spolupracujem s jednou tureckou spickovou klinikou, ktora robi krasne transplantácie vlasov pre mužov od 18 rokov, su na urovni, a robia to dobre a za super rozumne ceny
Vypadávanie Vlasov
Re: Vypadávanie Vlasov
mám riesenie na vypadavanie vlasov a plesinku pre panov.
spolupracujem s jednou tureckou spickovou klinikou, ktora robi krasne transplantácie vlasov pre mužov od 18 rokov, su na urovni, a robia to dobre a za super rozumne ceny
pre chlapov je toto jedine riesenie 
-
starysomar
Hardcore addict
Je aj iné, lacnejšie - nič si z toho nerobiť 
Zrovna dnes som sa pobavil na reklame super duper špičkovej tureckej zubnej kliniky, kde ukazovali, ako robia implantáty. A mali tam 10 zubov v každom sektore.
Implantát na 8ke (zube múdrosti), odtiaľ potiahnutý mostík cez 9 (??) na druhý implantát na 10ke. To vo mne vzbudilo veľkú dôveru, keď ani nevedia, koľko zubov má dospelý človek. 
-
starysomar
Hardcore addict
NewHair má v mapách Google vynikajúce recenzie (https://www.google.cz/maps/place/Transp ... FQAw%3D%3D), nemusí byť všetko zlé no zas tu popisujú možné riziká:
https://sk.phaeyde.com/transplantacia-v ... a-istanbul
https://sk.phaeyde.com/transplantacia-v ... a-istanbul
Mám kamoša, čo si nechal toto robiť v Turecku (má bohatého "daddyho", tak mu to zacvakal) a objektívne to u neho zabralo. Otázne je do kedy a či to za tie peniaze stojí. Lebo u mladého (20+) zdravého chalana, je plešatosť čiste genetická záležitosť. A aj keď lekári spravia všetko dobre a nič nezanedbajú, tak je to lotéria, ako rýchlo telo zlikviduje aj tie transplantované vlasy.
cela procedura v Turecku komplet s ubytovaním na 2-3noci v lepšom hotely stoji 4-5K€ /ta suma je +- jeden plat u seniorneho Itčkara v Ba/. Povedzme minimalne tych 5rokov velka cast "novych" vlasov zostane. Či to za tie peniaze stoji alebo nie, to si musi zodpovedat kazdy zaujemca sam za seba.ephramko napísal: 08 jan 2025, 22:34 Mám kamoša, čo si nechal toto robiť v Turecku (má bohatého "daddyho", tak mu to zacvakal) a objektívne to u neho zabralo. Otázne je do kedy a či to za tie peniaze stojí. Lebo u mladého (20+) zdravého chalana, je plešatosť čiste genetická záležitosť. A aj keď lekári spravia všetko dobre a nič nezanedbajú, tak je to lotéria, ako rýchlo telo zlikviduje aj tie transplantované vlasy.
Ono ide o to, že niekto vyzera pomerne v pohode aj s plešinou či velkymi kutami ale väčšina mužov vyzera vyrazne horšie.
A u mladych je výzor hodnotovo vyrazne dolezitejsi ako u starsich.. Za svoj zivot som stretol dost mužov ktorí už vo veku 20-25 mali aj velku plešinu, niekedy aj pol hlavy uplne prirodzene holej a radost z toho nemali. Mne zacali viacej vypadat az po 30tke.