4. Ficova vláda (2023-202x)

Diskusie na politické témy...
mLuks
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)

Príspevok od používateľa mLuks »

ááá troll sa nám vrátil :D

nič čo je zadarmo nefunguje dobre a dlhodobo, jednoducho ten nápad nie je dokonalý, je populistický, nesystémový, nesociálny. jeho jediný cieľ je zvýšiť percentá vo voľbách, nič iné. To ale troll zo súmračnej nechce pochopiť. cink, cink výplata od Erika čo?

Postoval som ti tu článok o tom ako sa cestuje študentom z Lipian a ty si mlčal, teraz tu ideš písakť počas prázdnin. A ešte si musíš rýpnuť do liberálov, to je také súmračné.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

su ti liberali teraz s tebou v miestnosti?
(PS: Preco ten vsemozny, vznsesny a mudry Fico nezasiahne, ved zeleznice vlastni stat?)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

curta napísal: 24 feb 2025, 21:13 úchylní liberáli infiltrovali železnice :lol:
ten nápad poplatok 3€ za lístok čo stojí 0,60€ normálny človek nevymyslí
geniálny a priam dokonalý Ficov nápad s vlakmi zadarmo pre dôchodcov a študentov sa takto musí kaziť poplatkami :evil:
si uchylny liberal, ktory infiltroval zeleznice? lebo ty si zvolil tuto vladu. mozes za to len a len ty sam. a kazdy jeden dochodca a student z chudobnej rodiny by ti mal dat za kazdu cestu po tom komunistickom rypaku
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

curta - dá sa nájsť nejaký link tvojej skúsenosti ohľadom 3 eurového poplatku ? Aj to kto za tým poplatkom stojí ? Vlakom nechodím tak neviem.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

mLuks
Addict
Addict

Btw, curta vie chodit trollovat po internetoch, ale nezachyti informaciu o jeho milovanom sposobe dopravy, ze sa zavadzaju poplatky za nakup listka na stanici a vo vlaku a sucasne si nevie zakupit listok cez internet aby sa tymto poplatkom vyhol a potom po internetoch bude nadavat do uchylnych liberalov.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Poplatok je od 15.marca, teraz sa este neplati. Aspon tak to vyplyva z clanku.
mLuks
Addict
Addict

Sice to napisal ako keby ho uz platil. my bad, ale tak ci tak, naco sa stazovat na nieco co sa da obist nakupom cez internet. Dochodcovia maju aj tak nakup bez poplatku podla toho clanku, kezde sa oredpoklada ze nevedia robit s internetom.

Trend predaja na pokladni postupne mizne, zarovem su to ludia, ktorych taktiez treba platit a aj ich mzdy stupaju. Napr. Cinemax tiez zrusil pokladne na predaj listkoch a viac menej bud si listok kupis na nete alebo na pokladni kde aj obcerstvenie.
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Hocico sa zle stane - TO LIBERALI!!!!!
Smerohlas volic je proste mentalne retardovany, bez pardonu a vynimky. V tych hlavach sa len zapne jednoduchy automat - hocico je zle, je za tym liberal. Cize aj Fico je vlastne liberal.
:plus: Napr. Conchita Blanar odporucala hlasovat za rezoluciu OSN a teraz RetarDanko peni ako diskotekovy penostroj.
Uz aj Replikanti si vsimli, ze Smer inak hlasuje a inak kvaka na tlacovkach - co je zazrak, po tolkych rokoch. Ale zabrzdeny Smerohlas volic to samozrejme este nevnima. Ten nevnima ani ked mu to sam Fico povie, ze ho ma za blba.
https://www.info.sk/sprava/261345/sns-v ... vedlnenie/

:plus: https://www.info.sk/sprava/261340/ps-vl ... dine-euro/
Neschopna tupovlada Fico4 nevie cerpat fondy ,lebo ma ministrov samych hlupakov a tupovolic v diskusii skrikne, ""Lubos Lauer
Hlavne ze vy ste za 3/5 roka vyplatili vsetko.""- uplne mu unika realita, ze PS vo vlade nikdy nebolo, zapol sa len jeho principialne odporovaci odpovedaci automat.

A do diskusie poslu tluste prasa Bartek, ktore sa skeri, uchechtava a co najlepsie vie, je hlaska "neskacte mi do reci", zatialco kazdy jeho zaciatok prejavu bolo skocenie do reci https://www.facebook.com/watch/?ref=sav ... 3085808381
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Ale curta nie je volič Smerohlasu, volil SNS. Ja si s nim viem rozumne popísať, ak je relevantná téma.
Ale zaujímalo ma, odkiaľ má informáciu o liberáloch čo infiltrovali železnice a ich 3 eurových poplatkoch.
To trošku preháňaš žeby každý volič Smerohlasu vyhlasoval že za všetko môže liberál, za veľa môže aj Matovič.
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

Môže príčetný človek voliť SNS? Voličov smeru sem tam stretnem, ale voliča SNS som ešte nestretol.
Veľmi by ma zaujímalo, čo na tejto pseudostrane o jednom dezorientovanom a podnapitom človeku vidia.
Jedine že sa vidia v ňom..
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Horší už je len volič Sme rodina a Republika. V prípade Republiky ako velmi zlá náhrada za SNS - im môžu zobrať voličov, byť vo vláde, pozor na to.
Bez srandy s plnou vážnosťou beriem Danka za horšieho od Fica aj k ich politike RF a USA https://www.aktuality.sk/clanok/FtQOgSp ... na-behula/
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

JCM01 napísal: 26 feb 2025, 11:53 Môže príčetný človek voliť SNS? Voličov smeru sem tam stretnem, ale voliča SNS som ešte nestretol.
Veľmi by ma zaujímalo, čo na tejto pseudostrane o jednom dezorientovanom a podnapitom človeku vidia.
Jedine že sa vidia v ňom..
bohuzial ja jedneho poznam- moju mamu :D volila ich kli tym priselcom, oslovila ju simkovicova a taraba.
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

Uff... čím konkrétne môže Šimkovičová niekoho osloviť? Nepýtal si sa jej?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Ano a mňa zaujíma čím ju oslovil Taraba. Inak ten ak by bol predsedom SNS boli by na tom percentuálne lepšie ako teraz.
O baterkárni v Suranoch. Dodatok - ale mnohí jej obyvatelia nie su nadšený https://www.aktuality.sk/clanok/UCTqSKO ... nvesticiu/
M142
Addict
Addict

JCM01 napísal: 27 feb 2025, 6:53 Uff... čím konkrétne môže Šimkovičová niekoho osloviť? Nepýtal si sa jej?
ona sa cely zivot venuje vselijakym ezoterickym somarinam a tieto veci su dost poprepajane s "alternativnou" politikou, tak je ovplyvnovana tymi najvacsimi sprostostami ako slobodny vysielac a pod. konkretne simkovicovu ma rada, lebo sa sama zucastnovala a zapajala do diskusii na prednaskach tomasa keltnera, co je taky ezokkt noveho storocia.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

M142 napísal: 27 feb 2025, 8:34 ona sa cely zivot venuje vselijakym ezoterickym somarinam a tieto veci su dost poprepajane s "alternativnou" politikou, tak je ovplyvnovana tymi najvacsimi sprostostami ako slobodny vysielac a pod. konkretne simkovicovu ma rada, lebo sa sama zucastnovala a zapajala do diskusii na prednaskach tomasa keltnera, co je taky ezokkt noveho storocia.
A ohľadom Tarabu je to ako ? Čim ju ako zaujal ? On aj tak nie je členom SNS, iba nominant.
M142
Addict
Addict

tiez ho pocuvala skrz nejake dezinfo media, ale konkretne koli comu si nepamatam. Ale tak isto ta klasika, antilgbt, mier na ukrajine a zly zapad. myslim ale ze jeho volbu uz nevnima pozitivne skrz jeho pracu na zp.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Moja mama volila Peleho, pretože je sympatický a gej a "nemá koho voliť" :D Vraj s mocou bude môcť ten chudáčik žiť slobodnejšie a spraviť niečo pre nás gejov. :D Mesiac po voľbách už Pele prišiel o jej hlas, lebo išiel do koalície s Ficom...čo nikto ale že nikto nemohol predpokladať. :D A pred prezidentskými voľbami som jej pustil Peleho, ako hovorí, že keď bude prezident a nejaká vláda by schválila registrované partnerstvá, tak on ten zákon nepodpíše. Takže sa mama zdvihla a išla voliť "toho druhého". Volila by aj vrece zemiakov, keby to vrece kandidovalo proti Pelemu.

Môj otec sa ma zase spýtal, či môže voliť Huliaka :D :D Na čo som sa ho spýtal, či mu nešiblo a či ide vážne voliť retardovaného Danka a SNS...a on že tých určite nie, len Huliaka a Spišiaka v PS. Tak som mu vysvetlil, že takto náš systém volieb nefunguje. Čiže opäť nešiel voliť.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Nerozumiem čím to je, že je u nás toľko ľudí nerozhľadených. :(
Tie percentá nerobia len "starí" a viacerí čo poznám nevolili zlo. Svokra 90-ročná nevolila jamkatého ani smerohlas.
Napísať odpoveď