Telekom vs. Orange

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
René
Medium Star
Medium Star

Telekom vs. Orange

Príspevok od používateľa René »

Ahojte,
priblizne 10 rokov som v Telekome (tipujem). Mam od nich optiku a pausal Ano L. Za pausal platim 30 EUR, mesacne mam 15GB (magenta).
Som spokojny zakaznik, no volali mi z orangu, ze mi vedia dat podobny pausal za nizsiu cenu. Konkretne GO30. Je tam sice o 5GB dat menej, ale to neriesim, kedze vsade som na wifi a mesacne vyuzijem z dat len 3-4GB.

Otazkou je, ake skusenosti mate s orange? Oplati sa prejst? Co sa telefonov tyka, posledne 3 roky som si nekupoval telefony cez operatora, ale priamo v istores alebo samsungu, no zo zvedavosti, ako to maju s dotaciou mobilov? Lepsie ako v telekome?

Predpokladam, ze pokrytie maju asi lepsie ako telekom. Optiku by som si zatial nechal v telekome.

Vdaka za nazory.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Telekom vs. Orange

Príspevok od používateľa ephramko »

Mám ten ich GO30 za 15€ a v pohode. Tiež som bol najprv v telekome. Netreba sa báť vypýtať si zľavu a potom prejsť k tomu, čo dá najvýhodnejšiu ponuku. Kľudne zavolaj aj do O2 a narovinu im povedz, akú máš ponuku od konkurencie, či ti vedia ponúknuť ešte niečo výhodnejšie. Čo sa kvality služieb týka, tak som nepostrehol žiaden rozdiel.

Keď potom telekom uvidí, že ten prenos čísla myslíš naozaj vážne, tak sa ozvú ešte s lepšou ponukou. Aj keď predtým tvrdili, že lepšiu ponuku ti už nemôžu dať.

Dohoda s mob. operátormi je ako vyjednávanie na arabskom trhu...
taki7
Professional
Professional

Príspevok od používateľa taki7 »

Dnes je dátovanie v Telekome zdarma? Predplatenka.

"Nezabudnite dnes datujete na Slovensku az do polnoci zadarmo. Dakujeme ze ste s nami. Telekom".
taki7
Professional
Professional

Telekom opäť ponúka obrovské balíčky dát. Aj 1 000 GB za 20 či 40 eur a na veľmi dlho...

https://zive.aktuality.sk/clanok/ppp7wc ... elmi-dlho/
taki7
Professional
Professional

Po príchode do zahraničia vám operátor pošle niekoľko samostatných SMS správ. Telekom to zmenil...

https://touchit.sk/telekom-sms-zahranicie/663921
Napísať odpoveď