Politika

Diskusie na politické témy...

Ktorú stranu budete voliť?

1. Pirátska strana - Slovensko
0
Žiadne hlasovania
2. PRINCÍP
1
3%
3. Progresívne Slovensko
10
34%
4. Spoločne občania Slovenska
0
Žiadne hlasovania
5. OĽANO A PRIATELIA
0
Žiadne hlasovania
6. Komunistická strana Slovenska
0
Žiadne hlasovania
7. Maďarské fórum, Občianski demokrati Slovenska, Za regióny, Rómska koalícia, Demokratická strana
0
Žiadne hlasovania
8. Vlastenecký blok
0
Žiadne hlasovania
9. Modrí, Most-Híd
0
Žiadne hlasovania
10. Spravodlivosť
0
Žiadne hlasovania
11. Slovenské Hnutie Obrody
0
Žiadne hlasovania
12. Sloboda a Solidarita
11
38%
13. SME RODINA
0
Žiadne hlasovania
14. My Slovensko
0
Žiadne hlasovania
15. Slovenská národná strana
1
3%
16. Smer - Sociálna demokracia
0
Žiadne hlasovania
17. HLAS - sociálna demokracia
0
Žiadne hlasovania
18. SZÖVETSÉG - Magyarok. Nemzetiségek. Regiók. | ALIANCIA - Maďari. Národnosti. Regióny
1
3%
19. Srdce vlastenci a dôchodcovia - Slovenská národná jednota
0
Žiadne hlasovania
20. SDKÚ - DS - Slovenská demokratická a kresťanská únia - Demokratická strana
0
Žiadne hlasovania
21. Kotlebovci - Ľudová strana Naše Slovensko
0
Žiadne hlasovania
22. Demokrati
4
14%
23. Kresťanskodemokratické hnutie
0
Žiadne hlasovania
24. KARMA
1
3%
25. REPUBLIKA
0
Žiadne hlasovania

Celkom hlasov: 29

beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Politika

Príspevok od používateľa beardie »

jackb napísal: 11 nov 2024, 18:37 Mnozne cislo a jeden priklad :nono:
mal som malu dusicku, ze si vies dalsie pripady dohladat, ale ked si teda neschopny, prosim: https://en.wikipedia.org/wiki/Transgend ... _in_sports
mas tam velmi vela prikladov, zameraj sa na USA
A co je zle na podpore ludi inej ako heterosexulanej orientacie? Upravuje Prvy dodatok, ze neheterosexali nemaju v Krajine slobodnych pravo?
zle je pretlacanie woke ideologie, ktore je toho sucastou, viz bod vyssie
No neviem ci su tie ich ekonomicke rozhodnutia dobre kohokolvek.
trhom sa to paci
Pristup k ilegalnej imigracii v zmysle, ze pred 8 rokmi vyhral ich clovek pre dristy o Mure a skutok sa nestal?
mur sa zacal budovat
Co take najnovsie dristy ako "your body, my choice" od Maggot incels? Aky je tam rozdiel medzi islamom a tymto kultom? A co pohlad na LGBTI ludi? Ked nieco drista bradaty chlap je to zle, ale ked sa to iste rynie z oranzovej huby, tak uz je to dobre?
priklady, kedy s republikanmi nesuhlasim, ako som uz uviedol predtym
mohol si dat aspon dve videa, pri ktorych je tazke spochybnit pravost :)
ja ti sem dam cely clanok, kde je viacero odkazov
https://en.wikipedia.org/wiki/Age_and_h ... _Joe_Biden
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

beardie napísal: 11 nov 2024, 20:24 mal som malu dusicku, ze si vies dalsie pripady dohladat, ale ked si teda neschopny, prosim: https://en.wikipedia.org/wiki/Transgend ... _in_sports
mas tam velmi vela prikladov, zameraj sa na USA
nedas sa poucit. ked hladam zdroje ku tvojim tvrdeniam, tak su na fasistickym weboch pisane obskurnymi postavickami.
som rad, ze teraz je to clanok na wiki a nemusim si mysliet, ze si pravidelny konzument lzi a blabolov.

Zdenu Koubkovu poslal do Londyna v 1934 Biden, ci niekto iny z Demokratickej strany?
zle je pretlacanie woke ideologie, ktore je toho sucastou, viz bod vyssie
urcuje Prvy dodatok co sa moze pretlacat? Ak sa za da neho maskovat Gilead, nemoze byt problem s jeho opakom.
trhom sa to paci
uvidime ako sa budu tvarit ked pridu tie slubovane cla
mur sa zacal budovat
D1 zacal stavat este komanč. Oco Vlasti si na nej robil PR a Hranaty ju videl dokoncenu pred 14 rokmi. Znamena to, ze po nej soferujes ako po jednom kuse z BA do KE?
takze ak sa postavil taky Potemkinov mur, kde sa Oranzovy vyfotil, maggots to pozrali, tak to neznamena, ze proti ilegalnej imigracii nieco urobil.
ja ti sem dam cely clanok, kde je viacero odkazov
https://en.wikipedia.org/wiki/Age_and_h ... _Joe_Biden
incidenty si "s padanim zo schodov Air Force One", nic. slubovane videa nic. len jeden relevatny link v clanku na wiki. 4-
beardie
Redeemer
Redeemer

asi mas pokazeny google, ako si uz ukazal minule, lebo diskusia o trans sportovcoch prebieha roky, vratane relevantnych medii, okrem ineho aj pocas olympiady, ked isty Alzircan s zle vyvinutymi semenikmi mlatil zenske v ringu

co si ktora strana pretlaca, to si urcuju sami, pretlacanie LGBTI+ agendy a podobnych woke nezmyslov ich stalo urad

urobil proti ilegalnej migracii viac ako demokrati, co je dolezite
za demokratickej vlady sa do USA dostali priblizne 8 milionov ilegalov
Since January 2021, when Joe Biden came to office, there have been more than 10 million encounters - about 8 million came over the southwest land border with Mexico.
tu

pocas prezidentske debaty ukazal viacero problemov suvisiacich s jeho zdravotnym stavom, i preto ho demokrati hodili cez palubu
nezda sa mi, ze by som ti nieco sluboval, veta "su aj realne videa, kde nevie udrzat rovnovahu" nic o sluboch nehovori, zase mas halucinacie?
jackb napísal: 11 nov 2024, 20:50Zdenu Koubkovu poslal do Londyna v 1934 Biden, ci niekto iny z Demokratickej strany?
strawman ako z ucebnice, chces aj definiciu?

aby som to zhrnul, ignoracia reality, argumentacne fauly, zakladna neznalost, pokracuj, bavis ma :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Sport mam u riti. No pri boxe som si vsimol, ze nackovia nazyvaju Alzircanku muzom, lebo ma muzsku fyziognomiu. Su to rovnaki ludia, ktori hovoria, ze ked sa narodis muzom si muzom, ked zenou tak zenou. A oni rozhoduju kto je akeho pohlavia. Dost trapnucke. Ale nedivim sa, ze aj toto je priklad tvojho dezolatstva.
Inak, nemyslis, ze ak by bola Alzircanka transzena, tak ju doma hodia zo strechy, ako to v tvojej skupine pisete vzdy, ked su LGBTI ludi za prava moslimov? Dalsia ingoriacia reality.

Z tej wiki, sa vacsina pripadov v USA stala za vlady Trumpa. Takze len niekto kto ignoruje realitu moze tvrdit, ze si ich vymyslel Biden.

Trump proti ilegalnej imigracii neurobil vobec nic. Situacii v Juznej Amerike je uplne jedno kto je obyvatel Bieleho domu. Dalsia tvoje ignoracia reality.

Neodbocuj. Zdielal si deep fake padajuceho Bidena. Si dost inteligentny na to, aby si vedel, ze je to tupy deep fake. Napriek tomu si to zdielal, aby si ho hanil. Nepravom. Kedze vo wiki sa o tom nepise nic a realne videa kde by padal aj ked v dialke hra Stairway to Heaven si nedodal.

Takze si sa este rozhodol ignorovat realitu, ze pred 90 rokmi sutazil aspon jeden transportovec. A to urcite nevies o LGBTI ludoch pocas Weimarskej republiky. Lebo ignorujes realitu a nikomu, hlavne nie faktom, nedovolis aby ti tento stav narusali.

Mna nebavis. Mne je smutno z toho, ako sa z teba stal 100% dezolat.

Ku tej zakladnej neznalosti, nepises nic ku tvojim dristom o tom, ze USA je "najblzisia bezpecna krajina" pre Kubancov, ked to nie je pravda? Takze su tam ilegalne, ale asi nevadia, ked volili Trumpa. Aj v tomto pride by si nemal srat do huby a tak by mal vyhostit svoje bezprostredne okolie, mal by vyhostit svoj elektorat. Lebo konzistencia je dolezita.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Takže účasť volieb v USA bolo 65%, rekord nepadol.
https://hnonline.sk/prezidentske-volby- ... -roku-2020
"podľa denníka WP nakoniec dosiahla 65 percent z približne
240 miliónov oprávnených voličov." - 35% kandidáti nepresvedčili.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Niečo o čínskej propagande cielenej na nás.
beardie
Redeemer
Redeemer

jackb napísal: 12 nov 2024, 8:24 Sport mam u riti.
tak sa k nemu nevyjadruj alebo si nieco nastuduj

k olympiade mame temu, pokracuj tam, preberalo sa to dost
Z tej wiki, sa vacsina pripadov v USA stala za vlady Trumpa.
nie
Situacii v Juznej Amerike je uplne jedno kto je obyvatel Bieleho domu.
a? dava teda cokolvek pravo ludom ilegalne migrovat?
Neodbocuj. Zdielal si deep fake padajuceho Bidena.
jeho padov bolo viac, nie len 1

demokrati odstavili Bidena presne z dovodu, ze uz na to zdravotne nema, a to po prvej diskusii s Trumpom
este si sa ocapoval, ked som upozornil na to, ze to tak je, dokonca si odkazoval na cesky podcast, ktory to ale potvrdil

mozes vyplakavat, ale Trump bude 47. prezidentom
sam tomu nie som rad, lebo je nevyspytatelny a nikto nevie, asi ani on, ako to dopadne s Ukrajinou, ale podla jeho okolia to vyzera pre Europu momentalne skor negativne

ze nevies jeho vyhru prekusnut, to je len tvoj problem
Takze si sa este rozhodol ignorovat realitu, ze pred 90 rokmi sutazil aspon jeden transportovec.
strawman
Podstatou klamu je předložit (obvykle slabý až hloupý) argument, který se podobá argumentu protistrany, ale který ve skutečnosti protistrana nezastává, pak argument demonstrativně vyvrátit a tím budit zdání, že se všemi argumenty protistrany se lze takto snadno vypořádat.
jackb
Redeemer
Redeemer

beardie napísal: 12 nov 2024, 10:22 tak sa k nemu nevyjadruj alebo si nieco nastuduj

k olympiade mame temu, pokracuj tam, preberalo sa to dost
Ty si vtiahol sport do politiky :) A pridal si lzi. Kedze ku sportu nemam co povedat, nelozim to tej temy. V lete som zachytil, ze niekto na sport chcel zneuzivat Kulturu, ale to sa vyresilo.

a takto uboho chce ujst od svojich lzi, ze Demokrati maju nieco s trans sportovcami ci celkovo s LGBTI. to, ze tvoje pocity zranuju fakty, nei je moj problem.
nie
v ktorych rokoch bolo Trump 45. prezident? priradis roky ku americkym sportovcom zo svojho linku?
a? dava teda cokolvek pravo ludom ilegalne migrovat?
napisal som to? odcitujes ma?
ty si napisal:
za demokratickej vlady sa do USA dostali priblizne 8 milionov ilegalov
akoby Bidenova vlada podporovala rezimy hostilne k US, aby vyhanala ludi smerom na sever. dobra blbost, vsak?

co teda ti kubanski ilegali? uz maju zbalene?
jeho padov bolo viac, nie len 1
dakujem, ze si nakoniec svoje tvrdenia potvrdil. mohlo to byt hned z prvej
demokrati odstavili Bidena presne z dovodu, ze uz na to zdravotne nema, a to po prvej diskusii s Trumpom
strawman
mozes vyplakavat, ale Trump bude 47. prezidentom

ze nevies jeho vyhru prekusnut, to je len tvoj problem
a dalsi. ja som jeho vyhru nespochybnoval. ak ano, isto ma odcitujes.

pozri, ak chce vypisovat o lziach a arugmentacnych klamoch, mal by si prestat klamat a pouzivat argumentacne klamy. tak ako ked chcu Trumpovce deportovat ludi, napriek tomu, ze 1st gen imigrantov maju vo svojom najblizsom okoli.
beardie
Redeemer
Redeemer

chcel si priklady chorej woke politiky, dostal si priklady chorej woke politiky - v sporte

Demokrati vyznamne podporuju LGBTQ nazory, sami to pisu na svojom webe
mna osobne zaujima hlavne to T, s ktorym nesuhlasim, napriklad v sporte ci spolocnych priestoroch

za Bidenovej administrativy prislo do USA 8M ilegalov, za Trumpovej administrativy 2,4M, ten pomer je jasny

nie, len sa ta pytam, ako to chces riesit
je to normalna otazka, maju mat ludia volny vstup alebo co navrhujes? zaujima ma tvoje riesenie

ak bude chciet ilegalov, vratane kubanskych, vyhostit, ma na to plne prave podporene zakonmi
aj keby ktorakolvek administrativa podporovala akekolvek rezimy, ilegalna migracia je momentalne trestna

bolo to video s Bidenom na schodoch fake?
ja som ti dodal dalsie dokazy len kvoli tvojej neschopnosti cokolvek dalsie si dohladat, od zaciatku som tvrdil pravdu, co si neustale spochybnoval

nie, to nie je strawman, to je sucast predchadzajuceho odseku, kde som ti opat dokazal, ze ma Biden zdravotne problemy

ja netvrdim, ze si napisal, ze si ju spochybnoval, nemam co dokazovat :)
o tom, ze tu vyhru nevies prekusnut, sa vie presvedcit kazdy, kto ta cita, cize asi len ja :)

opat som ta rozbil argumentami a dokazmi, ty sa v dalsej odpovedi budes hrabat v hovnach
jackb
Redeemer
Redeemer

Tak zacnem od konca.
Kedze si pouzil 0 argumentov a 0 dokazov, tak si ma nemohol nicim rozbit. Ale ked v tom veris, holubok, tak si v tom zi.

Pre teba je upozornenie na to, ake debiliny chce Trump robit "neschopnost prekusnut jeho vyhru". Co je samozrejme loz.

To, ktore si zdielal v minulosti bolo fake. Ja som ti napisal, ze vzdy ked hladam nieco co si vymyslel, najdem na dakom fasistickom webe. Nechcem si o tebe mysliet, ze si konzument idiotin, preto ti davam priestor svoje tvrdenia podlozit. Dalsia vec je, ze na akademickej pode podkladas svoje tvrdenia. Nenapises "najdi si sam ty debil". To by si mal vediet.

A kedze je ilegalna imigracia trestna, tak aj keby bola Florida prva bezpecna krajina pre Kubancov, tak ako pises su ilegali do spiku kosti.

Ak sa ta pytam ja, tak rucis, ze klamem. Tak neklam ty :)

Takze nepriatelia USA cakali na Bidenovu inauguraciu a vyhnali svojich obyvatelov smerom na sever, alebo co sa tou blbostou snazis docielit?

Demokrati na to maju podla Prveho dodatku Ustavy plne pravo. Ak by si im ho v USA chcel brat, patris za mreze. Ak chces niekomu brat slobodu prejavu si prinajmensom chudak.

Takze kolko z tych ludi z wikipedie bolo aktivnych pocas mandatu 45. prezidenta?

Takze ako "priklad chorej woke politiky" si si vymyslel tu najmenej podstatnu blbost. Ak je sport to najlepsie co si dokazal vytiahnut, tak nech je "woke politika" co len chce, nemoze mat dopad pri vybere kandidata na prezidenta. Hlavne ked jeden z nich nutil heterosexualne neplnolete dievcata ku homosexalnym praktikam.
beardie
Redeemer
Redeemer

takze odkaz na web demokratov si odignoroval
videi o zdravotnych problemoch Bidena je neurekom, ignorujes realitu, fajn

na strawmanov nereagujem

prikladov woke politik som napisal viacero, ignorujes ich, ako bonus mozem pridat BLM

viem, ze si sa opat nieco nove dozvedel, i ked to nepriznas, dakujem za diskusiu, bola opat velmi inspirativna :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Ak by som ja mal ignorovat tvojich strawmanov, tak s tebou nediskutujem uz aspon 4 rokmi. Ty ale stale prides a moj post, ako teraz o deportaciach migrantov, ked je ich Trumpov inner circle plny, komentujes zvastami.

Inak je prikladne ako mna krivo obvinujes z pouzivania argumentacnych faulov, aby si ho ty nepouzil hned nad, alebo pod krivym obvnineni.
zoberme si Bidenov zdravotny stav. ja som rozporoval deep fake videa, ktore si zdielal s tym, ze len nedavno sa bicykloval a teda sa padanie zo schodou s neustalym udrziavanim rovnovahy vylucuje. podla ty si sa to snazil zahrat do stratena kecami o dakej debate. poklial viem, tam nebol ani na bicykli a nechodil ani do schodov. no a ja vraj ignorujem realitu, aj ked som sa pytal jediny jeden pripad :)

nepredpokladam, ze tam aktivne pojdes ukazkach zleho zdravotneho stavu 47. prezidenta, ako si to obsedatne robil u 46.

takisto s tymi "woke politikami", co nikto netusi co su. z cista jasna si vytiahol transsportovcov, aj ked o nich vieme uz 90 rokov. ak si myslis, ze prava LGBTIQ su novinka, tak bola Weimarska republika. a roboli sa tam aj chirurgicke zmeny. takze si to zase len ty kto ignoruje realitu.

dokonca si do diskusie o zvoleni Trumpa a o tom, ako si od prvej minuty serie do oranzovej papule, zatiahol sport a alzirsku boxerku, ktoru si bez dokazu nazval muzom. her body, your choice?

Mas pravdu, "je odsudeniahodne", ze Demokraticka strana sluzi vsetkym, vratne LGBTQ komunity a tesi sa z rozhodnutia najvyssieho sudu, ze vsetci ludia maju pravo uzatvarat manzelstva. To je skutcne "presadzovanie woke politik" :D

Prosim pokracuj. Vstavat so smiechom je vzdy super.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Ranné tupiny, hlavne keď si do google nevie napísať pakistan gangs in UK, hoci tam žije.
Takže Elon Musk bude "ministrom" https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/73 ... -aj-ulohy/
" Oznámil tiež zámer vytvoriť nové „ministerstvo pre efektivitu vlády“ (DOGE), ktoré povedú
miliardár a významný Trumpov podporovateľ z kampane Elon Musk spolu s neúspešným uchádzačom
o republikánsku kandidatúru Vivikom Ramaswamym. " - určite sú Demokrati radi že pomohli Trumpovi.
beardie
Redeemer
Redeemer

pisal si o odsune legalnych migrantov, tak som sa ta spytal, kedy odides ako legalny migrant ty

mozes na to "moje" fake video odkazat?

zdravotny stav 47. je aspon naoko lepsi ako toho 46., co sa ale moze zmenit

woke politiky som dostatocne vyjasnil, i ich pretlacanie demokratmi, vratane dopadu na sport a dalsie oblasti zivota
tu cast s T som taktiez objasnil
jackb
Redeemer
Redeemer

Starmer, ktory je premier, nepovedal ze vyhosti imigrantov. Ak by v susednom vesmire vyhral byvane na cisle 10 Zabiak, uz nebudem resident of the UK. Simple.

Tak 45./47. ma mentalne zdravie v haji. Pri zivotnom style ho dobehne aj to fyzicke. Ako kazdeho. Prezidenta, alebo obycajneho cloveka.

"woke politiky" si nevyjasnil. Dokazal si, ze problem s T sportovcami bol najvypuklejsi pocas mandatu pana 45. Pritom prava pre LGBTIQ nie su nic moderne. Mame aspon 100 rokov dokazov ich existencii. Takze co su "woke politiky" a cim porusuju 1. dodatok?

Je pohlavie alzirskej boxerky your choice?

Prepac. Len si to "padanie zo schodov" napisal. A potom si sa videom len vyhrazal v teme o Ukrajine. A skoda, ze som si nevsadil.
post2375244.html?hilit=schod*#p2375244
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Blastbit napísal: 13 nov 2024, 8:47 " Oznámil tiež zámer vytvoriť nové „ministerstvo pre efektivitu vlády“ (DOGE), ktoré povedú
miliardár a významný Trumpov podporovateľ z kampane Elon Musk spolu s neúspešným uchádzačom
o republikánsku kandidatúru Vivikom Ramaswamym. " - určite sú Demokrati radi že pomohli Trumpovi.
"Ministerstvo pre efektivitu vlady" a pre istotu tam potrebuju rovno dvoch ministrov. To je asi nejaky vtip.
jackb
Redeemer
Redeemer

Odsudeny zlocinec obklopeny imigrantami chce dat urad, wait for it, ilegalnemu imigrantovi.
Ak by to niekto dal do knihy, ludia krutia hlavami, ze to je privelka fantazia
https://www.forbes.com/sites/stuartande ... on-system/
beardie
Redeemer
Redeemer

jackb napísal: 13 nov 2024, 18:23 Starmer, ktory je premier, nepovedal ze vyhosti imigrantov.
hovoril nieco Trump o vyhosteni legalnych?
ak chces, aby vyhostil legalnych, mal by si ist ty ako legalny prikladom
Tak 45./47. ma mentalne zdravie v haji. Pri zivotnom style ho dobehne aj to fyzicke. Ako kazdeho. Prezidenta, alebo obycajneho cloveka.
jop, je stary a nastupuje mu demencia, vsetci, co to sleduju, to vedia
Dokazal si, ze problem s T sportovcami bol najvypuklejsi pocas mandatu pana 45.
podla coho si vypocital tu vypuklost?
co su "woke politiky"
napriklad, ze si deti mozu zvolit, ake su pohlavie, ci obcas i zviera
pripadne dospeli
podpora BLM
tie chore zakony o priestupkoch az nad 951 USD
atd atd
Je pohlavie alzirskej boxerky your choice?
je to panbozkova choice, ze z nej spravil kripla, ktory absolvoval muzsku pubertu, ale zaroven nema vyvinute pohlavne znaky muza, niekto by povedal, ze je intersex
Prepac. Len si to "padanie zo schodov" napisal.
takze len blbe kecy, myslel som si
eMPiko napísal: 13 nov 2024, 19:06 "Ministerstvo pre efektivitu vlady" a pre istotu tam potrebuju rovno dvoch ministrov. To je asi nejaky vtip.
nazov doge je uplne nadherny
ak ma nieco tesi na Trumpovej vlade, tak memecka su to urcite
jackb
Redeemer
Redeemer

Ako si jeden pedofil vybera pedofilov do vlady. Nehovoriac o tom, ako maggots zavrazdili ludi v pizzerii, lebo im klamali, ze sa tam strevaju pedofili z Demokrstickej strany.
https://www.cnn.com/2024/11/13/politics ... index.html

A ty sa zbalit nechces? Tiez si imigrant :)

Ak oranzovemu nastupuje demencia, preco ho volili aj ludia, ktori su udajne pricetni? Bidenovi si vestil, ze v urade neprezije rok. Co vestis svojmu favoritovi?

Ak mas 5 pripadov, a 3 su za mandatu 45. prezidenta z GOP, tak je to maslo na hlave GOP nie opozicie.

Dakujem. Takze “woke politiky” su nerealne blbosti, ktore si vymysleli deti na internete. Ak by nieco z nich Demokrati podporovali, isto to odlinkujes. Napriklad o tych zvieratach.

Sice neviem ako vies o pubete a pohlavnych znakoch Alzircanky, ale intersex teda nema nic s T sportovcami. Je to pridad medailisky za Ceskoslovensko. Takze si klamal, no je fajn, ze si sa priznal. Pomaly, ale robis pokroky.

Ale od teba sa aj tak cakaju len blbe kecy. Vidis u fasistov deep fake, ako z jedneho zakopnutia urobia tri a uz mu hned predpovedas skoru smrt…

Skutocnosti, ze “minister” je ilegalny imigrant a verejne kozumuje drogy ti neprekaza?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Gratulujem beardie a jackb, opat ste zasrali dalsiu temu vasimi dristami a natahovanim sa. Presne tak ako ste to robili v teme o covide.
Napísať odpoveď