ZABLOKOVANY NICK NA AZET.SK
-
hkmzvolen89
Novice
ZABLOKOVANY NICK NA AZET.SK
prosim pomozte. mojej kamaratke pravdepodobne administratori portalu azet (ved kto iny) bez priciny natrvalo zablokovali nick. chcel by som sa opytat ze ako by sa blokovanie pristupu na nick dalo zrusit. keby ste aspon poradili kde sa s timto problemom moze obratit. dakujem.... 
Ako dosiahnt, aby som sa prepracoval k bloknutiu nicku? Ide o jeden nick cez ktory som ujasnil par veci a teraz je tam uz zbytocny a mohol by sposobit len zbytocne problemy. Najradsej by som ho zmazal, ale to asi nie je mozne, tak aspon bloknut. Co treba spravit, aby to blokli? Otravovat ludi, spamovat alebo co? Nechcem nic nelegalne ako napriklad rasisticke veci do profilu a albumu.
-
asterix3691
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Váš nick bol natrvalo zablokovany z dôvodu:
....
.....
......
.......
Toto blokovanie je trvale . Prosim neodpovedajte na kontakt !
Blokovanie sa neda zrusit . Ten nick je proste zablokovany a ked si das profil blokovaneho nicku tak ti napise iba ze nick je blokovany . A neuvidis ziadne info ani foto . To sa uz neda zachranit
....
.....
......
.......
Toto blokovanie je trvale . Prosim neodpovedajte na kontakt !
Blokovanie sa neda zrusit . Ten nick je proste zablokovany a ked si das profil blokovaneho nicku tak ti napise iba ze nick je blokovany . A neuvidis ziadne info ani foto . To sa uz neda zachranit
-
AggreSSor777
Light Expert
neprihlasit sa pol roka...heker napísal:Ako dosiahnt, aby som sa prepracoval k bloknutiu nicku? Ide o jeden nick cez ktory som ujasnil par veci a teraz je tam uz zbytocny a mohol by sposobit len zbytocne problemy. Najradsej by som ho zmazal, ale to asi nie je mozne, tak aspon bloknut. Co treba spravit, aby to blokli? Otravovat ludi, spamovat alebo co? Nechcem nic nelegalne ako napriklad rasisticke veci do profilu a albumu.
Re: ZABLOKOVANY NICK NA AZET.SK
Keď som mal Plusko do 02.07.2025 a zablokovali mi účet..čo teraz? Každý mesiac 3,60 eur..platby vopred cez SMS.
zaslaním deaktivačnej SMS správy v tvare:
PLUS STOP VášNick
(sms zašlite na číslo 7799, bez ďalších interpunkčných znamienok, medzier a iné)
Pozor, je nutné zaslať deaktivačnú SMS v správnom a bezchybnom tvare. Deaktivačnú SMS je možné zaslať len z telefónneho čísla, z ktorého bola uskutočnená aktivácia služby.
PLUS STOP VášNick
(sms zašlite na číslo 7799, bez ďalších interpunkčných znamienok, medzier a iné)
Pozor, je nutné zaslať deaktivačnú SMS v správnom a bezchybnom tvare. Deaktivačnú SMS je možné zaslať len z telefónneho čísla, z ktorého bola uskutočnená aktivácia služby.
SMS potvrdenie o vypnutí mi prišlo, ale obávam sa, že peniaze už nevrátia..vyše 20€. 
Asi nie, určite to bude v podmienkach, ktoré si odsúhlasil. Skús si ich prečítať.
OKi..čo už...
Autoeditácia príspevku po 2 hod 25 min 34 sek:
Už som odblokovaný..asi len na 24 hodín ma blokli. Zrejme s Pluskom neblokujú trvalo..lebo človek si zaplatil službu. Tak nakoniec dobre to dopadlo. Plusko mám aktívne až do júla 2025.
Autoeditácia príspevku po 2 hod 25 min 34 sek:
Už som odblokovaný..asi len na 24 hodín ma blokli. Zrejme s Pluskom neblokujú trvalo..lebo človek si zaplatil službu. Tak nakoniec dobre to dopadlo. Plusko mám aktívne až do júla 2025.
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
to este niekto da za plusko tolko penazi?jaaaaj ved tam sa realne uz ani zoznamit nedalo.kedysi to bolo fajn este ked bol spambot na pokec to sa spamovalo