4. Ficova vláda (2023-202x)
Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)
Marosovi odkazujem, ze pre mna je neuctivne, ak kandidat na prezidenta klame, vymysla si o tom ako nas Korcok zatiahne do vojny, ako nema transparente fincovanie, ako sluboval pokoj a lacne potraviny, atd. A vlastne cele volby vybral podvodnou kampanou.
Konečne to niekto zastavil.heker napísal: 13 jan 2025, 20:49 Marosovi odkazujem, ze pre mna je neuctivne, ak kandidat na prezidenta klame, vymysla si o tom ako nas Korcok zatiahne do vojny, ako nema transparente fincovanie, ako sluboval pokoj a lacne potraviny, atd. A vlastne cele volby vybral podvodnou kampanou.
Autoeditácia príspevku po 12 min 5 sek:
Čo myslíte, pôjde Fico rokovať v piatok do Kyjiva? Bude mať na to odvahu?
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Estok ma konecne dalsi ciel.
Inak kde bol Zilinka, ked Blaha, Fico alebo Danko urazali v tom case prezidentku Caputovu? Mal slepecke okuliare?
Toto by som nepísal verejne, aby ťa nezačali trestne stíhať za hanobenie ZŤP ľudí. Lebo on reálne vidí asi ako krtko.
Autoeditácia príspevku po 11 hod 56 min 39 sek:
Niečo sa deje aj na pošte...
https://www.aktuality.sk/clanok/dbQvVjY ... ochybnuju/
-
harrison314
Hardcore addict
Dufajme, ze na Slovensku sa zalohuje aj nieco ine ako vratne flase.
-
starysomar
Hardcore addict
Pada dalsia hviezda?
Nemoze to suvisiet so snahou o vypisy z katastra na poste?
Nemoze to suvisiet so snahou o vypisy z katastra na poste?
-
Mek
Addict
Problemy na poste boli uz v pondelok rano. Nahrnuli sa tam ludia hned na osmu, predo mnou 8 ludi a napriek tomu, ze som mal zasielku podanu online a teda ma mali zobrat prednostne, cakal som medzi ostatnymi. Pri okienku mi pracovnicka povedala, ze im ide pomaly server, preto sa tak dlho caka. Tak som ani necakal, kym si moju zasielku naskenuje a prevazi (ci je vsetko OK) a isiel som prec. Co som tak videl, nikto nechcel vypis z katastra. Iba bezne veci - podat zasielku, prevziat, zaplatit nieco a tak.
-
harrison314
Hardcore addict
A nas mierotvorca Fico odmietol ist rokovat o miery do Kieva. Neckane.
Fico nepotrebuje rokovat na Ukrajine. Myslim, ze vacsine racionalne zmyslajucim ludom, ktori citali o tom ako funguje plyn, ze Rusko dlhuje 4 miliardy dolarov za tranzit priamo Ukrajine, tak chape, ze Ukrajina len nepodpisala novu zmluvu na tranzit plynu, pretoze Rusko v znluve ziadalo zmazanie 4mld dlhu, uznanie anexie Krymu + zaroven by podporovala prisun penazi Rusku za predaj plynu. O tom informovali uz takmer pred rokom, ze novu zmluvu nepredlzia.
To, ze si teraz Fico robi populisticku kampan pred ludmi, ako v Rusku rokoval o plyne, zrazu uz ide Sakova rokovat na Ukrajinu, tak to je pre jednoduchych ludi, ktoryn stacia bombasticke titulky na internete, ale necitaju clanok, pripadne tie titulky citaju na zahranicnych mediach.
Ak by doslo k predcasnym volbam, tak je mozne, ze sa odstavi SNS, zbavia sa Huliaka, Machalu aj Simkovicovej. Zaroven by sa dostala do parlamentu Republika, aj KDH, takze by mali SNS kym nahradit. Nech sa na to divam ako sa divam, tak Fico predcasnymi volbami noze len ziskat a to tak, ze sa zbavi rebelov z SNS, v Hlase si upracu rebelov okolo Migala, no a hlavne sa Fico vyhne dlhovej brzde, takze by mal zase 2 roky pokoj na zadlzovanie Slovenska.
To, ze si teraz Fico robi populisticku kampan pred ludmi, ako v Rusku rokoval o plyne, zrazu uz ide Sakova rokovat na Ukrajinu, tak to je pre jednoduchych ludi, ktoryn stacia bombasticke titulky na internete, ale necitaju clanok, pripadne tie titulky citaju na zahranicnych mediach.
Ak by doslo k predcasnym volbam, tak je mozne, ze sa odstavi SNS, zbavia sa Huliaka, Machalu aj Simkovicovej. Zaroven by sa dostala do parlamentu Republika, aj KDH, takze by mali SNS kym nahradit. Nech sa na to divam ako sa divam, tak Fico predcasnymi volbami noze len ziskat a to tak, ze sa zbavi rebelov z SNS, v Hlase si upracu rebelov okolo Migala, no a hlavne sa Fico vyhne dlhovej brzde, takze by mal zase 2 roky pokoj na zadlzovanie Slovenska.
-
harrison314
Hardcore addict
Nie je nehodou Machala, Huliak, Simkovicova a Taraba prave z Republiky/LSNS?heker napísal: 14 jan 2025, 14:26 Ak by doslo k predcasnym volbam, tak je mozne, ze sa odstavi SNS, zbavia sa Huliaka, Machalu aj Simkovicovej. Zaroven by sa dostala do parlamentu Republika
Na kandidatke SNS 
Problémom pre Fica je, že vznike len ďalší zlepenec, ktorý bude ťažko ukočírovať. Matúš Nastrel Vlások nemusí byť dobrý volebný leader, stačí ak by ľudia okolo Migala založili nejakú svoju stranu/platformu a už klesajú precentá Hlasu. Úprimne koalícia Smer, Hlas, Republika, KDH by tiež nevydržala dlho. KDH viac ako 6 percent mať nebude a myslím si, že by tam niektorí mali problém stavať koalíciu s Republikou. Najmä Republika je niečo ako dnešné SNS, tí by sa hneď vrhli po funkciách, dosadzovaní kamarátov, kšefty a vyrábali by len ďalšie škandály, ktoré by Fico musel hasiť. Rovnako si myslím, že aj v Hlase sú ľudia, ktorí by mali problém s Republikou. Koniec koncov by Fico znovu poskladal len nejkaú krehkú väčšinu a bol by tam kde je teraz.heker napísal: 14 jan 2025, 14:26 Ak by doslo k predcasnym volbam, tak je mozne, ze sa odstavi SNS, zbavia sa Huliaka, Machalu aj Simkovicovej. Zaroven by sa dostala do parlamentu Republika, aj KDH, takze by mali SNS kym nahradit. Nech sa na to divam ako sa divam, tak Fico predcasnymi volbami noze len ziskat a to tak, ze sa zbavi rebelov z SNS, v Hlase si upracu rebelov okolo Migala, no a hlavne sa Fico vyhne dlhovej brzde, takze by mal zase 2 roky pokoj na zadlzovanie Slovenska.
PS a SaS musia proste presvečiť čo najviac ľudí a rásť.
Ja sa obávam, že sa budú musieť spojiť s Matovičom (čo je samovražda) alebo bude volebný pat. Najlepšie by bolo mať aspoň na 2 roky normálnu úradnícku vládu, ktorá by ako tak dala Slovensko do poriadku. Lenže aj keby v tej úradnickej vláde sedel jeden profesor z Harvardu vedľa druhého, tak ich Fico a všetci títo mentálni chudáci odsabotujú a ich tupovoliči by im ešte fandili.
Po facebookoch som už zachytil fotky od tupovoličov, ktorí si fotia colu za 3€ a vraj čo to je a akí sú tí obchodníci nenažraní. Ale 90% ľudí im tam vysvetľuje, že to nie obchodníci, to ten váš Fico a jeho nové dane. Tak si to užite. Takže nechajme ich pekne, nech si túto vládu ešte užívajú. Dlhová bzrda plus ďalšia konsolidácia od 2026 bude sranda.
Teda pokiaľ sa dovtedy tento mafiánsky štát nerozpadne a bude tu ešte vôbec niečo fungovať.
___
___
Čakali sme, že sa to túpé hovädo z Budkoviec ozve a dočkali sme sa.
https://www.aktuality.sk/clanok/j7pCAG8 ... -mysli-si/
-
harrison314
Hardcore addict
Kde boli tito znalci etikety a dobrych mravov, ked sa Fico vyhrazal Matovicovi a hegerovi, kde boli ked nadavali prezidentke, alebo kde boli, ked poslanec Smeru vrazil pestou byvalemu premierovy a ministrovy financi. Kde je repektujem iny nazor?
Väčšina z nich píše o tom, že študent je neslušný a niekto by ho mal naučiť sa správať. Myslia tým to, že by mal ohnúť chrbát a vybozkávať ruku, ktorá ničí jeho budúcnosť. Lebo tak to bola naučená celá táto generácia dôchodcov.harrison314 napísal: 14 jan 2025, 16:18 Kde boli tito znalci etikety a dobrych mravov, ked sa Fico vyhrazal Matovicovi a hegerovi, kde boli ked nadavali prezidentke, alebo kde boli, ked poslanec Smeru vrazil pestou byvalemu premierovy a ministrovy financi. Kde je repektujem iny nazor?
Radšej by si mohli prečítať, čo ten študent potom povedal. Reprezentujú Slovensko, ale Slovensko im nedá nič. Komplet všetky náklady nesú rodičia. Škola má problém študentovi zaplatiť jednu posranú bagetu na deň. A keď idú do zahraničia reprezentovať Slovensko, tak vyzerajú ako sedláci, lebo im nikto nezaplatí ani rovnaké tričká. A potom sa tam zjaví pán prezident, ktorý si chce s nimi spraviť fotečku a priživiť sa na ich úspechu. Zatiaľ čo prezidentská kancelária minie 1700€ na vegánsky lesk. A celé to podujatie stálo 35,000€. Zatiaľ čo rozpočet Čaputovej na rovnaké podujatie bol 4000€.
Prezident môže byť rád, že sa stretol s inteligenciou. Lebo mohlo to skončiť aj flusancom do xichtu alebo fackou.
Prezident to zobral s nadhľadom a len sa na tom zasmial.
Neviem či úradnicka vláda postavená Pellem by bola spása pre SR.ephramko napísal: 14 jan 2025, 16:00 Ja sa obávam, že sa budú musieť spojiť s Matovičom (čo je samovražda) alebo bude volebný pat. Najlepšie by bolo mať aspoň na 2 roky normálnu úradnícku vládu, ktorá by ako tak dala Slovensko do poriadku.
Doprial by som Demokratom dobrý výsledok a vykradnutie Igora, tí sú priechodnejší ako nevyspitateľný Igor. Ale to by museli tiež poriadne zabrať, najmä ak Matovičovi stačí robiť takéto promo akcie ako v Hanoji a percentá má isté.
Ano, to iste
-
starysomar
Hardcore addict
tupé hovädo z Budkoviec

Dobré komenty sú k tomu článku
Dobré komenty sú k tomu článku