4. Ficova vláda (2023-202x)

Diskusie na politické témy...
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)

Príspevok od používateľa heker »

Teraz je tam v paralamente aj vo vlada aka-taka vojna, pozeraju si chybne kroky. Lenze v predcasnych volbach by sa mohlo stat, ze z parlamentu vypadne Matovic, Hegerovi Demokrati, cim by sa oslabil krik opozicie. Do opozicie by isla aj SNS, pripadne by ani neboli v parlamente. Radsej nech dovladnu takto ako su, nez by mal Smer posilnit a zlozit to len s Hlasom ci Republikou.
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

Nemyslim si, zeby smer vycucal volicov hlasu. Hlas praveze volili byvali volici smeru, pre ktorych bol smer uz privelmi radikalny/agresivny. Osobne poznam takych volicov. A Fico si nadalej udrzuje tento styl.

Hlas sa este udrzi nad 10% percentami. Smer, sns, republika viacmenej bojuju o toho isteho volica. Ponovom uz aj huliak a samozrejme harabin. Cize nastastie je dezolatska scena rozbita.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Hlas držali nad vodou Pelleho jamky, kto teraz Hlas reprezentuje? Šukaj Cólštok s každodennými problémami? Alebo snáď neviditeľná Saková?
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

mLuks napísal: 21 nov 2024, 8:11 Nemyslim si, zeby smer vycucal volicov hlasu. Hlas praveze volili byvali volici smeru, pre ktorych bol smer uz privelmi radikalny/agresivny. Osobne poznam takych volicov. A Fico si nadalej udrzuje tento styl.
Ale šťukaj-lístok je smerácky troll, správa sa ako smerák a posledný rok vykrikuje presne to isté, čo hovorí Fico. A na čo by som mal voliť Fica z wishu, keď môžem voliť originál Fica.
beardie napísal: 21 nov 2024, 8:36 Hlas držali nad vodou Pelleho jamky, kto teraz Hlas reprezentuje? Šukaj Cólštok s každodennými problémami? Alebo snáď neviditeľná Saková?
To hej, ale časť našej populácie je tak blbá, že ani netuší, v akom zriadení cez 30 rokov žijú. A pri najbližších parlamentných voľbách budú hľadať Pelleho na kandidátke HLASu. A podľa mňa to tam hodia, aj keď Pelleho nenájdu.
heker napísal: 20 nov 2024, 23:37 Lenze v predcasnych volbach by sa mohlo stat, ze z parlamentu vypadne Matovic
To by mi vôbec nevadilo. S ním do koalície už môže ísť len niekto po lobotómii. Takže hlasy prepadnú, či už bude alebo nebude v parlamente.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Dnes Bardy pekne zhrnul aktualnu koalicnu situaciu. Najhlavnejsie co povedal bolo ze cim neskor budu volby, tym menej bude mat Smer hlasov. A Fico si to uvedomuje.
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

beardie napísal: 21 nov 2024, 8:36 Hlas držali nad vodou Pelleho jamky, kto teraz Hlas reprezentuje? Šukaj Cólštok s každodennými problémami? Alebo snáď neviditeľná Saková?
Pelle je stále čestným predsedom, či akú funkciu mu dali, ale ako sme si už mohli všimnúť, veľmi nadstraníciky nie je. Čiže kľudne by sa mohlo stať, že by sa tak nejako nepriamo prezident prihováral voličom aby volili Hlas. Veď aj Ičko Gašparovič sa cítil akoby členom Smeru.

Autoeditácia príspevku po 3 min 56 sek:
ephramko napísal: 21 nov 2024, 8:57 Ale šťukaj-lístok je smerácky troll, správa sa ako smerák a posledný rok vykrikuje presne to isté, čo hovorí Fico. A na čo by som mal voliť Fica z wishu, keď môžem voliť originál Fica.
Nikde nie je napísané, že by do volieb musel ísť Colštok ako leader kandidátky, resp. predseda strany.

Ja len vravím, že som zacítil závan predčasných volieb, lebo takto to neutiahnu do riadneho termínu. Kedy to bude, to už je otázne. Najlepšie by bolo, aby Fico musel riešiť aj konsolidáciu 2026 a potom.
heker
Redeemer
Redeemer

Tento clanok odporucam precitat kazdemu volicovi SMERu, o tom co dokazali ich spriazneni ludia a ako SIS zasahovala pod vedenim Pcolinskeho na vysetrovatelov okolo Curillu.

https://dennikn.sk/4320996/vojna-v-poli ... prezident/
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

dávať takéto články za paywall docieli akurát to, že si ich žiadny volič SMERu nikdy neprečíta
wladas
Redeemer
Redeemer

Aj tak moc zlozity clanok pre ficovolica.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Steju napísal: 23 nov 2024, 10:21 dávať takéto články za paywall docieli akurát to, že si ich žiadny volič SMERu nikdy neprečíta
Tu narazas na klascky problem, skutocna zurnalistika stoji cas a peniaze.
zatial co pisanie bludwebov nestoji nic, dokonca zaraba na reklamach. A jeden clovek dokaze obhospodarit desiatky webov. Napriklad Allatra pomocou softveru (ktory ma navod aj texty v rustine, aka nahoda) dokaze pomocou jedneho cloveka chrlit niekolko desiatok videii denne, ktore su dlhe a click-baitove, samozrejme s proruckymi narativmi.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Snáď sa mnohí ľudia budia. Aspoň mám taký dojem. Nemám veľa "priateľov" vo FB - rodinu, nejakých známych. Viacerí z nich prv obhajovali(...) no poslednou dobou kvitujú príspevky, ktorými sa neraz dosť tvrdo vyjadrujem na margo toho odpadu, čo sa pretlačil (viem, nie sám) na povrch.
Dávam aj citácie z diskusií niekde, napríklad:
- "Fico chcel z politického súboja minimálne 2x odísť a teraz by sa chcel zabetónovať doživotne? Správa sa takto zrelý a mentálne zdravý jedinec? Toto imponuje tretine občanov tejto krajiny? Človek, ktorý mení názory podľa prieskumov a používa taktiku šmejdov? Je to hnus takto doriadiť krajinu."
- "...minule som šiel vlakom (reálne šiel, nie cestoval, lebo to bola rýchlosť chôdze a ešte aj sa pokazil, tak autobus dávali) a mal som pocit, že som trochu vyšiel zo svojej bubliny. Až sa človek čuduje, čo všetko má volebné právo. Pritom ak by sa robili testy na volebný preukaz (čo samozrejme niekto môže namietať, že to nie je také demokratické), tak paradoxne by bolo lepšie aj hlupákovi, lebo by o budúcnosti krajiny rozhodovali tí inteligentnejší...."
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Inac velmi sa mi paci ako cela Dezinfoscena spolus nasou vladou strasi tretou sveotvou (samozrekjme plus pentapress), pritom ich oblubene Rusko by ju malo zacat, sucasne nedokaze dobyt ani Ukrajinu, a pritom su to ti isti ludia, co druhych obvinuju, ze su ovladani systemom a boja sa chripocky.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

LUKÁŠ MACHALA A OSKAR RÓZSA NAVŠTÍVILI EXTRÉMISTU BOMBICA V LONDÝNE
FB_IMG_1732362474789.jpg
Keď už za tu hymnu dostal tých 45k či koľko tak si spravil výlet.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Zas si ma možno škrtnú niektorí... :D
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

lukas9206 napísal: 23 nov 2024, 12:50 LUKÁŠ MACHALA A OSKAR RÓZSA NAVŠTÍVILI EXTRÉMISTU BOMBICA V LONDÝNE
Tu je nove video, kde vyvstluje, ze on si moze slahnut heroin, ze je to v pohode ale vakciny su fuky
https://www.reddit.com/r/Slovakia/comme ... narkomana/
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Pri tej fotke s Bombicom som si spomenul na svoje brigádnicke obdobie, keď k nám do baru prišla skupinka slovanistických náckov. Jeden začal hajlovať, tak sa ho kolegyňa išla opýtať, či sa už niekedy videl v zrkadle. (bol to cigáň)

https://www.facebook.com/61552183386495 ... 8181186710
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

ja nechapem preco to media takto rozmazavaju. co sa tyka rozsu, ten sa uz potopil u normalnych ludi predtym, zbytocne len ziskava dalsie body a sirsi zaber u tej druhej skupiny.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Nie sú tie jeho vyhrážky cez čiaru?
heker
Redeemer
Redeemer

Rozhovor s Curillom o tom, ako a preco sa ich ste Sutaj Estok zbavit - https://www.postoj.sk/166163/sutaj-esto ... -ich-kauzy
wladas
Redeemer
Redeemer

Ked si nahodil temu Curillovcov. Co ked tu bude aktualna garnitura este dalsich 7r? Budu stale v domacom vezeni?
Napísať odpoveď