Čo máte najviac radi a neradi?
Čo máte najviac radi a neradi?
Ja mám najradšej spánok, prázdniny, môj PC.
Nenávidím školu, sestru, keď mi niekto vraví, čo mám robiť.
Nenávidím školu, sestru, keď mi niekto vraví, čo mám robiť.
suhlasim s p4ra...neznasam zavist a podvadzanie
a co mam najradsej? to sa neda povedat, mam rada vela "veci" alebo ludi, ale najradsej mam asi zivot
...a ete nieco, ja nedokazem pochopit ako moze niekto nenavidiet svoju sestru?! vsak je to tvoja sestra pre boha, to fakt mozes nenavidiet cloveka tak blizkeho??? nad tym mi rozum zostal stat
a co mam najradsej? to sa neda povedat, mam rada vela "veci" alebo ludi, ale najradsej mam asi zivot
...a ete nieco, ja nedokazem pochopit ako moze niekto nenavidiet svoju sestru?! vsak je to tvoja sestra pre boha, to fakt mozes nenavidiet cloveka tak blizkeho??? nad tym mi rozum zostal stat
Ty ju nepoznáš! Vyzerá ako anjelik, ale správa sa horšie, než hocikto iný na svete. Má len 5rokov, a to je to, čo ju chránni pred rodičmi. Furt som kôli nej na vine ja, furt ma provokuje. Raz mi z nej šibne.sophie napísal:a ete nieco, ja nedokazem pochopit ako moze niekto nenavidiet svoju sestru?! vsak je to tvoja sestra pre boha, to fakt mozes nenavidiet cloveka tak blizkeho??? nad tym mi rozum zostal stat
-
fuCKYou
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
sophie nechaj ho tak ja viem ako to chodi. kamarada uz j3b|0 skoroTomáš Mesároš napísal:Ty ju nepoznáš! Vyzerá ako anjelik, ale správa sa horšie, než hocikto iný na svete. Má len 5rokov, a to je to, čo ju chránni pred rodičmi. Furt som kôli nej na vine ja, furt ma provokuje. Raz mi z nej šibne.
-
Nymphested
Zablokovaný
-
majaa
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
mam rada: kvalitnu hudbu, priatelov a svoju lasku, pocitacove hry a dobre knihy, ovocie a zabavu.
nemam rada: MASLO, olivy, paradajky, falosnych ludi, huby v kapustnici a nudu a nemam rada ked musim robit to co ma nezaujima a co robit nechcem...a este nemam rada ked soferujem a nejaky debo v inom aute ide prirychlo a sa na mna lepi zozadu....

nemam rada: MASLO, olivy, paradajky, falosnych ludi, huby v kapustnici a nudu a nemam rada ked musim robit to co ma nezaujima a co robit nechcem...a este nemam rada ked soferujem a nejaky debo v inom aute ide prirychlo a sa na mna lepi zozadu....
Nemam rad povrchne baby, pecienku, neznasam, ked cestujem vlakom a 15 minut stojime niekde v poli, slovenkych raperov, co "sa predieraju drsnym zivotom" ludi, co beru, ale nedavaju..
Mam radSvoju frajerku, prijemnych ludi, kamaratov a rodinu, cinske a talianske jedla, jednoduchost, cenim si uprimnost a stedrost..
Mam radSvoju frajerku, prijemnych ludi, kamaratov a rodinu, cinske a talianske jedla, jednoduchost, cenim si uprimnost a stedrost..