Politika
Re: Politika
Prerusim tuto "prinosnu" diskusiu.
Na zaklade akeho zakona anulovali v Rumunsku volby? Ako dokazali ze ludi ovplyvnil ten rusky bordel ma tiktoku? A najzaujimavejsia otazka, ako zabrania aby sa to neopakovalo bez toho aby vypli tiktok?
Na zaklade akeho zakona anulovali v Rumunsku volby? Ako dokazali ze ludi ovplyvnil ten rusky bordel ma tiktoku? A najzaujimavejsia otazka, ako zabrania aby sa to neopakovalo bez toho aby vypli tiktok?
ked si tak za pravdu, preco pises lzi?
ja sa stale bavim len o Bidenovi, ty si ten, ktory do toho montuje TrumpaTo mu nedokazate zabudnut a tak klamete.
ked napisem, ze Biden bol nevhodny pre svoju poziciu, nema to nic spolocne s Trumpom (ktory je nevhodny tiez)
opakujem ti to niekolkykrat, prestan pouzivat acohentizmus, je to pod tvoju uroven
ty ich porusujes tiez, a?Potom si porusoval pravidla
Ano, na tom sa zhodneme.
Ja nie som pro Trump a tiež mi prišiel Biden riadne mimo.
Aj tak stále nedokážem pochopiť, že krajina dokáže vyprodukovať do volieb takýchto dvoch "expertov"..
Aj tak stále nedokážem pochopiť, že krajina dokáže vyprodukovať do volieb takýchto dvoch "expertov"..
JCM01 - podla jackba si Trumpovy prisluhovac lebo "klames" o Bidenovi.
Lzi, ale to o com klames, ze su lzi?
Ja tiez. Fotomontaze, ucelovo zostrihane videa ako "dokazy". To len tak z pleziru vedome klames o cloveku? Inemu uzivatelovi by som to aj verit, tebe nie.ja sa stale bavim len o Bidenovi, ty si ten, ktory do toho montuje Trumpa
ked napisem, ze Biden bol nevhodny pre svoju poziciu, nema to nic spolocne s Trumpom (ktory je nevhodny tiez)
opakujem ti to niekolkykrat, prestan pouzivat acohentizmus, je to pod tvoju uroven
toto ma to opat velky suvis s politikou vseobecne. ked si pri tych pravidlachty ich porusujes tiez, a?
Oranzovy potvrdil, ze ide zamestnat vydavatelov atlasov. Aspon tych v USA. A Space Karen bol dofetovany na salat a ukazoval "tolko snehu napadne v tom nasom Gronsku". A ovcania sa tam z toho tesia.
https://bsky.app/profile/maks23.bsky.so ... 7bqcuez22t
https://bsky.app/profile/youranoncentra ... 5khtr2xs2i
da sa toto prelozit ako priznanie ku tomu, ze Space Karen "hackol" volby?
Po tejto diskusii bolo zaujimave vidiet, ako si ten "zdravsi" nebol schopny zapnut gombiky na kabate. Ako to bolo s tou motorikou a mentalnym zdravim?
inak, mohol by "katolik" povedat ako je to s tym konzervativizmom, ked vcera pedofil tancoval povedla gay skupiny Village People.
Aspon cast:wladas napísal: 20 jan 2025, 8:30 Prerusim tuto "prinosnu" diskusiu.
https://www.theguardian.com/commentisfr ... ion-europeAnd yet, their stars continue to align. Since the court annulment, dozens of Russian-managed websites and Telegram groups that have been involved in propaganda in a range of European countries have portrayed Georgescu as a martyr. Journalistic and thinktank investigations have claimed that Georgescu’s campaign, which declared zero spending, manipulated social media platforms through networks coordinated on Telegram, where “volunteers” received instructions on what messages to transmit and in what ways, being promised prizes for the best content – a tactic previously used by the Moscow-based Moldovan fugitive Ilan Shor (who denies any wrongdoing) in Moldova’s EU referendum and presidential election on 20 October.
https://www.bbc.co.uk/news/articles/cx2n83vgxxjoA recount of the votes cast in Sunday's first round of presidential elections in Romania has been ordered by the country's top court following allegations that social media platform TikTok gave "preferential treatment" to the surprise winner, Calin Georgescu.
The Constitutional Court also rejected claims filed by two of the losing candidates who accused Georgescu of illegal campaign financing.
Georgescu, a radical with no party of his own, campaigned mainly on TikTok.
The platform has categorically denied it favoured the far-right, pro-Russia candidate.
Georgescu won 23% of the vote, with 19% for the runner up, Elena Lasconi, of the opposition Save Romania Union.
Prime Minister Marcel Ciolacu of the governing Social Democrats came third.
The Central Election Bureau must now decide how to carry out the recount, with what personnel, and by what deadline.
A full recount is unprecedented in Romanian post-Communist history.
As things stand, Georgescu is due to face Lasconi in a run-off on 8 December.
"Extremism is fought by voting, not backstage games," Lasconi said.
"I call on the Central Election Bureau to handle the vote recount wisely. The law must be the same for all, not interpreted differently for some."
TikTok also faced accusations that it did not respect electoral rules by Romania's top security body, the Supreme Council of National Defence.
A ak ti nebude prekazat anecdotical evidence, take mozem nieco vypacit z kolegu, ktory je Rumun ked sa ukaze v kancelarii.
Tiktok priznal že našli desaťtisíce botov, falošných profilov a followerov, ktorých jediným účelom bolo ovplyvňovať voľby. Georgescu sa dostal vďaka nim do top10 trending worldwide na Tiktoku. taktiež sa hovorí o miliónoch použitých na reklamu, aj keď Georgescu deklaroval že kampaň stála 0€.wladas napísal: 20 jan 2025, 8:30 Prerusim tuto "prinosnu" diskusiu.
politickú reklamu šírili aj influenceri bez toho, aby ju označili za politickú a taktiež porušovali moratórium. a na základe tohto anulovali voľby.
toto muskove hajlovanie ma fakt šokovalo. ak s týmto američania nemienia nič robiť, tak je celý svet fakt v rukách zločincov a idiotov.
Tak ono hajlovanie vyzera trochu inak, takze je dost mozne, ze je to trochu dezinterpretovane hoci realne fakt netusim co by to gesto mohlo znamenat.
Áno, vypadá inak trochu, ale ak ho v daný moment nenapadla spojitost, tak musí byť veľký autista
tak ich nepíš
to nie je žiadne klamanie, Biden je reálne starý a chorýFotomontaze, ucelovo zostrihane videa ako "dokazy". To len tak z pleziru vedome klames o cloveku?
To by nebol žiaden problém, ak by to bol nejaký bezvýznamný deduško
On sa ale tváril ako najmocnejší muž planéty, čomu ale nezodpovedali jeho schopnosti a zdravie
Autoeditácia príspevku po 4 min 23 sek:
celkovo vyzeral, že mu sniežik nafúkal do nošteka
Tazko povedat. Chcem verit, ze to bolo myslene inakFglx napísal: 21 jan 2025, 7:11 Áno, vypadá inak trochu, ale ak ho v daný moment nenapadla spojitost, tak musí byť veľký autista
Však sa narodil do aparteidu. To je ako keby nejaký modrooký, blonďatý Nemec pobehoval s hákovým krížom a tvrdil, že netuší, kto je Hitler a len nosí hinduistický symbol šťastia
Ja ich nepisem. Vysmievam sa primarne tvojim
Stary a chory. Ale sam sa dokazal postavit a pokracovat v cinnosti. Co ti nesedelo do skladacky, preto si zdielal ucelovo zostrihane videa.to nie je žiadne klamanie, Biden je reálne starý a chorý
To by nebol žiaden problém, ak by to bol nejaký bezvýznamný deduško
On sa ale tváril ako najmocnejší muž planéty, čomu ale nezodpovedali jeho schopnosti a zdravie
On sa tak tvarit nemusel, on tym najmocnejsim muzom aj bol. To sa cloveku v Ovalnej pracovni stava bez ohladu na vek, pocet odsudeni, mnozstvo znasilnenych zien a hmotnost uzitych drog.
To ja zase urcite netvrdim, ze Musk nevie co je hajlovanie ani ako to vyzera. Na to je prislis scitany a inteligentny. Zaroven, nech je aky chce, fakt si nemyslim, ze by inklinovat k nacizmu, alebo fasizmu.ephramko napísal: 21 jan 2025, 8:19 Však sa narodil do aparteidu. To je ako keby nejaký modrooký, blonďatý Nemec pobehoval s hákovým krížom a tvrdil, že netuší, kto je Hitler a len nosí hinduistický symbol šťastia![]()
Je uplne jasne, co tym zamyslal- vyvolat kontroverziu. Presne tak to malo byt, hajlovanie, ktore nie je uplne jasne, aby aa o tom viedli taketo debaty. Nacista asi nie je, magor 100%
vo vedľajšej téme máš ešte nezodpovedané klamstvá, tvoje
nie, stánie a občas pokračovanie v činnosti naozaj nie je to jediné, čo by mal americký prezident spĺňaťStary a chory. Ale sam sa dokazal postavit a pokracovat v cinnosti. Co ti nesedelo do skladacky, preto si zdielal ucelovo zostrihane videa.
On sa tak tvarit nemusel, on tym najmocnejsim muzom aj bol.
Keď jeho okolie otvorene hovorí o jeho obmedzených schopnostiach, skôr to bude pravda, hlavne ak to podporuje jeho správanie, kandidátsku diskusiu sme videli a jej dôsledky spôsobili, že odstúpil
Ty tomu neveríš, ale to realitu nezmení
bol podľa teba Biden úplne fit pre svoju prezidentskú rolu?
Tiez si myslim, ze to bolo len idiotske gesto cloveka, ktory nejak slabsie vnima svoje vlastne gesta a pohyby. Videl som ho uz tancovat
-
starysomar
Hardcore addict
Z môjho pohľadu to nebol náckovský pozdrav.
Trump na devadesát dní zmrazil veškerou zahraniční pomoc
https://www.novinky.cz/clanek/valka-na- ... .seznam.cz
https://www.novinky.cz/clanek/valka-na- ... .seznam.cz