Pozicka
-
sexi_hlista
Zablokovaný
Pozicka
Prosim vas neviete mi poradit ktora banka alebo nebanka ponuka zo vsetkych najvyhodnejsiu pozicku - pri ktorej najmenej preplatim. Pozicat si chcem asi 2500 €.
Lebo nebudem pchat niekomu do vacku ked nemusim.
Dakujem za pomoc.
Lebo nebudem pchat niekomu do vacku ked nemusim.
Dakujem za pomoc.
Re: Pozicka
vyber si podla ponuky, dolezite je tiez ci to ma byt ucelovka alebo nie
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Skus si to vyklikat tu: http://www.financnahitparada.sk/
Kamoš potrebuje pôžičku, ale má príjem 260 eur..Homecredit dáva už od 300 a aj 365.bank (príjem)..takže podľa mňa by to mohlo ísť niekde..vopred vďaka za každú radu.
nech ide pracovat
taki7
to je aky prijem, z nejakej dohody o pp? Je vysoko pravdepodobne že jeho prijem nebude dostatocny na schvalenie ani u nebankovky.
to je aky prijem, z nejakej dohody o pp? Je vysoko pravdepodobne že jeho prijem nebude dostatocny na schvalenie ani u nebankovky.
moze ist o invalidny dochodok
ono to posudzovanie funguje tak, ze z prijmu sa najprv odpocita zivotne minimum a nasledne vydaje ktore ziadatel uviedol. A kazda banka ci nebankova este zvykne odpocitat dalsiu sumu, podla toho ako to maju interne nastavene. Takze je dost zlozite si predstavit, ze by nejaka institucia legalne schvalila niekomu pozicku ktoreho cely prijem je 260€. Nech ten kamarat proste vyskusa poziadat vsade kde sa da a uvidi ci z toho nieco bude. Na druhej strane, nie je moc ani rozumne ziadat pozicku s tak nizkym prijmom, clovek sa lahko moze dostat do omeskania a nasledne vymahania kde sa zacinaju urctovat rozne, nie nizke
poplatky z omeskania.
poplatky z omeskania.
A hlavne ako by to chcel splacat? Pri prijme 260 eur, ak by si pozical trebars 500 eur, tak to bude splacat po 15 eur mesacne po dobu 3 a pol roka?
to je oficialny prijem, moze zarobit aj nieco pomimo. kazdopadne tvoj priklad je uplne realny. kludne si mozes zobrat 500e a splacat to aj po cca 10e. akurat to u takychto spolocnosti preplatis aj dva krat.heker napísal: 15 jan 2025, 13:31 A hlavne ako by to chcel splacat? Pri prijme 260 eur, ak by si pozical trebars 500 eur, tak to bude splacat po 15 eur mesacne po dobu 3 a pol roka?
takyto prijem nepostaci na akukolvek legalnu pozicku ci od banky alebo nebankovky.....taki7 napísal: 15 jan 2025, 9:04 Kamoš potrebuje pôžičku, ale má príjem 260 eur..Homecredit dáva už od 300 a aj 365.bank (príjem)..takže podľa mňa by to mohlo ísť niekde..vopred vďaka za každú radu.