náš "hriešny vzťah" ako si ho udržať

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Lukylan
Medium Expert
Medium Expert

Re: náš "hriešny vzťah" ako si ho udržať

Príspevok od používateľa Lukylan »

test- reálne som si prišiel pre rokmi po radu a začali ma tu všetci lynčovať a priať mojej rodine len zármutok. Ano a psychologické rozbory tu sú pravidelne
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Tak trochu si za to môžeš sám. Lebo tému udržuješ živú a sám si solíš otvorené rany.

Tento príbeh je ako 1000 iných. Na každom rohu človek počúva, ako sa páry podvádzajú a opúšťajú. Nakoniec ani teba nečaká možno nič iné, lebo však svoju ženu neľúbiš. Berieš ju ako prístav, v ktorom rád kotvíš, ale nedokážeš v ňom žiť, lebo pravidelne ho opúšťaš kvôli malým dobrodružstvám. Táto tvoja milenka ťa mala ako psíka, nikdy si nebol jej pánom, preto nemáš istotu, žeby ti to s ňou vyšlo. Zároveň už má svoju rodinu, takže tu nie je ani pre jedného z vás motivácia, kam by mal váš vzťah smerovať. K rozbitiu rodín kvôli trochu vášni? To by bolo veľmi nerozvážne a vy ste predsa 2 zrelí uvedomelí ľudia, ktorým išlo iba o tú štipku vášne, ktorá už po rokoch v manželstve vyprchala. Možno ale v budúcnosti príde mladšia, ktorá ťa navyše bude mať rada a bude s tebou chcieť rodinu a nebude sa preto báť rozbiť tú tvoju.

A možno ťa aj niektorí chápeme, ale to ešte neznamená, že ťa za to pochválime, lebo však nie je veľmi za čo.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Lukylan napísal: 10 feb 2025, 15:13 test- reálne som si prišiel pre rokmi po radu a začali ma tu všetci lynčovať a priať mojej rodine len zármutok. Ano a psychologické rozbory tu sú pravidelne
ale ty si si po radu neprisiel, ty si sa prisiel pochvalit.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa starysomar »

Vidím to rovnako.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

" ma tu všetci lynčovať a priať mojej rodine len zármutok. " - ja som ti to neprial. Skor aby si pochopil kvoli čomu stebou má tá ženská sex.
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

test napísal: 09 feb 2025, 17:59 Na co su Makovnik tieto tvoje psychologicke posudky?
A naco je tu vobec cela tato tema? Hladanie pochvaly?
Ved je to uplne jasne, ze ma problem a davno mal riesit psychologa a nehladat pozornost v diskusii. Spravanie je ucelove.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Chcel sa vyrozpravat, pocut nazory ludi.
Lukylan
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lukylan »

tak možno teraz je ten čas, ktorý mnohí spomínate. že som sa sem prišiel pochváliť. Pravda je, že keď som sem prišiel, tak som bol zúfalo zamilovaný. Nechválil som sa, chcel som radu. Takú chlapskú. Veľa pochopenia som nenašiel, pretože sa riešilo aký som krivý a ona,...
Ale teraz sa pochválim. Začali sme spolu podnikať. Dohodli sme sa, že spolu už spať nebudeme, máme sa radi, dôverujeme si a to ˇo bolo medzi nami jednoducho hodíme za hlavu. No tak jednoduché to nie je, lebo vždy keď sa dá, tak sa jeden druhého jemne dotkneme a samozrejme myslím na ňu non stop. Spravil by som všetko pre to, aby som ju nestratil a Týmto som si ju ku sebe trocha priviazal. Tak ano, život píše aj takéto scenáre.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Jeden pán múdry Rockefeller raz povedal
Priateľstvo založené na obchode je lepšie ako obchod založený na priateľstve.
Ja si myslím, že s ňou chceš podnikať iba preto, aby si sa jej znova dostal do nohavičiek, čo neviem či už niekomu taký biznis priniesol väčší úspech okrem Rosenberga.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

da sa na toto napisat nieco ine ako "ty si ale vúl"???
tak ty si zamilovany do zenskej a dohodnes sa s nou ze nebudete spolu nic mat a zacnete spolu podnikat. a zamilovany si dalej... to urcite dopadne dobre.

btw cim dalej tym viac mam pocit ze ta len vyuziva. drzim palce "chlape", som zvedavy s cim prides nabuduce.
Zena_z_hviezdy
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Zena_z_hviezdy »

ja zastavam jedno ak chce niekto tr*kat inde, nech ma na to odvahu a povie to doma a zena nech sa rozhodne ci to bude akceptovat, alebo nie, inak je u mna taky chlap uplny bezcharekterny sralo a slaboch, ktory stratil hodnotu, vsetko je fajn, kym ti to nezacne robit vlastna zena, ktovie kolko krat mala aj ona chut na nieco ine, ale neurobila to, aby ti neublizila, prajem kazdej podvadzanej zene, aby jej intuicia a zivot ukazal jej muza v pravom svetle, nech nezije v klamstve,taky chlap by si to mal zazit aj z druhej strany neveru od manzelky, myslim, ze by velmi rychlo vytriezvel z "50 odtienov šedej" že "chranime svoje rodiny" nonsens, ty nikoho nic nechranis, len seba
Napísať odpoveď