4. Ficova vláda (2023-202x)
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)
Ale zas od Danka to je prekvapivo konzistentne, ved on si dal ako test za alkohol za volantom a zramovanie semaforu kandidaturu za prezidenta.
https://domov.sme.sk/c/23420161/igor-ma ... ml?ref=mnt
Zasahovala parlamentná stráž, ked I. Matovič odmietol odísť zo sály.
Takéto výstrelky sú voda na mlyn pre vládu a v očiach spoločnosti neprípustné.
-
harrison314
Hardcore addict
Nie je viac nepripustne, ze Fico pomaly 15 minut vkluse nadaval novinarom?Blastbit napísal: 05 dec 2024, 7:41 Takéto výstrelky sú voda na mlyn pre vládu a v očiach spoločnosti neprípustné.
-
starysomar
Hardcore addict
Pokial ma on a podobna haved mandat od odpadu - nezmeni sa to, nevyriesi.
Aktuálne to funguje tak, že keď ťa predsedajúci vykáže a následne mu to poslanci na výbore odhlasujú (tam má tiež väčšinu koalícia), tak ťa môžu vykázať zo sály aj za to, že máš modré oči.Blastbit napísal: 05 dec 2024, 7:41 https://domov.sme.sk/c/23420161/igor-ma ... ml?ref=mnt
Matovič to bude robiť opakovane a začnú mu stúpať preferencie. Povedať trestne stíhanému obvinenému Gašparovi, že odovzdal políciu Bodorovskej mafii a rozkradli milióny, zatiaľ čo zobrali peniaze rodinám s deťmi...čo je na tom neslušné? Keby neovládli políciu, Gašpar dostane min. 10 rokov na tvrdo. V tomto sympatizujem s Matovičom, aj keď si o ňom myslím svoje.
Deň predtým tam ožratý Fico vulgárne nadával každému, koho stretol. Fyzicky aj psychicky v stave totálnej trosky. Ožratý tak, že nevedel ani vysloviť "štátny rozpočet".
Podľa mňa je stále viac a viac reálne, že budúci rok nás čakajú predčasné voľby. Ešte si porobia fotečky v Moskve. Dokončia svoju pomstu, povyhadzujú ľudí a rozkradnú, čo sa dá. Ale budúcoročnej druhej "konsolidácie" a ďalšieho štátneho rozpočtu sa už nedožijú.
___
___
Inak je sranda, ako sa nakoniec z Huliaka stáva politický "mastermind". Kto by povedal o človeku, ktorý fúka dym z dútnika na rastlinu s tvrdením, že jej to pomáha a globálne oteplovanie je preto blbosť a obviňuje gejov, že sú neekologickí, lebo vypúšťajú z "ŤEĽESNÝCH OTVOROOUU" plyny. Huliak má zjavne nejaký iný ciel ako len to, že je oportunista, ktorý chce prachy. Aktuálne SMER ponúkol jednému poslancovi od Huliaka post podpredsedú guvernéra Národnej banky Slovenska. Ten človek nemá žiadne vzdelanie v ekonómii. Háčik je v tom, že sa musí vzdať mandátu poslanca. A Huliakovci zase SMER poslali do riti aj napriek tejto veľmi lákavej ponuke.
Také KDH by po takýchto smeráckych návnadách skočilo ako nadržaný farár po miništrantoch.
-
harrison314
Hardcore addict
Paradoxne ja by som cakal, ze SMER zobchoduje nejake inerupcie alebo obmedzenie vierozviznania s Krestankou uniou. zaborska nema problem hlasovat ani zo Smerom ani s fasistami, pokial ide o hodnotove otazky.
harrison - samozrejme aj jemu chýba profesionálne vystupovanie hoci je politik.
ephramko - ževraj šlo o vulgarizmy, ale ohľadom známich faktov stým aj ja súhlasím.
ephramko - ževraj šlo o vulgarizmy, ale ohľadom známich faktov stým aj ja súhlasím.
video Dávida Púchovského z výstavy na hrade kde vystavuje aj Šimkovićová či Tabak ? Aké veľké množstvo politického materiálu, Šorošovských letákov a neviem akých iných možných karikatúr ako z dezinfo fanpage FB stránky sa tam nachádza ? Mňa by ani neprekvapilo, keby to Fico hrá takto na hulváta preto, že plánuje nejakú zmenu legaslatívy, či volebného zákona a na slobodné voľby budeme už len tajne v pivniciach spomínať.
-
harrison314
Hardcore addict
ja vidim este jeden problem, Fico je vo win-win situacii.
Budu predcasne volby - nepriemne opatrenia si zlizne ina vlada a nabuduce bude mat Fico ustavnu vetsinu.
Nebudu predcasne volby - bude tu vladnut aj tak velmi dlho a zlikviduje tu vsetko co sa da, potom odide do zahranicia. Alebo vyhra dalsie volby lebo sa mu podari znicit opoziciu a media nekalimi praktikami.
Budu predcasne volby - nepriemne opatrenia si zlizne ina vlada a nabuduce bude mat Fico ustavnu vetsinu.
Nebudu predcasne volby - bude tu vladnut aj tak velmi dlho a zlikviduje tu vsetko co sa da, potom odide do zahranicia. Alebo vyhra dalsie volby lebo sa mu podari znicit opoziciu a media nekalimi praktikami.
Co to tu trepete? Ledva naskrabaju 76.tku na svoje sprostosti. Nemaju podporu na vyrazne zmeny legislativy.
-
hojko
Site Admin
Teraz nie. Ale ak by prislo k predcasnym volbam, tak s Republikou maju okolo 82 kresiel alebo potom s KDH 78 kresiel. A s obomi ustavnu vacsinu.
-
harrison314
Hardcore addict
Nemali by sme spalovat Slovenske odpadky a ziadne ine? Preco teda Madarske?
https://bratislava.sme.sk/c/23416432/v- ... arsku.html
https://bratislava.sme.sk/c/23416432/v- ... arsku.html
presne toto, stačí aby poslanci z Kresťanskej únie preskočili niekde do Republiky, tá má teraz dobre čísla a pokojne by v predčasných voľbách s hlasom a republikou spravili ústavnú väčšinu. A to bude šach mat pre demokraciu.hojko napísal: 05 dec 2024, 22:21 Teraz nie. Ale ak by prislo k predcasnym volbam, tak s Republikou maju okolo 82 kresiel alebo potom s KDH 78 kresiel. A s obomi ustavnu vacsinu.
A sach mat pre krajinu lebo by zacala celkom slusna migracia.
Ruské média informujú, že podľa ministra zahraničných vecí Sergeja Lavrova, Slovensko spolu s Maďarskom má záujem o rozvoj nového eurázijského bezpečnostného rámca. Ten Rusi predstavili na medzinárodnej konferencii o eurázijskej bezpečnosti v Minsku.
To, že sa o obsahu rozhovorov medzi slovenskými predstaviteľmi a Lavrovom dozvedáme od ruského ministerstva zahraničných vecí, je neprijateľné. Ak sú tvrdenia Sergeja Lavrova pravdivé, ide nielen o nebezpečné vybočenie Slovenska z jeho euroatlantickej orientácie, ale hlavne, sa ním priamo spolupodieľame na zničení európskej bezpečnostnej architektúry. Znamená to tiež to, že minister Blanár zatajuje verejnosti závažné veci.
Ak však Lavrov nehovorí pravdu, ide o ďalšiu dezinformáciu zo strany Ruska, ktorú Slovensko nemôže tolerovať a ministerstvo by si malo okamžite predvolať ruského veľvyslanca v Bratislave, aby tieto informácie objasnil.
Vyzývam preto Ministerstvo zahraničných vecí a vládu SR, aby tieto tvrdenia okamžite jasne vysvetlili a zaujali verejné stanovisko.
Na profile Korčoka
To, že sa o obsahu rozhovorov medzi slovenskými predstaviteľmi a Lavrovom dozvedáme od ruského ministerstva zahraničných vecí, je neprijateľné. Ak sú tvrdenia Sergeja Lavrova pravdivé, ide nielen o nebezpečné vybočenie Slovenska z jeho euroatlantickej orientácie, ale hlavne, sa ním priamo spolupodieľame na zničení európskej bezpečnostnej architektúry. Znamená to tiež to, že minister Blanár zatajuje verejnosti závažné veci.
Ak však Lavrov nehovorí pravdu, ide o ďalšiu dezinformáciu zo strany Ruska, ktorú Slovensko nemôže tolerovať a ministerstvo by si malo okamžite predvolať ruského veľvyslanca v Bratislave, aby tieto informácie objasnil.
Vyzývam preto Ministerstvo zahraničných vecí a vládu SR, aby tieto tvrdenia okamžite jasne vysvetlili a zaujali verejné stanovisko.
Na profile Korčoka
-
harrison314
Hardcore addict
Co citam aj tento tyzden boli po slovensku hlasene bombove utoky. velke televizie a RTVS, nic. Nasi politici nic.
Rusko ta krajina mierotvorcov planuje rozmiestnit rakety Oresnikov v Bielorusku.
Sakova ide rokovat s Gaspromom, hoci nam konci vynimka na sankcie voci ruskej rope.
Novozvoleny Srbsky prezident bol zvoleny nerpavoplatne, lebo rusko im zasihlo do volieb. A vyhral kandidat, ktory nekomunikoval zo serioznymi mediami a isiel si bomby supy na socialnych sitach a podorpovali ho rozni influenceri plateni z Ruska. Hmm, ktoreho premiera mi to len pripomina? A tiez bol pozvany do Moskvy na kobercek, aby sa ocitol tak skvele spolonsiti ako je Bielorusko, Siria, Iran a Severena Korea.
Rusko ta krajina mierotvorcov planuje rozmiestnit rakety Oresnikov v Bielorusku.
Sakova ide rokovat s Gaspromom, hoci nam konci vynimka na sankcie voci ruskej rope.
Novozvoleny Srbsky prezident bol zvoleny nerpavoplatne, lebo rusko im zasihlo do volieb. A vyhral kandidat, ktory nekomunikoval zo serioznymi mediami a isiel si bomby supy na socialnych sitach a podorpovali ho rozni influenceri plateni z Ruska. Hmm, ktoreho premiera mi to len pripomina? A tiez bol pozvany do Moskvy na kobercek, aby sa ocitol tak skvele spolonsiti ako je Bielorusko, Siria, Iran a Severena Korea.
Keďže si to v minulej téme odignoroval a hojkovi si prezentoval, že budeš argumentovať, tak to skúsim tu
A znovu sa ťa pýtam, prečo by sme mali dávať 13. dôchodok ak môžme dať 12 dochodkov, každý zvýšený o hodnotu toho 13. rozrátaného na 12 mesiacov. Vyjadrené v číslach:
13. dôchodok by mal byť 606€
Ak dôchodkca poberá starobný dôchodok napr. 550€, tak 550€ x 12 mesiacov je 6600€ + ten 13. je 7206€ za rok, ktoré dostane dôchodca pri 12tich dôchodkoch plus 13. dôchodok.
Ak však, rozdelíme 13. dôchodok na 12 mesiacov, teda 606 / 12 je 50,50€ na mesiac. O túto hodnotu zvýšime klasický mesačný dôchodok v tomto modelovom príklade. Teda 550 + 50,50 je 600,50€. A 600,50€ x 12 mesiacov je 7206€ za rok.
V oboch prípadoch dostane dôchodca úplne rovnakú sumu za rok, len jedna je s populizmom pre jednoduchých a druhá bez neho.
Čakám teda od teba argumenty prečo je súčasná verzia s 13. dôchodkom lepšia ako zvýšených 12 dôchodkov? A rovnako aj odpoveď na tú hneď prvú otázku, čo z toho 13. dôchodku má celý národ.
A keď budeš vedieť vecne argumentovať, tak si ešte môžme dopodrobna rozobrať vlaky zadarmo, lebo naposledy si sa vyjadril po atentáte na Fica, že sa k ním vyjadríš, keď sa Fico uzdraví a nič. Tam mám tiež pripravené otázky na teba, ale to len v prípade, že budeš vecne viesť debatu a svoje tvrdenia vedieť doložiť faktami.
Znovu sa ťa pýtam, čo má z 13. dôchodku celý národ? Čo je to to niečo?
A znovu sa ťa pýtam, prečo by sme mali dávať 13. dôchodok ak môžme dať 12 dochodkov, každý zvýšený o hodnotu toho 13. rozrátaného na 12 mesiacov. Vyjadrené v číslach:
13. dôchodok by mal byť 606€
Ak dôchodkca poberá starobný dôchodok napr. 550€, tak 550€ x 12 mesiacov je 6600€ + ten 13. je 7206€ za rok, ktoré dostane dôchodca pri 12tich dôchodkoch plus 13. dôchodok.
Ak však, rozdelíme 13. dôchodok na 12 mesiacov, teda 606 / 12 je 50,50€ na mesiac. O túto hodnotu zvýšime klasický mesačný dôchodok v tomto modelovom príklade. Teda 550 + 50,50 je 600,50€. A 600,50€ x 12 mesiacov je 7206€ za rok.
V oboch prípadoch dostane dôchodca úplne rovnakú sumu za rok, len jedna je s populizmom pre jednoduchých a druhá bez neho.
Čakám teda od teba argumenty prečo je súčasná verzia s 13. dôchodkom lepšia ako zvýšených 12 dôchodkov? A rovnako aj odpoveď na tú hneď prvú otázku, čo z toho 13. dôchodku má celý národ.
A keď budeš vedieť vecne argumentovať, tak si ešte môžme dopodrobna rozobrať vlaky zadarmo, lebo naposledy si sa vyjadril po atentáte na Fica, že sa k ním vyjadríš, keď sa Fico uzdraví a nič. Tam mám tiež pripravené otázky na teba, ale to len v prípade, že budeš vecne viesť debatu a svoje tvrdenia vedieť doložiť faktami.
No lepšie keď sa 800mil rozdelí celému národu - každý má nejakého dôchodcu v rodine, takže je to príjem do každej rodiny - ako keď tých 800mil vezme jeden miliardár 
Je to lepšie kvôli Vianociam, história bola, že to začalo ako vianočný príspevok - na zvýšené výdavky na Vianoce, takže je to fajn takto.
Je to lepšie kvôli Vianociam, história bola, že to začalo ako vianočný príspevok - na zvýšené výdavky na Vianoce, takže je to fajn takto.
Nie. Nieje to rozdelenie celemu narodu. Je to rozdelenie pre dochodcov - diskriminacia.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Keď som sa pytal preco tu je Bombic oznacovani ako neonacista, spomenul som ze existuje prezumpcia neviny a on odsúdený nebol, tak mi to mal vyvrátiť práve tento denník, ktory tu par ludi berie ako bibliu...
https://dennikn.sk/4347589/trestne-stih ... /?sfnsn=mo
https://dennikn.sk/4347589/trestne-stih ... /?sfnsn=mo