System je moja najoblubenejšia skupina ... fakt lepšiu už ani nepoznam
Moich 5 naj pesničky su War, Toxicity, Spiders, Radio/Video a Lonely Day
A 100x viac sa mi paci Mezmerize ako Hypnotize
A naj album je asi Steal This Album ale šecky su super
ty kokoz kolko otazok no tak dobre. obal je pekny z mezmerize a hypnotize a nepaci sa mi steal this album. no a aj ja mam otazku ak nebola. ktory z clenov sa vam zda najsympatickejsi ?
no mne sa absoltune hnusi album Steal This ALbum ani neviem preco.-...naj ool su poslende dva albumy, Hypnotize a Mesmerize, a co sa mi na nich nepaci ze nech na koncertoch nespievaju live bo sa to neda pocuvat..
mirak2 napísal:no mne sa absoltune hnusi album Steal This ALbum ani neviem preco.-...naj ool su poslende dva albumy, Hypnotize a Mesmerize, a co sa mi na nich nepaci ze nech na koncertoch nespievaju live bo sa to neda pocuvat..
na koncertoch nespievaju live? niekde tuto je link na lowlads tam to stiahni ma to len 200 MB a vypocuj.
Ja si skor Live vypocujem. inak tam zaspievali aj nejaku armensku hehee proste mne sa paci ked spievaju live neni na tom nic zle. je pravda ze tam vo francuzsku to nebolo najlepsie ale skus stiahnut z australie alebo z nemecka tam sa to da super pocuvat
takze SOAD som objavil asi pred 5 mesiacmi ale odvtedy je to najlepsia skupina aku poznam,proste super, a zboznujem tieto pesnicky:chop suey,psycho,toxicity,b.y.o.b, a dalsie ale tieto su naj