Pamäť mi ešte slúži a vyjadrovali sa aj k Matovičovi. Akurát mu nenapísali otvorený list o tom, že to nezvláda a mal by odísť z politiky. Nebolo treba. Keďže v koalícii aj vo svojom hnutí mal dosť ľudí, ktorí mu to vraveli a nakoniec tu jeho vládu položiliharrison314 napísal: 19 jan 2025, 20:44 Dakde som videl trefny komentar, ze psychologia sa nemuseli vyjadrovat ku Matovicovi ani ked bol vo svojej naj faze. A to o Ficovi nieco svedci.
Okrem toho sa proti katolibanským snahám Matovičovej vlády podpisovala verejná výzva "tadiaľto vedia červená čiara". Detto potom po teroristickom útoku na LGBT ľudí. Podpísali to stovky odborníkov a odborníčiek na psych. zdravie.
A rovnako ako teraz, ani vtedy nepadali žiadne diagnózy. Pretože keď Fico nie je tvoj pacient, tak nemôžeš povedať, či a akou diagnózou trpí. A ak je tvoj pacient, tak to musíš tajiť, ak ťa pacient nezbaví mlčanlivosti.
Hodnotia len vonkajšie prejavy jeho správania, píšu aké to má dôsledky na celú spoločnosť a slušne mu odkázali, že to nezvláda. Je to evidentné. Škodí celej krajine. Tak by sa mal postarať sám o seba a odísť z politiky.
To isté cez víkend povedal mladší Kaliňák "keby Robert Fico nebol v politike, tak by spoločnosť nebola taká polarizovaná". Ale potom to bagatelizoval, že "má kvetnatejší slovník" a "média vytrhávajú jeho výroky z kontextu". A ďalej hovoril ako keby ani nebol v SMERe...
Podľa mňa si už aj táto mladá smerácka generácia uvedomuje, že Fico nie je v poriadku a toto nedopadne dobre.