No zalezi velmi od toho, s kym pijes... Ja som pocas celej strednej skoly mal super jedneho spoluziaka. Proste ked som s nim pil, tak to bola brutal haluz. Bez neho by stredna skola bola asi nudna. Ked sme sa ozrali, tak bol kopec srandy. Mam vela zazitkov, mozno by nestacila ani 1 strana fora
SHiFTeR napísal:No zalezi velmi od toho, s kym pijes... Ja som pocas celej strednej skoly mal super jedneho spoluziaka. Proste ked som s nim pil, tak to bola brutal haluz. Bez neho by stredna skola bola asi nudna. Ked sme sa ozrali, tak bol kopec srandy. Mam vela zazitkov, mozno by nestacila ani 1 strana fora
neuveris ale mi sme boli parta na jednom rodinnom dome...bola to tiez haluz
ale cele pitie + drogy su velka pi*ov***
Podla teba je zabava striskat sa ako *censoreeeed* ? Nuz podla mna niE
Traktorista napísal:HAHAHAHAHAHA, tebe asi intervaly mnozin nic nehovoria ze
Nie ze mi to nic nehovori ale ani ti nerozumiem :S hehe ale ma to taky zmysel. ak to myslel ze da 3 moznosti: jeden den (oslava narodenin), 5 rokov a 5 rokov tak to superne rozdelil
mek napísal:NIKDY som sa neozral. Zas tak velmi mi alkohol nechuti. Nechapem ako sa niekto dokaze ozrat, sak to z neho urobi zviera a nie cloveka len sa mate cim chvalit, deticky
neskusil si to tak nevies co to skym robi a nevies co by to spravilo s tebou na kazdeho to ma ine ucinky niekto je vesely niekto smutny niekto spi niekto beha ... tak ticho ..
spiderman_2 napísal:To bolo asi tak v 13-14...Prvy krat odvtedy vobec pretoze je to debilina nic mi to nedava... Vtedy som to skusal asi ako kazdy zo "zvedavosti"...
JE to kktina
kktina to urcite nieje ... najdi si lepsiu partiu a bude to super
PaliMpi napísal:este som sa neozral.a dufam ze mi to ostane