4. Ficova vláda (2023-202x)

Diskusie na politické témy...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)

Príspevok od používateľa aacid »

ty si fakt pripad blastbit, mame tu objektivne najhorsiu vladu za poslednych 10 aj viac rokov ale ty si im tak hlboko v zadku ze na to len povies "to je take bezne, aj ine vlady neboli lepsie" a potom sa opakovane snazis zmenit temu na to ze vlastne opozicia je ta zla a malo sa snazi.

ako je mozne niekoho cez internet vygumovat tak ze nie je schopny povedat jedno krive slovo na fica?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Fakt neviem z čoho si to všetko vydedukoval, kedže som písal o nich ako o tupovláde. Lepšie bude keď si ma opätovne zablokuješ a máš pokoj. :)
Alebo si znovu prečítaj tie moje dnešné príspevky a dozvieš sa, že som písal aj o tom ako mali byť už v 2020-2023 zavretý, čitaj a potom odpisuj.
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa heker »

Tvoje dnesne prispevky su hlupe, zaslepene, bez argumentacie a vlastne su zbytocne. Tvoje dnesne prispevky su take zbytocne ako Erik Kalinak. Nenapisal si dokopy nic k veci, pouzivas tu Ficovu retoriku o tom, ako za vsetko moze predosla vlada, ako su tieto hadky Ficova taktika a ine nezmysli. Na protiargumentaciu nereagujes alebo zareagujes na jednu patinu z toho co tu padlo.

Za co teda mala byt vlada z rokov 2020-2023 zavreta?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

heker - u teba viem, že je dlhodobý problém čítanie s porozumením a opät si nesklamal, inak by si nenapísal splašku tupín.
Takže v tvojom svete Fico nie je taktik resp. strateg hej ? Tak aby šikovne manipuloval okrem svojich voličov aj s nerozhodnutými.
ephramko napísal toto - " Alebo v tom, aby Fico a jeho ľudia neskončili v base? "
A ja som napísal toto - " Skončiť v base mohli v rokoch 2020-2023 a vieme ako to skončilo, nič zásadné sa preto neudialo a oni si teraz vládnu. "

Tak ešte raz špeciálne pre aacida a hekera ako očividne slepých, kde všade som ohanil Fica a celkovo túto koalíciu za posledné dni. Od strany 153.
" Jedine aby opäť pomohli byť Ficovi a spol. silnejšími než predtým ", " písal som aj o koalicii ",
" To že 7 poslancov "skončilo" v SNS a v Hlase no zároveň podporujú parlamentnú väčšinu 79 znamená len ich taktika voči opozícii ",
" Od čoho ? od ich kšeftov napr ", " Aj ten Fico dopredu vie, že áno ide za Putinom a navarí z toho nejakú "polievku".... ",
aacid - " fico vtedy nerobil nic ine len stval a stval a nadaval. ", Blastbit - " No a to je tiež forma taktiky, rozdel a panuj. "
" Ficove reči o covide ma nezaujimali, on nie je nato odborník ", " Ked už teda sú mimovládky fuj podla koaličných strán "
No a v neposlednom rade odsek vyššie...Tak znovu prečo vám nevadí to ked opozičné strany chcú predčasné volby, hoci nemajú záruku víťazstva ?
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Blastbit napísal: 20 feb 2025, 7:50 Skončiť v base mohli v rokoch 2020-2023 a vieme ako to skončilo, nič zásadné sa preto neudialo a oni si teraz vládnu.
Ono stacilo, ze uz Fico netahal za nitky a pomaly sa to zacalo rozbiehat. Pre to teraz novela trestneho zakona, ktora ich komplet oslobodila, pre to teraz rozpustili specialnu prokuraturu, NAKU.

Ale suhlasim tvoje prispevky nehovoria nic, chces od opozicie aby suplovala vladu, ked nevladnu. Ja taketo nazory proste nechapem.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

harrison314 napísal: 20 feb 2025, 8:00 Ono stacilo, ze uz Fico netahal za nitky a pomaly sa to zacalo rozbiehat. Pre to teraz novela trestneho zakona, ktora ich komplet oslobodila, pre to teraz rozpustili specialnu prokuraturu, NAKU.

Ale suhlasim tvoje prispevky nehovoria nic, chces od opozicie aby suplovala vladu, ked nevladnu. Ja taketo nazory proste nechapem.
To urobili až teraz ked sú vo vláde. Písal som o rokoch 2020-2023 kedy mala zastupenie väčšina dnešných opozičných strán. Za 3 roky riešili seba a nie Fica a spol za ich vládnutie pred rokom 2020. Navyše niečo zhatili dve poslankyne Olano.

Nie takto to nie je písané z mojej strany. Písané je to tak, že ked vláda zhoršuje ludom životnú uroveň, tak práve v tom momente má opozícia ukázať ludom skrz svoje zdroje alebo aj znalosti, že im vedia minimálne ochotne poradiť v kritických prípadoch aj vhodnejšie pomôcť.
Tým by si rozšírili voličské základne a až potom ísť do boja vo forme predčasných alebo riadnych volieb. Opozícia už nemá moc čo stratiť.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

A co mali vydat zakon, ktory zatvori Fica? Narozdiel od neho este uznavali zakony demokracie a pravneho statu.

Fico uz slubil navysnie 13-teho dochodku, RTVS stale informuje ako sa maju dochodcovia dobre a ako nam hrozia migranti, prevraty, a liberalna genocida. Za mna PS uz dosiahlo svoj potencial, mohli by sa viac snazit aj ostatne strany. Ale je im to prd platne, ked media ich tlacovky nevysielaju a ich nazory ignoruju.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

harrison314 napísal: 20 feb 2025, 8:15 A co mali vydat zakon, ktory zatvori Fica? Narozdiel od neho este uznavali zakony demokracie a pravneho statu.

Fico uz slubil navysnie 13-teho dochodku, RTVS stale informuje ako sa maju dochodcovia dobre a ako nam hrozia migranti, prevraty, a liberalna genocida. Za mna PS uz dosiahlo svoj potencial, mohli by sa viac snazit aj ostatne strany. Ale je im to prd platne, ked media ich tlacovky nevysielaju a ich nazory ignoruju.
Tak nelegálna migrácia tu zatial nehrozí. O prevrate to môže byť dalšia z koaličných taktík. Liberálna genocida ? V akom význame myslené ?
Takže média nemajú ani podla teba spravodlivý prístup k politickým stranám opozície je tak ? Ked teda tlačovky nevysielaju a nazory ignoruju.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Blastbit napísal: 20 feb 2025, 7:50A ja som napísal toto - " Skončiť v base mohli v rokoch 2020-2023 a vieme ako to skončilo, nič zásadné sa preto neudialo a oni si teraz vládnu. "
Mohli. Minimalne skoncili vo vazbe. Ked sa vymenilo vedenie policie, zrazu mali vysetrovstelia volne ruky a mohli robit aj politicke kauzy. Policajti sa nebali a pustili sa do toho. Napriklad tretie poschodie na bratislavskej pobocke NAKA, tzv. Curillovci. Rozviazali velku siet korupcie a podvodov. Vysetrovanie bezalo. Niektore obzaloby isli na sud, bolo tam vela odsudenych. Pravoplatne odsudenych. Kedze policia urobila svoju pracu a papiere odovzdala na prokuraturu, tak konala prokuratura. Niekde dala veci doplnovat, inde bola podana obzaloba, nieco sa zamietlo. A potom prisli sudy. Kedze pocas covidu a predoslej vlady v roku 2020-2023, najma vsak v roku 2020 boli sudy paralyzovane pre covid, natahovalo sa to aj v roku 2021, tak sa veci dostavali na sud az neskor. Obzalovani robili obstrukcie, odvolavali sa.

Az zacal Fico skriekat o Curillovcoch. 100x opakovana loz sa stava pravdou. Ludia si pripustili, ze su to podvodnici, klamari, ze chcu uskodit politikom a podnikatelom. Ked prisli predcasne volby, tak Fico stale rozpraval o Curillovcoch, o vojne na Ukrajine, o drahom plyne, klamal a zavadzal, cim vsak vyhral volby. Kedze obzaloby boli na sude, niektore pojednavania bezali, jeho ludia boli v base, vo vazbe, obvineni cakali na sud, tak zrazu prisla novela Trestneho zakona a ta zhodou okolnosti ukoncila trestne stihania mnohych ludi od Fica. Takze nerozhodli o tom nezavisle sudy, ale politicka moc. Jasne vidiet na priklade, ze Matovic a Heger nerozhodovali a vine a treste, ale nechali to na sudy. Lenze sudy nestihli rozhodnut, pretoze 363, pretoze novela Trestneho zakona.

Ten zoznam je skutocne siroky, staci si ho pozriet - https://blog.sme.sk/peterkovac2/spolocn ... oligarchov

Odsudenych bolo visc ako 40 ludi najma z okruhu Fica a nominantov strany Smer. Islo o ludi z prokuratury, zo sudov, zo stastnych institucii - https://dennikn.sk/3532879/odsudili-uz- ... podmienky/

Tych, ktorych neodsudili, lebo im pomohla novela Trestneho zakona, tak ti sa mozu tesit.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

S týmto príspevkom sa pomerne stotožňujem. :wink:
K téme - bohužial zvady opozície voda na mlyn pre koaliciu.
https://www.aktuality.sk/clanok/7f9gMur ... ch-volieb/
Včerajšej diskusii mal Taraba z toho zábavu ako sa opozícia seká.
Jedná sa o nízke hlasovanie pri odvolávaní ministrov Tarabu, Simkovičovej.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Z toho clanku nejako nevypliva, ze by pomohli koalicii.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

harrison314 napísal: 20 feb 2025, 9:43 Z toho clanku nejako nevypliva, ze by pomohli koalicii.
Nadpis - Matovič nechce byť handra PS. Plus jeho včerajšia debata s Tarabom na TA3 čo som dnes pozrel.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

:D :D Ako a ty myslis, ze Matovica este niekto berie vazne?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Demokrati nemajú istý vstup cez 5 %. KDH môže zobrať Matoviča vážne v niektorých otázkach, v ktorých si KDH nerozumie s PS a SaS.
Takže z toho vyvplýva, že ak Demokrati neprejdu cez 5 % a Matovicove hnutie trošku zase naberie na sile a KDH zase nejako otočí, tak neni šanca na demokratickú vládu.
Ked teraz chcú opozičné strany predčasné volby, tak kto vie zaručiť že im Matovičove hnutie opäť nejaké tie percentá neuchmatne pri volbách.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Matovic musi ziskat max 4,9999% hlasov, inac je to sach-mat.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ficova vlada ptehlibila nas dlh o 15 milard eur https://www.trend.sk/ekonomika/slovensk ... liardy-eur
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

"Menej pracujúcich ľudí bude musieť živiť viac dôchodcov." - určite tomu dopomohlo aj rozmaznávanie neprispôsobivých, odliv pracovnej sily, častokrát nečestné jednanie firiem k zamestnancom, daňovo-odvodové zaťaženie, atd.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Blastbit - ked si pozries realne cisla, tak napriklad davky pre romov su jednotky percent voci dochodkom. Momentalne je najvetsi zrut verejnych financi zly dochodkovy system, ktory Fico este viac a viac zhorsuje.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

A nie len starobne dochodky ale aj vysluhove su extremna zataz.
curta
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa curta »

úchylní liberáli infiltrovali železnice :lol:
ten nápad poplatok 3€ za lístok čo stojí 0,60€ normálny človek nevymyslí
geniálny a priam dokonalý Ficov nápad s vlakmi zadarmo pre dôchodcov a študentov sa takto musí kaziť poplatkami :evil:

inak som dnes cestoval na západnom Slovensku, kde sú jarné prázdniny, rýchlik poobede dosť plný, ledva som mal štvorku pre seba a osobák večer 19-20 prázdny, takže cestovanie je pohoda, ale tie 3€ a 1€ poplatky za vydanie lístka sú od železníc zlý vtip
Napísať odpoveď