emigracia,imigracia
Re: emigracia,imigracia
Pritom klames len ty, alebo si rovno series do papule.
Ak by chcela Irancanka utiect, musela by o doklady poziadat vladu. A ta ju za jej nazory a cinnost chce obesit zo zerievu. Takze jedina moznost ako prezit je opustit krajinu ilegalne.
Akoby to este pred 35 rokmi nebolo normalne aj nasich luhoch a hajoch.
Tak ako jej nema kto vydat pas a nemoze dostat viza, tak nemozu legalne do USA prist do ludia z Juznej Ameriky. Ja neviem preco je tak tazke pochopit to.
Pritom, ti ktori prisli legalne su v USA dileri drog, pasaci... verbez. V Europe su to radikalni inamovia a iny odpad. Kedze ty ludi, ktori nemaju inu moznost ako cestovat ilegalne nechces kontrolovat. Pre teba su vsetci degeni a ilegali, lebo sa nenarodili v Europe.
A co vsetci ti Kubanci, ktori prisli do USA ilegalne? Teraz volili za toho tvojho, tak su dobri?
"Naturalizovana Holandanka"? Teraz si uz robis srandu sam zo seba. Zdielas tu fasisticke meme potkana v stajni a zrazu "naturalizovana Holandanka". Tento argumentacny klam sa vola - nasrat si do papule. Ona ano, ale ini ludia, ktori mozu utekat pred islamom ci islamizmom - nie. Radsej si navozit radikalnych inamov a teroristov. Ved maju pasy a v nich viza. Taku prasacinu som od teba necakal.
Ak by chcela Irancanka utiect, musela by o doklady poziadat vladu. A ta ju za jej nazory a cinnost chce obesit zo zerievu. Takze jedina moznost ako prezit je opustit krajinu ilegalne.
Akoby to este pred 35 rokmi nebolo normalne aj nasich luhoch a hajoch.
Tak ako jej nema kto vydat pas a nemoze dostat viza, tak nemozu legalne do USA prist do ludia z Juznej Ameriky. Ja neviem preco je tak tazke pochopit to.
Pritom, ti ktori prisli legalne su v USA dileri drog, pasaci... verbez. V Europe su to radikalni inamovia a iny odpad. Kedze ty ludi, ktori nemaju inu moznost ako cestovat ilegalne nechces kontrolovat. Pre teba su vsetci degeni a ilegali, lebo sa nenarodili v Europe.
A co vsetci ti Kubanci, ktori prisli do USA ilegalne? Teraz volili za toho tvojho, tak su dobri?
"Naturalizovana Holandanka"? Teraz si uz robis srandu sam zo seba. Zdielas tu fasisticke meme potkana v stajni a zrazu "naturalizovana Holandanka". Tento argumentacny klam sa vola - nasrat si do papule. Ona ano, ale ini ludia, ktori mozu utekat pred islamom ci islamizmom - nie. Radsej si navozit radikalnych inamov a teroristov. Ved maju pasy a v nich viza. Taku prasacinu som od teba necakal.
opustit krajinu ilegalne do prvej najblizsej bezpecnej krajiny a ilegalny presun cez pol Europy do krajin Zapadu je rozdiel, ktory neustale ignorujes
ak nemozu prist legalne, tak ich ta krajina asi nechce
krajina chce ale naopak legalnych migrantov a ti sa do krajiny dostavaju po splneni narocnych procedur, sam som si tym musel prejst, bolo to casovo aj financne narocne
ak je niekto legalny migrant, ale nesplna zakony hostitelskej krajiny, ma byt vyhosteny
pre Kubu je USA prva bezpecna krajina, ak aj pridu ilegalne, neznamena to, ze tam maju mat vsetci bezpodmienecne povolene ostat
ano, stala sa z nej naturalizovana Holandanka, lebo sa plne integrovala a ako bonus bojuje proti stredovekemu spiatocnickemu nabozenstvu
o stajni hovorim v pripadoch, ked sa ani po rokoch ludia neintegruju a nedodrziavaju zakony hostitelskej krajiny, druhe ci tretie generacie migrantov z inych krajin
ja som v tomto konzistentny, len ty nevies citat s porozumenim
takze ano, ona moze, ak sa plne integruje, co dokazala; ini ludia, ktori pridu ilegalne a neprisposobia sa hostitelskej krajine, tam nemaju co zostavat
ak sa imami a teroristi ukazu ako nevhodni, maju byt vrateni do krajiny povodu
presne z toho dovodu som pisal o kratkodobych vizach, pocas ktorych musia ukazat, ze su pre krajinu prinosom
zial ani to nemusi znamenat, ze ich potomkovia budu prinosom
je to naozaj take jednoduche, dodrziavas zakony - zostan, nedodrziavas zakony - odid
--------------------------------
budes sa este vyjadrovat k tym tvojim klamstvam z minuleho postu?
pripomeniem:
"su vsetci degeni od narodenia a nic z nich byt nemoze" toto klamstvo opakujes dookola, ale musis ma aspon raz odcitovat, aby to bola pravda
chapem ale, ze pre patologickeho klamara ako si ty, to je problem
znova teda pripomeniem tu cast o genetike, ktoru opakovane ignorujes
miesto toho, aby si opakovane ukazoval prstom inym smerom?

----------------------
opat sa tocime v kruhu, uplne vsetky oblasti som ti uz viackrat vysvetlil, ty si to vysvetlenie neakceptoval a znova ich otvaras
ako bonus neustale klames a vymyslas si
krajina chce ale naopak legalnych migrantov a ti sa do krajiny dostavaju po splneni narocnych procedur, sam som si tym musel prejst, bolo to casovo aj financne narocne
ak je niekto legalny migrant, ale nesplna zakony hostitelskej krajiny, ma byt vyhosteny
naozaj musis diskusiu nicit tymito klamstvami? kde som nieco take niekedy napisal? fanaticky luharPre teba su vsetci degeni a ilegali, lebo sa nenarodili v Europe.
pre Kubu je USA prva bezpecna krajina, ak aj pridu ilegalne, neznamena to, ze tam maju mat vsetci bezpodmienecne povolene ostat
ano, stala sa z nej naturalizovana Holandanka, lebo sa plne integrovala a ako bonus bojuje proti stredovekemu spiatocnickemu nabozenstvu
o stajni hovorim v pripadoch, ked sa ani po rokoch ludia neintegruju a nedodrziavaju zakony hostitelskej krajiny, druhe ci tretie generacie migrantov z inych krajin
takze ano, ona moze, ak sa plne integruje, co dokazala; ini ludia, ktori pridu ilegalne a neprisposobia sa hostitelskej krajine, tam nemaju co zostavat
presne z toho dovodu som pisal o kratkodobych vizach, pocas ktorych musia ukazat, ze su pre krajinu prinosom
je to naozaj take jednoduche, dodrziavas zakony - zostan, nedodrziavas zakony - odid
pripomeniem:
"su vsetci degeni od narodenia a nic z nich byt nemoze" toto klamstvo opakujes dookola, ale musis ma aspon raz odcitovat, aby to bola pravda
ked ho teda neignujes, mozes teda napisat, ze ano, inbreeding Pakosov v UK je problem?Inbreeding neignujem.
zase klamstvoTvrdis, ze je to je problem len a len zlych moslimov.
dalsie klamstvoDo dnesneho dna nepravidelne vyzjapujes, ze vsade v UK je šakira police.
opat klamstvoKed ale Slovaci vrazdia ci uz v Rakusku ci v Anglicku, tak "stutok sa nestal".
----------------------
opat sa tocime v kruhu, uplne vsetky oblasti som ti uz viackrat vysvetlil, ty si to vysvetlenie neakceptoval a znova ich otvaras
ako bonus neustale klames a vymyslas si
-
javatar
Hardcore addict
reagujem schvalne mimo poradia lebo tak to bude davat vacsi zmysel:
Narocnost praktickej implementacie niekde na urovni konspiracnych teorii...
Takisto by to nutne sposobovalo existencie no-go zone, o ktorych sa docitas vela len nikdy nie kde vlastne su.
2. Zhodneme sa o uzitocnych idiotoch. Mlada novodoba lavica je vo svojich nazoroch a postojoch casto nelogicka, nekonzistna a hlavne nekriticka. Proste ludia s tmavsou pokozkou a horsim ekonomickym zazemim dostavaju na frak od bohatsich a svetlejsich tak sa k tomu treba postavit extremne jednostranne a vyjadrit svoj nesuhlas a podsunut len kvazi riesenie.
Autoeditácia príspevku po 2 min 6 sek:
Myslim, ze silne homogenne moslimske komunity su velmi mala cast moslimov kde jednotliva komunita nedosiahne vacsiu velkost ako par stovak. Vyzadovala by si totiz velku uroven izolacie a osobitne struktury - nie len nabozenske a osobitny sud ale aj skolstvo a zdravotnivctvo, izolovanie od medii a podobne.beardie napísal: 08 nov 2024, 10:57presadzovanie britskeho prava v silne homogennych moslimskych komunitach je iba o clenoch tej komunity, ak vacsina (staresina) zaveli, nepredpokladam, ze dodrziavanie britskych zakonov bude ich prvoplanovym cielom
Narocnost praktickej implementacie niekde na urovni konspiracnych teorii...
Takisto by to nutne sposobovalo existencie no-go zone, o ktorych sa docitas vela len nikdy nie kde vlastne su.
Lenze to implijuje ze je velka cast ludi ktora umyselne toleruje neprisposobive spravanie nejakej izolovanej komunity a niekto umyselne dokaze skreslit statistiky. To mi znie ako konspiracna teoria so zdrojom "trust me, bro" (neber ako invektivu). A kedze moja skusenot (ani ludi co stretavam) nereflektuje to co pises a nedokazes svoje tvrdenia dolozit datami tak ich jednoducho nedokazem prijat a tazko sa mi s tym pracuje.beardie napísal: 08 nov 2024, 10:57hladat statistiky, ktore to potvrdzuju, je velmi zlozite, lebo oficialne to nikto neprizna, ani priamo ovplyvnene osoby, kedze v danej komunite musia zit a nemaju velmi na vyber
Lenze ak migracia nesposobuje nizsu porodnost povodneho obyvatelstva tak sa to vo svojej podstate nelisi od akehokolvek prirodzeneho vyvoja spolocnosti. Alebo snad tvrdis, ze migracia sposobuje nizsiu porodnost povodneho obyvatelstva?beardie napísal: 08 nov 2024, 10:57povodna populacia ma menej deti, cast potomkov migrantov z islamskych krajin ma porodnost vyssiu, ak nebudu plne zacleneni do populacie, co sa pri zvysenom pocte robi tazko, pomery sa budu menit
nie o 5 rokov, ani o 20, ale o 100 urcite
Ak hovorime o kriminalnej cinnosti tak sa neprisposobiva cast aj riesi. A neprisposobivu cast ma aj domace obyvatelstvo. Ale ako to nafukujes tak mi to pride ako keby si chcel obvinovat futbal z existenie futbalovych vytrznikov.beardie napísal: 08 nov 2024, 10:57naozaj staci, aby sa prisposobila vacsina? nemali by sa prisposobit uplne vsetci?
1. Myslim, ze tie protesty stale boli proti niecomu a nie za nieco - ale nebudem sa o tom hadat. Ci uz to bol protest Hamasu kde zneuzili naivnost mladych laviciarov alebo protest naivnych laviciarov kde sa prizivil Hamas - ani jedna zo skupin nenabada k ziadnemu realnemu rieseniu takze je to jedno.beardie napísal: 08 nov 2024, 10:57"From the River to the Sea, atd" nie je hlaska za ukoncenie izraelskej odvety, je to genocidalny ciel Hamasu, ktorym sa nikdy netajil
to bolo v case protestov zname vsetkym zucastnenym, ak nie, tak su to len uzitocni idioti, ktori ani nevedia, za co tie protesty su (schvalne pisem "za co", nie proti comu)
co casto plati na mladych zo strednych vrstiev, typicka novodoba lavica
2. Zhodneme sa o uzitocnych idiotoch. Mlada novodoba lavica je vo svojich nazoroch a postojoch casto nelogicka, nekonzistna a hlavne nekriticka. Proste ludia s tmavsou pokozkou a horsim ekonomickym zazemim dostavaju na frak od bohatsich a svetlejsich tak sa k tomu treba postavit extremne jednostranne a vyjadrit svoj nesuhlas a podsunut len kvazi riesenie.
Autoeditácia príspevku po 2 min 6 sek:
A obvinovat tuto skupinu z viac nez su schopni mi pride kontraproduktivnebeardie napísal: 08 nov 2024, 10:57tesit sa, ze mame v krajine "iba" tisice az desattisice ludi, ktori opovrhuju zapadnymi hodnotami a su hrdi na svoje stredoveke dogmy, mi pride absurdne
Ty si velky nepriatel reality. Napriklad pre ludi, ktorych chce Trump nechat zomriet su prave USA prva bezpecna krajina, aj ked na ich juznu krajinu prisli az z Juznej Ameriky.beardie napísal: 11 nov 2024, 11:06 opustit krajinu ilegalne do prvej najblizsej bezpecnej krajiny a ilegalny presun cez pol Europy do krajin Zapadu je rozdiel, ktory neustale ignorujes
Ty si ale neutekal pred zivot ohrozujucou situaciou. Spot the difference.krajina chce ale naopak legalnych migrantov a ti sa do krajiny dostavaju po splneni narocnych procedur, sam som si tym musel prejst, bolo to casovo aj financne narocne
konecne sa na niecom zhodneme.ak je niekto legalny migrant, ale nesplna zakony hostitelskej krajiny, ma byt vyhosteny
citaj sam po sebe a spochopenim a prestan klamatnaozaj musis diskusiu nicit tymito klamstvami? kde som nieco take niekedy napisal? fanaticky luhar
Z najsevernejsieho bodu kubanskeho home island na Key West 152km, z Cabo Cruz na najsevernejsi bod Jamajky 150km. Na bahamsku Inaguu 90km. Ked budes opat potrebovat pomoct so zemepisom pre 5. rocnik ZS len sa opytaj. Pomeram, vysvetlim. Mozno o par rokov pride aj na toho Köppena a podnebne pasy.pre Kubu je USA prva bezpecna krajina, ak aj pridu ilegalne, neznamena to, ze tam maju mat vsetci bezpodmienecne povolene ostat
Hej. Stelesnenie konzistencie. Somalcanka sa naturalizovat moze, ale uz nikto ini nie. Nech si hniju v taboroch v pusti. Naco sa pytat preco utekaju a co chcu v cielovej krajine robit. Mozno chcu tiez bojovat proti spiatocnickemu nabozenstvu. Len ty sa ich ani nechces opytat.ano, stala sa z nej naturalizovana Holandanka, lebo sa plne integrovala a ako bonus bojuje proti stredovekemu spiatocnickemu nabozenstvu
ak nie je narodenie sa mimo Europy nedodrzanim zakona pre Holandanku narodenu v Somalsku, nemalo by byt ani pre inych ludi.je to naozaj take jednoduche, dodrziavas zakony - zostan, nedodrziavas zakony - odid
ak by si ju ale stretol v Amsterdamskom metre, tak budes pindat, ze tam uz bieleho cloveka nieto.
inak to mi pripomina ked "urobila karieru" Bolivia od Kotlieb - vyplakavala, ze dievca africkeho povodu nesmie v reklame povedat "som Slovenska".
ak by si v krivom obvineni z lzi neklamal, tak by som sa mozno aj mal ambciu sa vyjadrit. ale nema to zmysel, ked to ignorujes, aby si o mne mohol klamatbudes sa este vyjadrovat k tym tvojim klamstvam z minuleho postu?
Napriklad toto tvoje klamstvo. "Tu cast o genetike ignorujem tak", ze som ti dal priklady, kedy boli inbreeding a endemicky kretenizmus (endimicky tu v zmysle lokalizovany na male uzemie, opak globalneho) problemom Slovenska az tak, ze to vstupilo do domacej a svetovej literatury. A dnes ma Slovensko vysoku gramotnost, pritom je mozne (pra)stary otec priemerneho Slovaka bol negramotny.znova teda pripomeniem tu cast o genetike, ktoru opakovane ignorujes
ked ho teda neignujes, mozes teda napisat, ze ano, inbreeding Pakosov v UK je problem?
Takze aj ked by slovo genetika nadbiehalo tvrdeniu, ze ked uz "su vsetci degeni" tak nimi aj ostanu. Na priklade drahej dedovizne vidime, ze ani nie.
Ku inbreedingu som sa vyjadril tiez. NHS a socialny system zatazuju inbreedi ci su z Marsu, alebo z Blackpoolu.
Dalsia loz je, ze si sa pozeral na statistiky zlocinov. Keby si bol tak laskavy, vedel by si, ze tie ktore pribudli, nemaju nic spolocne s imigraciou. Dokonca je na hranici nemoznosti, aby ich pachali ludia, ktori prave vyskocili z lodiek. A to ignorujes a zakecavas.
Inak, mal si zachvaty z toho, ze su šakira sudy. Vies o tom, ze napriklad aj v Brne ma RKC diecezny sud? Ma to dopad na tvoj zivot ako ateistu? Preco by teda mal byt problem, ze sa sudia navzajom ked tym neotravuju nemoslimov? Alebo myslis, ze v sobotu rano maju plno, lebo ozrati ludia sa tahali okolo mesit? Teba tahaju kazdy pondelok za to, ze si nebol v kostole na diecezny sud?
\\len tak si scrollujem Nko a ľaľa:
ak by citala diskusne forum, vie, ze v Dansko moslimovia zeru male deti s cibulou a musi ich doma retazou privazovat k radiatoru, aby nepozrali aj tie jej. ako si to moze dovolit protirecit diskuteromSlovenská mama v Dánsku: Či sú dánske deti šťastné? Rodičia okolo nich nekrúžia a nechajú ich dlho vonku
nie, "prvych" bezpecnych krajin je cestou z Juznej a Strednej Ameriky do USA viacerojackb napísal: 11 nov 2024, 18:21 Ty si velky nepriatel reality. Napriklad pre ludi, ktorych chce Trump nechat zomriet su prave USA prva bezpecna krajina, aj ked na ich juznu krajinu prisli az z Juznej Ameriky.
to nic nemeni na legalnosti presunuTy si ale neutekal pred zivot ohrozujucou situaciou. Spot the difference.
tak snad suhlasis s tym, ze by sa mali vsetci ilegali v krajine okamzite odlifrovat do krajiny svojho povodu, pripadne do krajiny susediacej s krajinou svojho povodukonecne sa na niecom zhodneme.
ci?
ja som tvoje klamstva odcitoval, ty sa zmozes len na smajlikovcitaj sam po sebe a spochopenim a prestan klamat![]()
prepac, ze som napisal prva bezpecna krajina, myslel som krajina, kam z nich vacsina emigruje a je zaroven blizkoZ najsevernejsieho bodu kubanskeho home island na Key West 152km, z Cabo Cruz na najsevernejsi bod Jamajky 150km. Na bahamsku Inaguu 90km. Ked budes opat potrebovat pomoct so zemepisom pre 5. rocnik ZS len sa opytaj. Pomeram, vysvetlim. Mozno o par rokov pride aj na toho Köppena a podnebne pasy.
ale ano, mozu, ak pridu legalneHej. Stelesnenie konzistencie. Somalcanka sa naturalizovat moze, ale uz nikto ini nie.
ved prave tie otazky by im davali, ak by sa legalne pokusili migrovatNech si hniju v taboroch v pusti. Naco sa pytat preco utekaju a co chcu v cielovej krajine robit. Mozno chcu tiez bojovat proti spiatocnickemu nabozenstvu. Len ty sa ich ani nechces opytat.
staci dodrzat medzinarodne uznany sposob prichodu
narodenie sa mimo Europy nie je nedodrzanie zakona, denne sa tak rodia statisice ludiak nie je narodenie sa mimo Europy nedodrzanim zakona pre Holandanku narodenu v Somalsku, nemalo by byt ani pre inych ludi.
ale no tak, tieto ubohe argumentacne klamy?ak by si ju ale stretol v Amsterdamskom metre, tak budes pindat, ze tam uz bieleho cloveka nieto.
som si isty, ze nic take ani nepovedalainak to mi pripomina ked "urobila karieru" Bolivia od Kotlieb - vyplakavala, ze dievca africkeho povodu nesmie v reklame povedat "som Slovenska".
takze si povodne napisal klamstvo, rozumiemak by si v krivom obvineni z lzi neklamal, tak by som sa mozno aj mal ambciu sa vyjadrit. ale nema to zmysel, ked to ignorujes, aby si o mne mohol klamat
jedine slovo o inbreedingu Pakosov v UK?Napriklad toto tvoje klamstvo. "Tu cast o genetike ignorujem tak", ze som ti dal priklady, kedy boli inbreeding a endemicky kretenizmus
ukazovanim prstov na Slovensko a white trash, cize presne to, co som od teba nechcelKu inbreedingu som sa vyjadril tiez. NHS a socialny system zatazuju inbreedi ci su z Marsu, alebo z Blackpoolu.
napises teda konkretne k inbreedingu Pakosov uz konecne cokolvek alebo budes opat otacat?
nielen s migraciou, ale aj s nabozenstvom a kulturnymi zvyklostamiDalsia loz je, ze si sa pozeral na statistiky zlocinov. Keby si bol tak laskavy, vedel by si, ze tie ktore pribudli, nemaju nic spolocne s imigraciou.
chces snad povedat, ze moslimovia v Anglicku a Walese nepachaju neproporcne vela trestnych cinov? aj obrazok som ti dal
prave toto je presne jedno z poruseni zakona, ilegalna migraciaDokonca je na hranici nemoznosti, aby ich pachali ludia, ktori prave vyskocili z lodiek. A to ignorujes a zakecavas.
takze ano, ak vystupia z lodiek na uzemie UK, okamzite su pachatelmi
takze priznavas, ze si opat klamal?Inak, mal si zachvaty z toho, ze su šakira sudy.
lebo si tym vytvaraju paralelnu spolocnostPreco by teda mal byt problem, ze sa sudia navzajom ked tym neotravuju nemoslimov?
pripomeniem:
ked ho teda neignujes, mozes teda napisat, ze ano, inbreeding Pakosov v UK je problem?Inbreeding neignujem.
dalsie klamstvoDo dnesneho dna nepravidelne vyzjapujes, ze vsade v UK je šakira police.
opat klamstvoKed ale Slovaci vrazdia ci uz v Rakusku ci v Anglicku, tak "stutok sa nestal".
Uz si dokazal, ze ti robi zemepis problem. Dokonca aj oblasti, o ktorych sa chvalis, ze si navstivil. Skus teda vymenovat tie bezpecne krajiny a zdovodnit, preco si ich vyhlasil za bezpecne.beardie napísal: 11 nov 2024, 21:50 nie, "prvych" bezpecnych krajin je cestou z Juznej a Strednej Ameriky do USA viacero
rzohodne nie. v mojom kavovom logri nevidim, aky dovod na ilegalny prichod ludia mali. ja neposlem ludi zomriet do stredu puste, alebo dzungle, lebo si dovolil narodit sa v inej krajine.tak snad suhlasis s tym, ze by sa mali vsetci ilegali v krajine okamzite odlifrovat do krajiny svojho povodu, pripadne do krajiny susediacej s krajinou svojho povodu
ci?
lenze ona legalne ani prist nemohlaale ano, mozu, ak pridu legalne
fakt ty nie si schopny spracovat, ze nie vsade na svete ides v pondelok na urad a niekolko dni mas pas a mozes ist tam kam ti daju viza? naozaj ignorujes, ze vo svete su obcianske vojny, alebo vladnu rezimy, ktore nedovolia ludom, aby im odisli?ved prave tie otazky by im davali, ak by sa legalne pokusili migrovat
staci dodrzat medzinarodne uznany sposob prichodu
narodenie sa mimo Europy nie je nedodrzanie zakona, denne sa tak rodia statisice ludi
tak si to vygooglisom si isty, ze nic take ani nepovedala
tu opat klames o tom, ze je klamem. dokonca aj ked som ti na otazky dal odpovede. ty nemas zaujem diskutovat, kym nesuhlasim s tvojim nicim realnym nepodlozenymi dristami.takze si povodne napisal klamstvo, rozumiem
jedine slovo o inbreedingu Pakosov v UK?
ukazovanim prstov na Slovensko a white trash, cize presne to, co som od teba nechcel
napises teda konkretne k inbreedingu Pakosov uz konecne cokolvek alebo budes opat otacat?
nielen s migraciou, ale aj s nabozenstvom a kulturnymi zvyklostami
chces snad povedat, ze moslimovia v Anglicku a Walese nepachaju neproporcne vela trestnych cinov? aj obrazok som ti dal
takze priznavas, ze si opat klamal?
lebo si tym vytvaraju paralelnu spolocnost![]()
dakujem, ze si potvrdil, ze si tie statistiky za Anglicko a Walles ci za Svedsko ani len neotvoril. uz som ti to pisal raz a trapne to opakovat. na geografii nas ucili, ze ked mame udaj, mame hladat jeho pricinu. ty vidis "stupajucu kriminalitu" a vypisisujes "aha zli moslimovia, navozili si ich". ak by ta zaujimali pravda a realita, pozries sa ake zlociny to sutpli a videl by si, ako bol tvoj rasisticky predpoklad nespravny.prave toto je presne jedno z poruseni zakona, ilegalna migracia![]()
takze ano, ak vystupia z lodiek na uzemie UK, okamzite su pachatelmi
Ľutujem beardieho, že jeho diskusný kolega nerozumie migračnej trase Južná Amerika-Stredná Amerika-USA.
Ešte sa napísali slová nie "prvých" a diskusný kolega sa začne pýtať na tie prvé bezpečné krajiny, to už je aký bizár.
Ešte sa napísali slová nie "prvých" a diskusný kolega sa začne pýtať na tie prvé bezpečné krajiny, to už je aký bizár.
napriklad Panama, Kostarika alebo Guatemala maju nizsi pocet vrazd na 100k obyvatelov ako Mexikojackb napísal: 12 nov 2024, 8:39 Uz si dokazal, ze ti robi zemepis problem. Dokonca aj oblasti, o ktorych sa chvalis, ze si navstivil. Skus teda vymenovat tie bezpecne krajiny a zdovodnit, preco si ich vyhlasil za bezpecne.
Nikaragua a Salvador su na tom este o level lepsie
z tohto pohladu sa daju povazovat za bezpecnejsie, data z 2023 USA povazujes za prvu bezpecnu krajinu cestou?
takze zakony porusujucich legalnych migrantov by si chcel vyhostit, na com sme sa zhodli, ale ilegalov nie?rzohodne nie. v mojom kavovom logri nevidim, aky dovod na ilegalny prichod ludia mali.
zaujimave
ak ma niekto len zistne ekonomicke dovody, co by si navrhoval riesit v tomto pripade? maju sa ilegali vpustit do krajiny bez kontroly?
a niekto ich posiela zomierat alebo je to len tvoj panacik?ja neposlem ludi zomriet do stredu puste, alebo dzungle, lebo si dovolil narodit sa v inej krajine.![]()
ty z nej hned robis migrantku, mas nejake jej vyjadrenie, kde popisuje svoju snahu odist z krajiny? alebo si si to len vymyslel?lenze ona legalne ani prist nemohlanemal jej kto vydat pas a nemal jej kto do neho dat Schengenske viza.
urcite nesuvisi jej protest so situaciou v Irane?
mame do Europy vpustat vsetkych, ktori sa tak rozhodnu?
preco ju povazujes za ilegalnu? chces to aj nejak podporit alebo je to len tvoj nazor?ignorujes realitu a si nekonzistentny. pri ilegalnej imigrantke, ktora sa sprava ako chces si ochotny vypisovat, ako je vlastne legalna, ale miliony ludi poslels zomriet, lebo u nich ta to vobec netrapi.
ak teda tym ludom ich vlady nedovolia odist, ako je mozne, ze ich do Zapadnej Europy prisli miliony?fakt ty nie si schopny spracovat, ze nie vsade na svete ides v pondelok na urad a niekolko dni mas pas a mozes ist tam kam ti daju viza? naozaj ignorujes, ze vo svete su obcianske vojny, alebo vladnu rezimy, ktore nedovolia ludom, aby im odisli?
ty to tvrdis, ty to musis dokazattak si to vygoogli
este predtym, ako pouzijes ten google, co ti nefunguje, precitaj si tie tvoje slova cele vratane vsetkych pismeniek, mozno si vsimnes, preco som ten tvoj ubohy pokus o dalsieho strawmana nepreskocil ako obvykle, ale odcitoval som ho uplne presne
opat nic k inbreedingu Pakosov v UK?tu opat klames o tom, ze je klamem. dokonca aj ked som ti na otazky dal odpovede. ty nemas zaujem diskutovat, kym nesuhlasim s tvojim nicim realnym nepodlozenymi dristami.
ja chcem diskutovat, ty si ten, kto neustale ukazuje prstom raz na white trash alebo na Slovensko
takze nesuhlasis s oficialnymi statistikami vaznov v Anglicku a Walese, ze pocet moslimov v base je neproporcny k pomeru v obyvatelstve?dakujem, ze si potvrdil, ze si tie statistiky za Anglicko a Walles ci za Svedsko ani len neotvoril. uz som ti to pisal raz a trapne to opakovat. na geografii nas ucili, ze ked mame udaj, mame hladat jeho pricinu. ty vidis "stupajucu kriminalitu" a vypisisujes "aha zli moslimovia, navozili si ich". ak by ta zaujimali pravda a realita, pozries sa ake zlociny to sutpli a videl by si, ako bol tvoj rasisticky predpoklad nespravny.
pripomeniem:
-----------------------
nech sa paciThe investigation (from 2002 to 2017) covers seven distinct categories of crime, and
distinguishes between seven regions of origin. Based on 33 per cent of the population (2017), 58 per cent of those suspect for
total crime on reasonable grounds are migrants. Regarding murder, manslaughter and attempted murder, the figures are 73 per
cent, while the proportion of robbery is 70 per cent. Non-registered migrants are linkedto about 13 per cent of total crime. Given
the fact that this group is small, crime propensity among non-registered migrants is significant.
sumar: klames, ignorujes napisane, umyselne zavadzas, pouzivas argumentacne fauly a robis to opakovane
No a co take hospodarastvo - mozu sa caminantes zamestnat a byt prospesni stredoamerickym krajinam?beardie napísal: 12 nov 2024, 11:00 napriklad Panama, Kostarika alebo Guatemala maju nizsi pocet vrazd na 100k obyvatelov ako Mexiko
Nikaragua a Salvador su na tom este o level lepsie
USA povazujes za prvu bezpecnu krajinu cestou?
Cesta do USA je podla serie videi, ktore som videl cokolvek len nie bezpecna. Sice je po susi, ale je menej bezpecna ako nafukovacky v europskych moriach.
existuju politicky azyl ci statut utecenca. takze ak by to bolo na mne, pytam sa na dovod, preco ludia prisli ilegalne do krajiny. ak maju objektivne dovody na zacatie azyloveho konania ci je mozne ich povazovat za utecencov, ostavaju. ak su to napriklad Albanci, ktori prisli na nafukovackach, tak ti pojdu domov. ved Taliansko si u nich robi Rwandu, kandiduju na clenov EU, takze tam nebude zle ako pred 30 rokmi.takze zakony porusujucich legalnych migrantov by si chcel vyhostit, na com sme sa zhodli, ale ilegalov nie?
zaujimave
ak ma niekto len zistne ekonomicke dovody, co by si navrhoval riesit v tomto pripade? maju sa ilegali vpustit do krajiny bez kontroly?
odokola klames o tom, ze ja chcem vpustat ludi bez kontroly. pritom od Minovho hadzania skal hovorim, ze ich mame kontrolovat. to vytrvalo ignorujes a pripisujes mi co som nenapisal. pred rokom to bola Madarsko, ktore ma povinnost strazit Schengensku hranicu. Ak svoju cast dokazu strazit Poliaci, mali by aj Madari. A mali by kontrolovat ludi, ktori idu cez ich krajinu. Aj to bolo aktivne ignorovane az do tej miery, ze ktosi po mne stekal, ze ja ten Schengen chcem zrusit.
co sa tyka ekonomickych dovodov, sam som ekonomicky migrant. cakas odo mna nieco pokrytecke ako u Trumpovcov - "ja som sice prisiel za adekvatnou pracou za adekvatnu mzdu, ale nikto iny to uz spravit nesmie?"
ked ostanu bez potravin, vody a liekov v podmienkach nezlucitelnych so zivotom tak urobia co?a niekto ich posiela zomierat alebo je to len tvoj panacik?
no migrantka je. emigrovala zo Somalska a imigrovala do Holandska. ak nechces pustat do Europy inych ludi, ktori mozu byt tiez proti islamu, alebo nechcu davat svoje dcery obrezavat a potom ich ako detske nevesty davat svojim prestarnutym strykom, tak by si mal byt konzistentny a suhlasit s tym, ze aj ona musi odist.ty z nej hned robis migrantku, mas nejake jej vyjadrenie, kde popisuje svoju snahu odist z krajiny? alebo si si to len vymyslel?
urcite nesuvisi jej protest so situaciou v Irane?
mame do Europy vpustat vsetkych, ktori sa tak rozhodnu?
preco ju povazujes za ilegalnu? chces to aj nejak podporit alebo je to len tvoj nazor?
ja mam na to fakty
ak by si v Berline, alebo v CR stretol Africana, veril by si, ze ho dotiahli este komunisticke vlady z Namibie ci Angoly a on sa nemal ku komu vratit, tak ostal? alebo by si hned videl, ako vyskakuje s macetou z clnku a chce robit len zlo? hovoris, ze nevidis binarne, no v tomto smere to tak je.
inak, nevysvetlil si tie importy. ak vsetkych evakuantov z Afganistanu bolo 122K, ako ich USA "improtovali miliony"?
ako sa dostali Cechoslovaci na Zapad, ako sa nan dostali Dederoni?ak teda tym ludom ich vlady nedovolia odist, ako je mozne, ze ich do Zapadnej Europy prisli miliony?
ty to tvrdis, ty to musis dokazat
este predtym, ako pouzijes ten google, co ti nefunguje, precitaj si tie tvoje slova cele vratane vsetkych pismeniek, mozno si vsimnes, preco som ten tvoj ubohy pokus o dalsieho strawmana nepreskocil ako obvykle, ale odcitoval som ho uplne presne
takze skutocnost, ze Bolivia plakala, ze Africanka nie je Slovenka a ked je, tak je Bolivia African, je strawman?
mam ti dookola kopirovat to iste, aj ked si to neberies do paty? nepride ti to trapne? v UK ma zit 1.9M ludi pakistanskeho povodu. White trash je ovela viac, tak isto ako Slovakov.opat nic k inbreedingu Pakosov v UK?
ja chcem diskutovat, ty si ten, kto neustale ukazuje prstom raz na white trash alebo na Slovensko
ked ich interpretujes tak, ze nabozenstvo ma dopad na kriminalitu a mas tam ateistov aj budhistov, tak tam nie je o com diskutovattakze nesuhlasis s oficialnymi statistikami vaznov v Anglicku a Walese, ze pocet moslimov v base je neproporcny k pomeru v obyvatelstve?
-----------------------
I lolled. Ja som ti dal cisla za posledne dva roky, presne tie, ktore bulvaru vyskocili, a ty das publikaciu z 2020 na datach do roku 2017. Myslel som, ze mas na viac. Ale tak ako pred styrmi rokmi sa tych statistik bojis, lebo narusaju tvoj confirmation bias. Su to tie data, ktorymi ta mam porazit ako ziadas?
irelevantne, chcel si bezpecnost, dostal si bezpecnost
presne to sa deje pri legalnej migracii, nic nove si nevymyslelexistuju politicky azyl ci statut utecenca. takze ak by to bolo na mne, pytam sa na dovod
ak by si uprimne chcel, aby sa politicki utecenci dostali do bezpecnejsich krajin, nevymyslal by si si drbnute vyhovorky ako "nikto na hranici nebol, nemal ich kto kontrolovat", ale bol by si za zriadenie miest, kde by boli politicki utecenci kontrolovani, pricom by ich agendu riesili prave ti, ktori sa teraz staraju o ilegalov, za tie peniaze, ktore su teraz investovane do ilegalov, zdroje, ci uz ludske alebo financne, su obmedzene
odcituj ma, ze o tom klamemodokola klames o tom, ze ja chcem vpustat ludi bez kontroly. pritom od Minovho hadzania skal hovorim, ze ich mame kontrolovat.
ty si ten, kto si vymysla zastupne dovody, viz vyssie, ta blbost o opustenych colniciach sa ti vracia
neporovnatelna situacia, tvoja neschopnost oddelit legalnych a ilegalnych migrantov sa tu ukazuje stale stale stale stale dookolaco sa tyka ekonomickych dovodov, sam som ekonomicky migrant. cakas odo mna nieco pokrytecke ako u Trumpovcov - "ja som sice prisiel za adekvatnou pracou za adekvatnu mzdu, ale nikto iny to uz spravit nesmie?"
a? vo svete umieraju na nedostatok zdrojov miliony ludi denne, nezda sa mi, ze by si o nich jedinykrat nieco napisalked ostanu bez potravin, vody a liekov v podmienkach nezlucitelnych so zivotom tak urobia co?
ale ak sa raz preplavia ilegalne pltkou do Europy, tak im zrazu treba pomahat, no urcite
hej, legalna, koniec diskusieno migrantka je.
nie, zase sprosto klames, ja som ochotny pustat vsetkych, ktori mozu prist legalneak nechces pustat do Europy inych ludi, ktori mozu byt tiez proti islamu, alebo nechcu davat svoje dcery obrezavat a potom ich ako detske nevesty davat svojim prestarnutym strykom, tak by si mal byt konzistentny a suhlasit s tym, ze aj ona musi odist.
zase ignorujes problem ilegality a legality prichodu, stale stale stale stale stale to iste dookola
do prvej bezpecnej krajiny, vsetko dalej je ilegalne, ak ich ta krajina nevpustila legalnecize na jej utek by stacila situacia v krajine
znova to iste, legal vs ilegal, tretikrat v tomto poste
1. strawman, 2. legal vs ilegal, stvrtykrat v tomto posteveril by si, ze ho dotiahli este komunisticke vlady z Namibie ci Angoly a on sa nemal ku komu vratit, tak ostal?
v pripade legal/ilegal su len 2 moznosti, tak hovoria zakonyhovoris, ze nevidis binarne, no v tomto smere to tak je.
diskusia bola o Europe, kedze je v tej mojej vete napisane "do Zapadnej Europy", skus si to precitat znova a lepsieinak, nevysvetlil si tie importy. ak vsetkych evakuantov z Afganistanu bolo 122K, ako ich USA "improtovali miliony"?
casto hlavne cez ambasadyako sa dostali Cechoslovaci na Zapad, ako sa nan dostali Dederoni?
odchadzali do prvej bezpecnej krajiny, ktora zriadovala zberne tabory, odtial si ti ludia ziadali o viza do dalsich krajin, neporovnatelna situacia a strawman, kedze sa bavime o sucasnosti
reagoval som na tebou napisanu a odcitovanu blbost, doteraz si to hovno mazes okolo klavesnice, prosim pokracuj, je to stale lepsie a lepsie, dokonca som ti aj napisal, naco sa mas zamerat a ty ides stale hlavou proti murutakze skutocnost, ze Bolivia plakala, ze Africanka nie je Slovenka a ked je, tak je Bolivia African, je strawman?![]()
zase bez akceptacie problemu inbreedingu Pakosov v UK, len ukazovanie prstom na white trash, skus znova a lepsiemam ti dookola kopirovat to iste, aj ked si to neberies do paty? nepride ti to trapne? v UK ma zit 1.9M ludi pakistanskeho povodu. White trash je ovela viac, tak isto ako Slovakov.
odmietaj realitu nadalej, ja v UK nezijemked ich interpretujes tak, ze nabozenstvo ma dopad na kriminalitu a mas tam ateistov aj budhistov, tak tam nie je o com diskutovat
-----------------------
takze ofiko data ignorujes? dobreI lolled. Ja som ti dal cisla za posledne dva roky, presne tie, ktore bulvaru vyskocili, a ty das publikaciu z 2020 na datach do roku 2017. Myslel som, ze mas na viac. Ale tak ako pred styrmi rokmi sa tych statistik bojis, lebo narusaju tvoj confirmation bias. Su to tie data, ktorymi ta mam porazit ako ziadas?
ale ved daj tie tvoje, nech sa na to pozriem
pripomeniem:
velmi relevatne. ked pridu ludia do krajiny, musia sa zamestnat. ak sa nemaju kde, tak predsa neostanu. aj ked viem, ze tebe sa predstava prizivnych cudzincov paci
ved som napisal, ze maju byt kontrolovani. aj Madarmi, aj Grekmi a Talianmi. ty ale ustavicne klames.presne to sa deje pri legalnej migracii, nic nove si nevymyslel
ak by si uprimne chcel, aby sa politicki utecenci dostali do bezpecnejsich krajin, nevymyslal by si si drbnute vyhovorky ako "nikto na hranici nebol, nemal ich kto kontrolovat", ale bol by si za zriadenie miest, kde by boli politicki utecenci kontrolovani, pricom by ich agendu riesili prave ti, ktori sa teraz staraju o ilegalov, za tie peniaze, ktore su teraz investovane do ilegalov, zdroje, ci uz ludske alebo financne, su obmedzene
aha hore. to, ze ty ignorujes realitu a neveris na opusten budky na hranici je tvoj problem. ale ak by som klamal, ze nam do kufra chcela naskocit cela 12 clenna rodina, tak by si krochkal blahom.odcituj ma, ze o tom klamem
ty si ten, kto si vymysla zastupne dovody, viz vyssie, ta blbost o opustenych colniciach sa ti vracia
pytal si sa ma na ekonomicku migraciu, tak som ti odpovedal.neporovnatelna situacia, tvoja neschopnost oddelit legalnych a ilegalnych migrantov sa tu ukazuje stale stale stale stale dookola
dokazes podlozit tie miliony ludi denne, alebo je len dalsia z tvojich tupych lzi?a? vo svete umieraju na nedostatok zdrojov miliony ludi denne, nezda sa mi, ze by si o nich jedinykrat nieco napisal
ale ak sa raz preplavia ilegalne pltkou do Europy, tak im zrazu treba pomahat, no urcite
ak je clovek bez pasu na juhu Madarska ilegal, je ilegalna aj Somalcanka, ktora pas doma dostat nemohla. to, ze ty ignorujes realitu a klames nie je moj problem.hej, legalna, koniec diskusie
nie, zase sprosto klames, ja som ochotny pustat vsetkych, ktori mozu prist legalne
zase ignorujes problem ilegality a legality prichodu, stale stale stale stale stale to iste dookola
do prvej bezpecnej krajiny, vsetko dalej je ilegalne, ak ich ta krajina nevpustila legalne
znova to iste, legal vs ilegal, tretikrat v tomto poste
1. strawman, 2. legal vs ilegal, stvrtykrat v tomto poste
v pripade legal/ilegal su len 2 moznosti, tak hovoria zakony
tak isto ignorujes, ze legalne prichadzaju ludia, ktori nemaju v zaujme sa asimilovat.
klames, ze je ignorujem ileglaitu prichodu. ja som za kontroly. ty si za deportacie vsetkych bez vynimky. nadalej o mne sporsto a patologicky klames.
s tou "prvou bezpecnou krajinou" je to celkom dobry vtip, ked je pobrezie Floridy dalej ako "pbk" pre Kubancov a ti ti nevadia.
Vazne? Takze do Europy naimportoval Biden dakych ludi. Ak by si bol tak dobry a neklamal.diskusia bola o Europe, kedze je v tej mojej vete napisane "do Zapadnej Europy", skus si to precitat znova a lepsie
zicher. Dederoni prisli do Prahy a zasvinili ju trabantami az v 1989. Cez aku ambasadu asi chodili Cechoslovaci nikto nevies. Lebo pas nedostali, do zivota sa im srala StB... len ty si proti tym taborom a chces ludi utekajucich pred chrorymi rezimami vratit odkial utiekli.casto hlavne cez ambasady
odchadzali do prvej bezpecnej krajiny, ktora zriadovala zberne tabory, odtial si ti ludia ziadali o viza do dalsich krajin, neporovnatelna situacia a strawman, kedze sa bavime o sucasnosti
takze povedala Bolivia, ze Africanka nemoze byt Slovenka?reagoval som na tebou napisanu a odcitovanu blbost, doteraz si to hovno mazes okolo klavesnice, prosim pokracuj, je to stale lepsie a lepsie, dokonca som ti aj napisal, naco sa mas zamerat a ty ides stale hlavou proti muru
veru nezijes. preto o nom aktivne vypisujes blbosti a napadas ma, ked ti ich vyvraciamzase bez akceptacie problemu inbreedingu Pakosov v UK, len ukazovanie prstom na white trash, skus znova a lepsie
odmietaj realitu nadalej, ja v UK nezijem![]()
-----------------------
Ano, ingorujem tak, ze sa ku nim vyjdrujem. Takze loz.takze ofiko data ignorujes? dobre
ale ved daj tie tvoje, nech sa na to pozriem
V juni si dostal link na ONS. To ze si sa na to vysral, lebo ti to rozbija tvoje lzi, nie je moj problem.
Ku zvysku lzi nema zmysel sa vyjadrovat.
nie, ak su ilegali, nemaju sa co kde zamestnavat, oni sa tam nemaju ani len fyzicky vyskytovatjackb napísal: 12 nov 2024, 20:59 velmi relevatne. ked pridu ludia do krajiny, musia sa zamestnat. ak sa nemaju kde, tak predsa neostanu. aj ked viem, ze tebe sa predstava prizivnych cudzincov paci
nie, blabolil si o neobsadenych colniciach, to nie su kontroly, to je ich obchadzanieved som napisal, ze maju byt kontrolovani. aj Madarmi, aj Grekmi a Talianmi. ty ale ustavicne klames.
to nie je problem, niektore priechody nie su pouzivane 24/7, to nedava komukolvek pravo prekrocit hranicuaha hore. to, ze ty ignorujes realitu a neveris na opusten budky na hranici je tvoj problem. ale ak by som klamal, ze nam do kufra chcela naskocit cela 12 clenna rodina, tak by si krochkal blahom.
ja som sa ta pytal na ekonomickych migrantov z hladiska ilegality, v tej vete je to slovo ilegalny napisane dost jasnepytal si sa ma na ekonomicku migraciu, tak som ti odpovedal.
zase si to odignoroval a tocis diskusiu inym smerom
irelevantne pre nasu diskusiu, ta je o ilegalnej migracii, nie o problemoch s vyzivou, neodbacaj od diskusiedokazes podlozit tie miliony ludi denne, alebo je len dalsia z tvojich tupych lzi?
nie, su to uplne ine situacie a neporovnatelne i z hladiska casu, teraz platia ine zakony ako vtedy a okrem toho, neviem o tom, ze by zo Somalska v roku 1977 (!!!) odisla ilegalne a keby aj, bolo to do prvej bezpecnej krajiny - v jej pripade do SAak je clovek bez pasu na juhu Madarska ilegal, je ilegalna aj Somalcanka, ktora pas doma dostat nemohla.
nie, klames, zase a opattak isto ignorujes, ze legalne prichadzaju ludia, ktori nemaju v zaujme sa asimilovat.
viackrat som napisal, ze ludia, ktori nedodrziavaju zakony hostitelskej krajiny, maju odist, navrhol som aj sposoby ako to robit
dokaz prvy:
dokaz druhy:beardie napísal: 11 nov 2024, 11:06ak je niekto legalny migrant, ale nesplna zakony hostitelskej krajiny, ma byt vyhosteny
si odporny patologicky luharbeardie napísal: 11 nov 2024, 11:06ak sa imami a teroristi ukazu ako nevhodni, maju byt vrateni do krajiny povodu
nie, ty klames, lebo pripad neobsadenych colnic, ktory sme uz viackrat riesili, naposledy dnesklames, ze je ignorujem ileglaitu prichodu. ja som za kontroly.
za deportacie ilegalov, ktori nemaju co robit v krajine, v UK ani okolitych krajinach nie je ziadna vojna, preto by na jej uzemi nemal byt jediny ilegalny migrantty si za deportacie vsetkych bez vynimky.
zase sproste klamstvo z tvojej klavesnice
veru nie, ja to vzdy podkladam tvojimi vyrokmi, ty si ten, co o inych tvrdi, ze klamu, ale podlozit to nevies, kde su nejake citacie? ziadne nemas, len prazde kecynadalej o mne sporsto a patologicky klames.
diskusia bola o migracii do Zapadnej Europy, co som jasne v tej vete napisal slovami "do Zapadnej Europy", robis zo seba debila, kedze vies, ze do ZE prudia davy z MENA, nie z AmerikVazne? Takze do Europy naimportoval Biden dakych ludi. Ak by si bol tak dobry a neklamal.
zase sa len snazis otocit diskusiu inym smerom miesto priznania reality
v predchadzajucom poste som tuto problematiku dostatocne vysvetlil, precitaj si ho znovaCez aku ambasadu asi chodili Cechoslovaci nikto nevies. Lebo pas nedostali, do zivota sa im srala StB...
zase klamstvo, ja chcem, aby v pripade potreby odisli do prvej bezpecnej krajinylen ty si proti tym taborom a chces ludi utekajucich pred chrorymi rezimami vratit odkial utiekli.
znova si to po sebe precitaj alebo neotravujtakze povedala Bolivia, ze Africanka nemoze byt Slovenka?
k inbreeding Pakosov v UK si nenapisal konkretne ani slovo, len si ukazoval prstom na white trash a Slovakov, uz sa teda konecne k tym Pakosom vyjadris?veru nezijes. preto o nom aktivne vypisujes blbosti a napadas ma, ked ti ich vyvraciam![]()
-----------------------
nie, k tomu, co som pridal, si sa nevyjadril, pisal si o inych statistikach, ale o tych, ktore som poslal ja v tom poste si sa nezmienilAno, ingorujem tak, ze sa ku nim vyjdrujem. Takze loz.
tu mas svoje vyjadrenie, kde presne si sa k nim vyjadril?
I lolled. Ja som ti dal cisla za posledne dva roky, presne tie, ktore bulvaru vyskocili, a ty das publikaciu z 2020 na datach do roku 2017. Myslel som, ze mas na viac. Ale tak ako pred styrmi rokmi sa tych statistik bojis, lebo narusaju tvoj confirmation bias. Su to tie data, ktorymi ta mam porazit ako ziadas?
pridaj znovaV juni si dostal link na ONS. To ze si sa na to vysral, lebo ti to rozbija tvoje lzi, nie je moj problem.
Ku zvysku lzi nema zmysel sa vyjadrovat.
budes sa este vyjadrovat k tym tvojim klamstvam z minulych postov?
pripomeniem:
---------------
sumar 8 tvojich klamstiev za poslednu dobu, mas tam aj dokazy, naozaj chces takto pokracovat?
zrazubeardie napísal: 12 nov 2024, 21:39 nie, ak su ilegali, nemaju sa co kde zamestnavat, oni sa tam nemaju ani len fyzicky vyskytovat
na M4/A3 medzi Rumunskom a Madarskom pri mojom vystupe z RO boli vsetky zavory otvorene. kontrolovali ani Rumuni, ani Madari.nie, blabolil si o neobsadenych colniciach, to nie su kontroly, to je ich obchadzanie
to nie je problem, niektore priechody nie su pouzivane 24/7, to nedava komukolvek pravo prekrocit hranicu
pri odboceni z E-75 zo Srbska do Madarska, na okresky do Chorvatska, rampy do krajiny EU otvorene, a napriek neclenstvu Chorvatska v Schengene v tom case, na E-73 do Madarska otvorene rampy.
Tak som proti kontrolam
ja som sa ta pytal na ekonomickych migrantov z hladiska ilegality, v tej vete je to slovo ilegalny napisane dost jasne
zase si to odignoroval a tocis diskusiu inym smerom
bola otazka, dostal si na nud odpoved.ak ma niekto len zistne ekonomicke dovody, co by si navrhoval riesit v tomto pripade?
je to velmi dolezite. lebo bez dokazu je to tvoj dalsi strawman.irelevantne pre nasu diskusiu, ta je o ilegalnej migracii, nie o problemoch s vyzivou, neodbacaj od diskusie
posuvame sa. uz odisla ilegalne, ako so to napisal hned. a kedze odisla ilegalne, prisla do EU ilegalne a ak by si peroxid, tiez imigrant, nesral do huby, tak ju vyhosti. Uz vieme, ze zemepis pre 5. rocnik je tvoj nepriatel, ale ako je pre Somalko "prva bezpecna krajina" Saudska Arabia. a ako v kontexte toho, ze uteka pred radikalnym islamom?nie, su to uplne ine situacie a neporovnatelne i z hladiska casu, teraz platia ine zakony ako vtedy a okrem toho, neviem o tom, ze by zo Somalska v roku 1977 (!!!) odisla ilegalne a keby aj, bolo to do prvej bezpecnej krajiny - v jej pripade do SA
ano, skutocne si sprosty patologicky luhar. ja chcem, aby si krajiny plnili povinnosti a v tych budkach bol niekto 24/7. napriklad ak su na cestach triedy Enie, klames, zase a opat
viackrat som napisal, ze ludia, ktori nedodrziavaju zakony hostitelskej krajiny, maju odist, navrhol som aj sposoby ako to robit
dokaz prvy:
dokaz druhy:
si odporny patologicky luhar![]()
nie, ty klames, lebo pripad neobsadenych colnic, ktory sme uz viackrat riesili, naposledy dnes
za deportacie ilegalov, ktori nemaju co robit v krajine, v UK ani okolitych krajinach nie je ziadna vojna, preto by na jej uzemi nemal byt jediny ilegalny migrant
zase sproste klamstvo z tvojej klavesnice
ak by si po sebe cital s porozumenim, tak tie svoje lzi najdesveru nie, ja to vzdy podkladam tvojimi vyrokmi, ty si ten, co o inych tvrdi, ze klamu, ale podlozit to nevies, kde su nejake citacie? ziadne nemas, len prazde kecy
preco si pridal mapu Amerikdiskusia bola o migracii do Zapadnej Europy, co som jasne v tej vete napisal slovami "do Zapadnej Europy", robis zo seba debila, kedze vies, ze do ZE prudia davy z MENA, nie z Amerik
zase sa len snazis otocit diskusiu inym smerom miesto priznania reality
napriklad ako teraz. ignroujes historicku realitu odchodu za Zeleznu oponu, miesa historicke medzniky. pri "prvej bezpecnej krajine" ti nevadi, ze to neplati pre Kubancov ci pre Somalcanku. okrem toho, v "prvej bezpecnej krajine" podporujes prizivu, lebo ta netrapi ako sa tam zamestanjuv predchadzajucom poste som tuto problematiku dostatocne vysvetlil, precitaj si ho znova
zase klamstvo, ja chcem, aby v pripade potreby odisli do prvej bezpecnej krajiny
vyjadril som sa dost. ak necitas s porozumenim, nespamuj.k inbreeding Pakosov v UK si nenapisal konkretne ani slovo, len si ukazoval prstom na white trash a Slovakov, uz sa teda konecne k tym Pakosom vyjadris?
-----------------------
ja som ti dal kvalitne data v tabulke. lebo som vyvracal lzi, ze pocet zlocinov v SWE a UK stupol kvoli dakym ilegalnym migrantom. dodal som najnovsie mozne data presne ukazujuce pocetnost, ktorych skucne stupla v oboch krajinach. ty si pridal prestarnutu studiu s datami 7 rokov starymi. snad si nemyslis, ze im budem venovat daky cas, ked ty do dnesneho dna kasles na tie anglicke a svedske tabulkynie, k tomu, co som pridal, si sa nevyjadril, pisal si o inych statistikach, ale o tych, ktore som poslal ja v tom poste si sa nezmienil
tu mas svoje vyjadrenie, kde presne si sa k nim vyjadril?
pridaj znova
myslim, ze ku tvojim tupym lziam a obvineniam som sa vyjadril dost jasne. to, ze ty na blosti, ktore pises reagujes tym, ze ja klamem je len vysledok tvojej patologie.budes sa este vyjadrovat k tym tvojim klamstvam z minulych postov?
pripomeniem:
napriklad
ja: na hraniciach Schengenu neboli obsadene budky, dalo sa prejst bez problemu. mali by ich konecne strazit.
ty: si proti kontrolam. rrrrreeeee!
ty: Neeuropania maju nizsie IQ ako Europania, preto sem nepatria.
ja, po vysvetli preco a tvojej ignoracii: takze tvrdis, ze "vsetci su degeni a nic z nich nemoze byt"
irelevantne, chcel si bezpecnost, dostal si bezpecnostjackb napísal: 13 nov 2024, 8:48 zrazumaju byt tam kde si urcitl, ze je to "prva bezpecna krajina" a uz sa tam nesmu vyskytovat
![]()
nemozes si vymyslat dalsie podmienky, ked ti tie prve rozbijem na prach
su ilegali a nemaju sa co do tej krajiny dostavat, jedinou vynimkou je prva bezpecna krajina pri politickych alebo vis major incidentoch v domacej krajine
ano, lebo si blabolil, ze ked nikto na colnici nebol, tak mali prejst, ved ich nikto nekontrolovalna M4/A3 medzi Rumunskom a Madarskom pri mojom vystupe z RO boli vsetky zavory otvorene. kontrolovali ani Rumuni, ani Madari.
pri odboceni z E-75 zo Srbska do Madarska, na okresky do Chorvatska, rampy do krajiny EU otvorene, a napriek neclenstvu Chorvatska v Schengene v tom case, na E-73 do Madarska otvorene rampy.
Tak som proti kontrolam![]()
co je proti zakonu
napisal si snad, ze si maju pockat a nechat si skontrolovat dokumenty, aby ich nepustili? nie, nepisal, lebo aj ty vies, ze by na vstup bez schengenskych viz nemali narok
na to som ti odpovedal ako funguje legalna migraciabola otazka, dostal si na nud odpoved.
nie, irelevantne, nie je potrebne to riesit v tejto teme, nema to priamy suvisje to velmi dolezite. lebo bez dokazu je to tvoj dalsi strawman.
to musis dokazat, ocakavam zakony z daneho obdobia, drzitelstvo pasov jej rodicov a podobne relevantne dokazy, nech sa paciuz odisla ilegalne, ako so to napisal hned.
rok 1977 je dolezityako je pre Somalko "prva bezpecna krajina" Saudska Arabia. a ako v kontexte toho, ze uteka pred radikalnym islamom?
nie, nic take si nepisal, blabolil si o tom, ze ak tam nikto nie je, tak ich mozu obist, ved ich nikto nebude kontrolovatja chcem, aby si krajiny plnili povinnosti a v tych budkach bol niekto 24/7.
to tvoje klamstvo som ti dokazal s mojimi presnymi citaciami, nikoho neodrbes
ak tvrdis, ze klamem, mas to dokazat, nevidim ziadne moje citacie, ktore by tvoje slova potvrdzovaliak by si po sebe cital s porozumenim, tak tie svoje lzi najdes
zavadzas, slova "do Zapadnej Europy" dost jasne hovoria o oblasti migracie, ktoru som mal na myslipreco si pridal mapu Amerika preco si teda klamal, ze Biden naimprtoval miliony ludi, ked vsetkych evakuantov z Afganistanu bolo len 122k?
dalsie zavadzanie, casovy vplyv som vysvetlil dostatocnenapriklad ako teraz. ignroujes historicku realitu odchodu za Zeleznu oponu, miesa historicke medzniky. pri "prvej bezpecnej krajine" ti nevadi, ze to neplati pre Kubancov ci pre Somalcanku. okrem toho, v "prvej bezpecnej krajine" podporujes prizivu, lebo ta netrapi ako sa tam zamestanju
jedinym slovom si o inbreedingu v UK nenapisal, iba si ukazoval prstom na white trash a Slovenskovyjadril som sa dost. ak necitas s porozumenim, nespamuj.
ak si sa vyjadril, nebudes mat problem tie slova odcitovat
-----------------------
daj znovaja som ti dal kvalitne data v tabulke.
nie, tie tvoje klamstva su ocividne, nie si schopny ich dokazat, lebo na ne dokaz neexistuje, su to len tvoje vymyslymyslim, ze ku tvojim tupym lziam a obvineniam som sa vyjadril dost jasne. to, ze ty na blosti, ktore pises reagujes tym, ze ja klamem je len vysledok tvojej patologie.
je to prejavom tvojej patologickej choroby, ked musis neustale klamat
nizsie mas 5 prikladov, kedy uplne jasne klames, preto ich stale opakujem, lebo si sa za tie klamstva neospravedlnil
budes sa este vyjadrovat k tym tvojim klamstvam z minulych postov?
pripomeniem:
Ale ty si ziadne nerozbil, holubokbeardie napísal: 13 nov 2024, 9:31 irelevantne, chcel si bezpecnost, dostal si bezpecnost
nemozes si vymyslat dalsie podmienky, ked ti tie prve rozbijem na prach
su ilegali a nemaju sa co do tej krajiny dostavat, jedinou vynimkou je prva bezpecna krajina pri politickych alebo vis major incidentoch v domacej krajine
Lebo pre Syraconov je PBK Jordansko. Tam ich ale caka zivot prizivou v tabore a ziadna buducnost. Este ich tam zabiju choroby siriace sa ak v pusti vedla seba natlacis ludi v nevyhovujucich podmienkach. A podobne sa stane, ako caminates nechas v panamskej dzungli.
Ty si vypisoval, ze Madari ani Greci nemaju co strazit Schengensku hranicu a budky na prechodoch stacia. Preto som upozornil na svoje skusenosti v rozpati 3 rokov so vstupom do Schengenu z dvoch odlisnych krajin, kedy sa kontroly nevykovali.ano, lebo si blabolil, ze ked nikto na colnici nebol, tak mali prejst, ved ich nikto nekontroloval
co je proti zakonu
napisal si snad, ze si maju pockat a nechat si skontrolovat dokumenty, aby ich nepustili? nie, nepisal, lebo aj ty vies, ze by na vstup bez schengenskych viz nemali narok
Vies co moze urobit? Sadnut do auta a urobit si dva roadtripy a pozorovat, ako sa situacia za 11, respt 14 rokov zmenila
na moju odpoved ohladom ekonomickej migraciena to som ti odpovedal ako funguje legalna migracia
je to velmi relevantne, lebo si napisal, ze denne zomieraju miliony ludi. jedna z motivacii migracie je presunut sa niekde, kde sa da zohnat jedlo.nie, irelevantne, nie je potrebne to riesit v tejto teme, nema to priamy suvis
to musis dokazat, ocakavam zakony z daneho obdobia, drzitelstvo pasov jej rodicov a podobne relevantne dokazy, nech sa paci
rok 1977 je dolezity
After her father escaped from prison, he and the family left Somalia in 1977
At the time, she agreed with the fatwa proclaimed against British Indian writer Salman Rushdie in reaction to the portrayal of the Islamic prophet Muhammad in his novel The Satanic Verses
Do Holandska prisla ilegalne a vzhladom na jej predsly zivot jej mali ziadost o politicky azyl, ako moslismej fanaticke roztrhat a vyhnat ju s dozivotnou persona non grata v celom EHS.Hirsi Ali arrived in the Netherlands in 1992. That year she had travelled from Kenya to visit her family in Düsseldorf and Bonn, Germany, and gone to the Netherlands to escape an alleged forced marriage. Once there, she requested political asylum and obtained a residence permit.
Mas este nieco?
V 1977 bol bezpecna krajina, aj ked isto nie prva, aj Iran. Ten bol ale tak liberalny, ze by tam tvoja kamaratka nesla ani za trest.
dolozis to aj presnou citaciou? nikoho neodrbes.nie, nic take si nepisal, blabolil si o tom, ze ak tam nikto nie je, tak ich mozu obist, ved ich nikto nebude kontrolovat
kde si pri Bidenovi vymyslel Zapadnu Europu? Stratil si ma. On mal nainportovat miliony ludi. Pritom ani tych 122k vsetkych neslo do USA.zavadzas, slova "do Zapadnej Europy" dost jasne hovoria o oblasti migracie, ktoru som mal na mysli
nic si nevysvetlil. zamerne si klamal. a robis dvojite metre. ak ide o Kubancov, tak nech idu aj do tretej bezpecnej krajiny. a Somalcania nech obkruzia cely ME kym pridu do Holandska. ale Venezuelcania a Syrcania mozu ist len susednej krajiny. a pre Cechoslovakov mohla byt PBK pokojne aj Kanada ci Australia.dalsie zavadzanie, casovy vplyv som vysvetlil dostatocne
napisal som. klames.jedinym slovom si o inbreedingu v UK nenapisal, iba si ukazoval prstom na white trash a Slovensko
ak si sa vyjadril, nebudes mat problem tie slova odcitovat
A ospravedlnis sa? Nie. Budes nadalej o mne klamat a spamovat tym.jackb napísal: 09 nov 2024, 12:31 Inbreeding neignujem. To je tvoje dalsia loz. Ved je to obrovsky problem britskeho white trash. Lebo ked si rasista a zijes na ostrove, tak sa ten geneticky pool raz vycerpa. Pomalsie ako v komunite v horach ci na malo ostrovceku niekde v "strede mora", ale pride na to. Miliony ludi nepracujucich, kvoli "chorobam" su obrovsky problem pre spolocnost. Ty ignorujes, ze to bol "nedavno" obrovsky problem Slovenska. Tvrdis, ze je to je problem len a len zlych moslimov.
-----------------------
vysral si sa na ne v juni, vyseries sa v novembri. alebo aky si demagog, pockas kym tam naskocia cisla z fasistickych riots pripises ich imigrantomdaj znova
ja sa mam ospravedlnit za to, ze ty klames o mne a aj o svojich vyplodoch?nizsie mas 5 prikladov, kedy uplne jasne klames, preto ich stale opakujem, lebo si sa za tie klamstva neospravedlnil
z tohoto budem mat od rehotu six pack. dikes.
ale skusme: suhlasis s vyrokom: "Ludia z MENA maju nizsie IQ ako Europania a pre inbreeding su celkovo zbytocni pre Europu a nemaju tu co robit"?
\\stare ale skvele. White trash utocili na charitu prevadzkujucu stanice zachrannych clnov. Ta vybrala najviac penazi v historii.
https://www.theguardian.com/uk-news/202 ... nstitution
\\a dalsi, ktori prisiel na viza, na ktore nemal pravo. ale deportovat ich a prijat ludi, ktori pred ich zamestnavatelmi utekaju, to nie.
https://balkaninsight.com/2024/11/19/uk ... n-balkans/New agreements between Britain and Western Balkan countries on dismantling people-smuggling gang networks are seen by experts as more realistic than the previous UK government’s idea of flying migrants to Rwanda.
takze lekar, no dobre
uz som sa bal, ze inzinier
uz som sa bal, ze inzinier
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... i-40502053Řidič na vánočním trhu v německém Magdeburku najel v pátek večer do davu lidí. Policie ho už zadržela. Nejméně 11 lidí zemřelo, dalších 60 až 80 je zraněno. Německé úřady mluví o terorismu. Podle deníku Welt je zadrženým padesátiletý muž ze Saúdské Arábie. Podle deníku Bild pracoval jako lékař na místní klinice.
podla mna to je loz. ved jediny lekar z MENA v Europe je mäsiar zo Syrie. ci?
Pan doktor dostal statut utecenca v roku 2006, cize nema vobec nic spolocne s uteceneckou krizou.
Ako Saud, dostal status utecenca, lebo utekal pred radikalnym islamom. V Nemecku podporoval Asociaciu Fasitov Nemecka.
Space Karen napisal ani nie 24 hodin pred teoristickym utokom, ze Nemeckom potrebuje Asociaciu Fasistvo Nemecka.
Preto verim, ze cesky sef Asociacie, ako aj Prva Dama dostanu dozivotne tresty.
Pan doktor dostal statut utecenca v roku 2006, cize nema vobec nic spolocne s uteceneckou krizou.
Ako Saud, dostal status utecenca, lebo utekal pred radikalnym islamom. V Nemecku podporoval Asociaciu Fasitov Nemecka.
Space Karen napisal ani nie 24 hodin pred teoristickym utokom, ze Nemeckom potrebuje Asociaciu Fasistvo Nemecka.
Preto verim, ze cesky sef Asociacie, ako aj Prva Dama dostanu dozivotne tresty.
Ten prípad je obrovská tragédia a zároveň otvára vela otázok: 50y psychiater pôvodom zo SA bol dlhodobo na sietach velmi kriticky k Islamu a povazoval islamizaciu Nemecka za velky problem. Dokonca prevadzkuje diskusne forum kde radil zenam v SA ako utiect do zahranicia.
A tento človek, nakoniec autom vrazil do ludi na vianocnych trhoch, kde sa zvyknu stretavat hlavne tí s krestanskym kulturnym pozadim.
Takže dost nepochopitelny myslienkovy zvrat..
A tento človek, nakoniec autom vrazil do ludi na vianocnych trhoch, kde sa zvyknu stretavat hlavne tí s krestanskym kulturnym pozadim.
Takže dost nepochopitelny myslienkovy zvrat..
Konecne zacat tych ludi kontrolovat. Nemoze byt "holandska obcianska", fanaticka moslimka, ktora zo Somalska usla do Saudskej Arabie, aby odtial volala po zabiti spisovatela.
Nemoze mat platne viza a obcianstvo ziadny radikalny inam. V Europe nemoze zit, a psychiatra nemoze robit niekto, kto na popud Space Karen zavrazdi ludi na vianocnych trhoch a desiatky ich zmrzaci.
Nemoze mat platne viza a obcianstvo ziadny radikalny inam. V Europe nemoze zit, a psychiatra nemoze robit niekto, kto na popud Space Karen zavrazdi ludi na vianocnych trhoch a desiatky ich zmrzaci.