4. Ficova vláda (2023-202x)
-
starysomar
Hardcore addict
Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)
- "Hodnoty Ficových voličov sú sloboda, rodina, solidarita, úcta k starším a podobne." - tá rana do hlavy musela hodne bolieť.
- "Lol. Asi by som mal ísť tvoje." - Asi by si mal ísť nazad do kanála.
- "prakticky všetci kradnú, keď sa to oplatí a majú možnosť" - dokonale vystihuje Tvoj úbohý svet.
- "Lol. Asi by som mal ísť tvoje." - Asi by si mal ísť nazad do kanála.
- "prakticky všetci kradnú, keď sa to oplatí a majú možnosť" - dokonale vystihuje Tvoj úbohý svet.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Tu len podsuvas lhobudovany Smeracky narativ o tom ako vsetci kradnu.curta napísal: 22 jan 2025, 16:00 Nie je chvályhodné, ale prečo prakticky všetci kradnú, keď sa to oplatí a majú možnosť? Ako dogmatik to asi nebudeš vedieť vysvetliť.
Pokial sa budu ti, ktori kradnu tesit podpore ludi ako si ty, tak budu kradnut. Ved zoberu ti z penazenky 100-500€ rocne a ty im zatliekas a podporis ich kradnutie svojim hlasom.
-
starysomar
Hardcore addict
Apropo - tuší niekto, čo tí špinavci chystajú?
Podľa výrokov v TV debate čo moja počúvala vetrím nejakú provokáciu, z ktorej obvinia všetkých ktorých sa boja.
Podľa výrokov v TV debate čo moja počúvala vetrím nejakú provokáciu, z ktorej obvinia všetkých ktorých sa boja.
akurát, že Ficove hodnoty to nie su, čiže máte iné hodnoty ako váš pan predsedajúci. Fico chce kriminalizovať a zatvárať svojich politických oponentov a obmedzovať média - kde je tá sloboda? Fico nežije v usporiadanej rodine - kde je rodina? Fico má obrovský plat, luxus a všetko čo len chce a ľudia, ktorí ho volia majú ledva na jedlo s tými dôchodkami - tak kde je solidarita? úcta k starším? ...toto keď počujem sa mi nožík otvára vo vrecku - úctu si treba zaslúžiť svojim správanim a prístupom, nie ju brať ako samozrejmosť len preto, lebo som starší.curta napísal: 22 jan 2025, 16:00 Hodnoty Ficových voličov sú sloboda, rodina, solidarita, úcta k starším a podobne. Zle sa to niekomu počúva? Tak mu treba.
Takáto spleť nezmyslov, že až oči bolia. O to viac ak ty napíšeš " boj proti pokrytectvu", veď ty sám je pokrytec. ...A čo takto vedieť povedať nie rusku (východu)?, hrádza proti progresívnemu rozkladu - pekne používaš ficove frázy "hrádza proti extrémizmu" ...Tu presne vidieť, že si len troll bez vlastného názoru, vertlikuješ stále len to isté čo smer a Fico, za všetko môže Matovič, Heger, Dzurinda, Sulík, Radičová, Kiska, Čaputová atď, už len čakám kedy dostaneš aj noty k tomu "Mejdaku roku" (Ficovmu majdanu, ktorý v jeho hlave hrozí) a začneš tu vertlikovať aj to.Fico konsolidoval, lebo to čo robili s verejnými financiami Sulík a Matovič, Heger bolo neudržateľné. Takže životná úroveň, aj cesty atď sa môže zhoršiť, ale kto za to môže je iná otázka. Sme taká kolónia západu, takže sa nebudeme mať ekonomicky ako oni. Pre mňa bol najhorší premiér Dzurinda, pre iných z nás on urobil ekonomického "tigra". To je na veľmi dlhú debatu. Väčšina ľudí ale vedia, že ani za Dzurindu a Mikloša sa nemali dobre, ani za Sulíka s Matovičom. Takže volia Fica.
Ekonomicky mám osobne Ficovej vláde za zlé zrušenie rodičovského dôchodku, odoberanie dávky v hmotnej núdzi (sociálny netvorizmus), aj 13. dôchodok nemusel byť pre tých bohatších dôchodcov.
Ale nejde len o materializmus, dôležitejšia je sloboda, vedieť povedať nie aj Bruselu(Západu), a osvedčené hodnoty - rodina len muž a žena a deti, sloboda názoru, hrádza proti progresívnemu rozkladu, sloboda vierovyznania, boj proti pokrytectvu - to všetko patrí ku kvalite života. Inak tie vlády sa striedajú - raz je spokojná jedna polovica voličov, potom druhá. Tiež by som bol rád keby nikdy nevládol Dzurinda, ale čo narobíme? Aj Kisku a Čaputovú sme museli prežiť.
Ale vidím, že dlhšie si bol ticho, teraz si zase vyliezol, tak vás trollov asi poslali hasiť problémy.
-
starysomar
Hardcore addict
Fakt neviem, či je platený alebo z vlastnej iniciatívy tak tupý.
curta napísal: 22 jan 2025, 16:00
Lol. Asi by som mal ísť tvoje.
Je to ako s politikmi - väčšina z vás sa stará len o seba, ale od politikov čakajú, že sa budú starať o nichSte úplne mimo.
Kým Fico straší majdanom, proruská skupina Brat za brata chce po Slovensku zakladať „partizánske bunky“ — Denník N
https://dennikn.sk/4417375/kym-fico-str ... /?ref=mwat
https://dennikn.sk/4417375/kym-fico-str ... /?ref=mwat
Ta tvoja teoria a nazor ma zasadnu dieru v tom, ze aj okolo seba mame mnozstvo uspesnejsich krajin nez sme my, takze hoci nepochybujem, ze ludia ktori tie krajiny vedu maju vlastne zaujmy, su schopni robit aj nieco pre tu krajinu. Nad tym si sa nezamyslal ?curta napísal: 22 jan 2025, 16:00 Johnnny,
to nie problém SR, všetci politici, ako som uvádzal fakty, slúžia sebe a svojím. Okrem pár svätcov. Sa spamätajte z toho čakania ako niekto bude slúžiť vám. Zvoľte Matku Terezu, inak ste úplne mimo.
Za dane služby dostávate:
Od Slovákov často počúvam, že tu nič nefunguje, hovorí cestovateľ Michal Hertlík. Odporúčam im jednosmernú letenku do Hondurasu
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Tak a mame dalsiu zbytocnu bezpenostnu radu aj s prezidentom mieru, lebo SIS zistila, ze opozicia chce odvolat premiera a nespokojny obcania sa chystaju protestovat.
Pod otvorený list premiérovi Ficovi sa podpísalo už 667 psychiatrov a psychológov
https://dennikn.sk/minuta/4423993/
Podla komentarov na internete by sme im mali vsetkym zobrat licencie alebo ich rovno zavriet. Lebo sa odvazili povedat nieco proti ich mocipanovi, ale zas stale lepsie ako nepodat prezidentovi ruku.
Inac, ked nebude februarova schodza padlamentu, tak schvalia zakony, ktore slubili lekarom?
Pod otvorený list premiérovi Ficovi sa podpísalo už 667 psychiatrov a psychológov
https://dennikn.sk/minuta/4423993/
Podla komentarov na internete by sme im mali vsetkym zobrat licencie alebo ich rovno zavriet. Lebo sa odvazili povedat nieco proti ich mocipanovi, ale zas stale lepsie ako nepodat prezidentovi ruku.
Inac, ked nebude februarova schodza padlamentu, tak schvalia zakony, ktore slubili lekarom?
Pripomeňme si Ficove slová, „Legitímnym cieľom každej opozície je skrátiť volebné obdobie vlády, s ktorou nie je spokojná,“
https://www.aktuality.sk/clanok/570702/ ... volby-sam/
To sa mi inak páči, či to už bolo v 2002, alebo v 2022, vždy keď je Fico v opozícii, tak jeho vyvolávánie predčasných volieb, jeho protesty, referendá, všetko sú to legitímne veci na ktoré má právo. Naopak 2018 a teraz 2025 ukazujú, že vždy keď sa opozícia snaží vyvolať predčasné voľby proti nemu, tak je to majdan, štátny prevrat, nelegitímne, treba rešpektovať výsledky demokratických volieb a podobne.
A keď toto vytihanem na ficovoličov, či trollov, tak sú ticho ako voš pod chrastou.
https://www.aktuality.sk/clanok/570702/ ... volby-sam/
To sa mi inak páči, či to už bolo v 2002, alebo v 2022, vždy keď je Fico v opozícii, tak jeho vyvolávánie predčasných volieb, jeho protesty, referendá, všetko sú to legitímne veci na ktoré má právo. Naopak 2018 a teraz 2025 ukazujú, že vždy keď sa opozícia snaží vyvolať predčasné voľby proti nemu, tak je to majdan, štátny prevrat, nelegitímne, treba rešpektovať výsledky demokratických volieb a podobne.
A keď toto vytihanem na ficovoličov, či trollov, tak sú ticho ako voš pod chrastou.
fico odporuca ludom nebat sa a chodit na protesty, video je z jeho FB profilu. ano, mozno je 5 rokov stare ale tak odvtedy sa nic nezmenilo, ci?
https://bsky.app/profile/henrichvarga.b ... f7o6s3f22o
https://bsky.app/profile/henrichvarga.b ... f7o6s3f22o
Najlepšie na tom je, že tí istí ľudia pindajú, že sa nemôžu dostať k lekárovi (lebo má plno) alebo za lekárom musia ďaleko cestovať a aj tam dostanú termín tak o rok a pol. Ale nemôžu za to 4 vlády Roberta Fica, môžu za to tí progresívni zlí lekári.harrison314 napísal: 23 jan 2025, 8:09 Podla komentarov na internete by sme im mali vsetkym zobrat licencie alebo ich rovno zavriet. Lebo sa odvazili povedat nieco proti ich mocipanovi, ale zas stale lepsie ako nepodat prezidentovi ruku.
Na viac ako milión detí a teenagerov na Slovensku máme len cca. 40 psychiatrov, čo je úplne kritická situácia, lebo už nevieme rýchlo zasiahnuť ani pri najzávažnejších stavoch, ako sú suicidálne pokusy. Ale jasné, poďme vyhodiť aj tých zostávajucích psychiatrov. Bude sranda.
Najviac ma asi pobavili komentáre, ktoré vyzývajú ľudí, že keď potrebujú psychiatra, tak si majú najprv preveriť, či náhodou nie je progresívny. A majú ísť k tradičnému psychiatrovi. To ako majú ísť k niekomu, kto používa pijavice, "vodoliečbu" a bitky, navŕta im dieru do lebky alebo spraví rovno lobotómiu? Lebo to je tradičná psychiatria/psychológia.
zabudol si na pustanie zilou
Rezanie a vypúšťanie telesných štiav podľa Galénovskej psychiatrie sa pokladalo za barbarskú metódu aj v zlatej ére lobotómie. Ale máš pravdu, asi to bude ešte tradičnejšia psychiatria ako používanie vŕtačky
vcera som cital ze kalinak nakupuje vo velkom vojenske stroje a dnes v radiu sa dopocujem ze fico odkazuje ze lacnejsi benzin nebude lebo nie su peniaze 
ficovi by ani ten tradicny psychiater nepomohol...
ficovi by ani ten tradicny psychiater nepomohol...
O Ficovi to nehovori vobec nic. Je to vizitka vyhradne jeho volicov.
Ako to tu môže vyzerať, keď tu máme psychicky narušeného premiéra? Možno asi nevie, že je predsedom vlády. Stačí si ho pozrieť na tlačovkách, trase sa mu tvár vyzerá ako čo už dva týždne nespal, totálna troska. To neviem posúdiť, či obľubuje alkohol alebo drogy, nie som v tomto expert ale voľačo tam bude. Možno nie je feťák ako Kali ale ani alkohol mu dobre nespraví.
Škizo Fico patrí na uzavreté oddelenie psychiatrie nie na post predsedu vlády. Kto vie ako skončí s touto silnou paranoiou, ale existujú na to lieky.
Škizo Fico patrí na uzavreté oddelenie psychiatrie nie na post predsedu vlády. Kto vie ako skončí s touto silnou paranoiou, ale existujú na to lieky.
-
starysomar
Hardcore addict
Problém je ako už bolo napísané množstvo jeho prívržencov, obdivovateľov. Tí ho ľutujú, považujú za obeť. To je nebezpečné.
Už len Ficovi držať palce aby tam vydržali 4 roky aby stihli ešte viac zdevastovať krajinu, azda vtedy sa otvoria oči aj tým debilom, ktorí ho volia.
Podľa mňa Fico by aj chcel voľby a byť v opozícii, vie, že teraz bude zle a už len horšie a nevie čo robiť.
Podľa mňa Fico by aj chcel voľby a byť v opozícii, vie, že teraz bude zle a už len horšie a nevie čo robiť.
Curta, opytam sa este raz, kedze si vobec nereagoval na moje otazky a pisal si tam o Matovicovi, Hegerovi, o konsolidacii a reci mimo temy. Takze moje otazky na teba su nasledovne - Co tato vlada za rok a pol spravila pre teba ako obcana, aby sa ti lepsie zilo na Slovensku? Prisiel lacnejsi benzin, lacnejsie potraviny, znizenie danoveho zatazenie, zjednudusenie statnej birokracie, ochrana pred vojnou, zlepsenie zahranicnych vztahov, vybudovali sa nemocnice, opravili dialnice, postavili tunely, zlacnila elektrina a plyn? Alebo co pozitivne spravila tato vlada, ze si sam na sebe pocitil, ze zivotna uroven na Slovensku stupla? Dakujem ti za odpoved.