola 100 min = po 30 dnoch zostatok 9€ a platnost 90dni
    druhe dobitie 3€ platnost 30 dni + 9€ z predchadzajuceho obdobia s platnostou este 90dni - povedzme sa prevola 100min = po 30 dnoch zostatok a teraz neviem ci sa kredit prednostne berie z nove dobiteho alebo zo stareho
    z nove dobiteho = po 30 dnoch zostatok 9€ stary s platnostou este 60dni a 0€ z noveho kedze 1€ sa prevolalo a zvysne 2€ stratili 30 dnovu platnost
    zo stareho dobiteho = po 30 dnoch zostatok 8€ stary s platnostou este 60dni a 0€ z noveho kedze 0€ sa prevolalo a zvysne 3€ stratili 30 dnovu platnost
    v podstate ked neprevola viac ako 100 min/30 dni tak 120 dnovy cyklus ho vyjde na 19€ = 4x19€=57€
z tohto mi vychadza asi najelpsie Tesco mobile kedze minuty su tam s dostatocnou rezervou, FunFon tiez nevyzera zle len ako nahle by prevolal viac alebo poslal par SMS navyse tak uz by moje vypocty, ked su spravne, nevychadzali

ked mate niekto skusenost s podobnym problemom, pripadne viete ktory operator dokaze co najlepsie vyhoviet stanovenym poziadavkam tak piste :)
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Najvyhodnejsie volania - pausal/predplatenka

Príspevok od používateľa starysomar »

Máme v Radosti za 5 eur 100 jednotiek (minút, SMS) no ide na 7 eur. Minúty (aj nad) vychádzajú 0,05 - budú 0,07
Majú tam všetci operátori dobrý signál?
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Brahmin napísal: 03 nov 2024, 11:52FunFon - tomu uplne nerozumiem, ale ked dobre tomu chapem tak kazdych 30 dni treba mat na karte 10€ ako zalohu a potom sa 30dni vola/smskuje za 1 cent
Toto neviem presne ako si myslel alebo odkial to mas. Netreba mat minimalne 10€. Staci tolko kolko potrebujes aktualne na fungovanie cize ako klasicka predplatenka. Mam Funfon 6r a vzdy som tam mal menej nez 10€. Mam to ako vedlajsiu SIM cize vela tam neminiem preto dobijam za 7€ ktore vydrzi 3 mesiace. 5€ dobitie uz len mesiac.

Autoeditácia príspevku po 18 min 27 sek:
Asi si myslel balik Centovka. Ten uz pokial viem nie je v ponuke.
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

starysomar napísal: 03 nov 2024, 12:30 Máme v Radosti za 5 eur 100 jednotiek (minút, SMS) no ide na 7 eur. Minúty (aj nad) vychádzajú 0,05 - budú 0,07
Majú tam všetci operátori dobrý signál?
Pri platbe na rok to bude stále za 5€/mes.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Áno no pre rozdiel 2 eurá mesačne nevidím dôvod predplácať na rok. Ušlo mi odkedy zdražejú, apka ukazuje zmenu programu v pôvodných cenách 5-10-20
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

25.11.2024

U mňa je rozdiel 3€, dám si platbu na rok, prechádzať inde aj tak nemám v pláne
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Tiež neprejdem(e) no neviem odhadnúť potrebu minút budúcich volaní. Posledné roky mi 100 jednotiek stačilo, platby nad boli prevažne parkovné. Minúty navyše boli po 0,05 - neviem ako to bude, ak po 0,07 tak nevidím dôvod k predplatbe - neštudoval som to. Pri 2500-eurových mesačných výdavkoch domácnosti riešiť 2-4 eurá nebudem :)
Operátorov, programov je dosť, každý si môže vybrať čo mu najlepšie vyhovuje.
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

Ja tiež budem predplácať.
Nevidím dôvod niekomu platiť bezdôvodone viac, ak nemusím.
Brahmin
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Brahmin »

zatial jeden presiel na Juro, vychadzalo to najvyhodnejsie, staci kazdych 30 dni dobit za min 5€ a vola za 0,02€/min., druhy caka kym bude za zrusenie pausalu mensia suma, ale takisto pojde na Juro
Napísať odpoveď