Aktivácia Office 2016
Aktivácia Office 2016
Nainštaľoval som Office 2016, ale mi neaktivovalo program, hoci mám licenciu zakúpenú. Na w10 to bolo v poriadku. W10 som odinštaľoval a nainštaľoval w11 a už aktivácia nefunguje. Musím si zakúpiť novú licenciu?
Re: Aktivácia Office 2016
Zadal si kľúč a stále bez aktivácie ?A využil si možnosť aktivovať cez ten automat ?
To som nikde nenašiel.
Autoeditácia príspevku po 1 min 4 sek:
To som nikde nenašiel. Zadal som len kľúč.
Autoeditácia príspevku po 1 min 27 sek:
Aktivovať cez automat.
Autoeditácia príspevku po 1 min 4 sek:
To som nikde nenašiel. Zadal som len kľúč.
Autoeditácia príspevku po 1 min 27 sek:
Aktivovať cez automat.
Veď tam ako si zadával kľúč by si mal mať na výber aj inú možnosť aktivácie.Aktivácia cez telefón.Ale kým nemáš v poriadku OS,tak by som to neriešil.A Win11 si zrejme neinštaloval ,ako čistú inštaláciu.
Win11 som inštaľoval, ako čistú inštaláciu.
Autoeditácia príspevku po 1 hod 56 min 10 sek:
Keď som zadal kľúč v otvorenom Worde-účty-zmeniť produkt key, tak mi napísalo, že táto verzia nezodpovedá k tomuto kľúču a nepustilo ma to ďalej.
Autoeditácia príspevku po 1 hod 56 min 10 sek:
Keď som zadal kľúč v otvorenom Worde-účty-zmeniť produkt key, tak mi napísalo, že táto verzia nezodpovedá k tomuto kľúču a nepustilo ma to ďalej.
Tak potom, akú verziu si nainštaloval ?Akú verziu Ti zobrazuje v tom Worde,ak si klikneš na súbor-konto?A kľúč máš k akej verzií.
Key mám na Office 2016 a vo w10 to aktivovalo. Tú istú verziu som chcel nainštaľovať na w11.
No 2016 je Home aj Pro ...
Je to verzia pro.
Takže zobrazuje Ti napr.Office 2016 Profesionál Plus a aj kľúč je k tej verzií?
Inštalačku máš odkiaľ ?
Z nej si inštaloval aj prvykrát?
Inštalačku máš odkiaľ ?
Z nej si inštaloval aj prvykrát?
Vsak si stiahni 2021, aktualizuj a potom to aktivuj (crackni) scriptom z GitHubu. Je to spravene za par sekund a funkcne.
Mohol by si mi poslať ten script? Ďakujem.
Musis to rozbalit a ten .bat subor spustit ako spravca (prave tlacitko mysi - spustit ako adminiatrator/spravca) - https://github.com/Su-sid/Microsoft-Office-2021
Ďakujem za všetky rady. Office mám aktivovaný.