teoria ALFA-S
Re: teoria ALFA-S
Qwerty zije v BA a ma 36 rokov?
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ado a si to ty ci nie? vsetci tu cakame na odpoved 
Za alfa samca sa dá pokladať aj Larry Wheels, ale najmä Brice Akuesson.
Ide z neho rešpekt, agresivita, sebavedomie, pôsobí ako taký ľudský pitbull.
S takým chlapom by som sa nechcel dostať do sporu, radšej sa vyhnúť oblúkom.
Otázka pre ludí na fore, sú nejaký muži (z okolia alebo známi muži) z ktorých máte rešpekt prípadne strach ?
Ide z neho rešpekt, agresivita, sebavedomie, pôsobí ako taký ľudský pitbull.
S takým chlapom by som sa nechcel dostať do sporu, radšej sa vyhnúť oblúkom.
Otázka pre ludí na fore, sú nejaký muži (z okolia alebo známi muži) z ktorých máte rešpekt prípadne strach ?
Alfa samec je chlap s perfektnú tvárou a kľudne aj obyč. telom. Nic viac, nič menej.
Je to o sebavedomi a nie o svaloch. Viem si predstavit, ze pupkaty milionar, ktory si zarobil vlastnou hlavou ma viac sebavedomia ako niekto, kto 5h denne travi pri zeleze a nema z toho nic len svaly. Pekne svaly zenu neuzivia a dvihanie zeleza zenu tiez nezbali. Takze starost o vzhlad je ok, ale vsetko s mierou, investovat cas efektivne. Samolubi narcisi, ktori sa pumpuju pred zdrkadlami, je pre vacsinu zien skor asexualne, nez alfa.
B.Akeusson nie je chudobný, žije v LA, jazdí na Hummerovi, je fighter takže by ženu uživil, 5 hod denne nezdvíha železá to by telo nezvládlo strácal by svaly + zranenia.
Keď sa vrátim na začiatok o teórii ALFA-S v podaní autora témy o chudom chlapcovi z koncentráku ako alfa samcovi, tak si alfu, sigmu či iné dominantné typy tak nepredstavujem.
Ano súhlasím všetko s mierou, veď výzor nie je jediný atribút príťažlivosti voči ženám a vodcovského postavenia medzi mužmi, ale Akeusson alebo aj Wheels mi pripadajú ako fyzický vrchol termínu alfa male prípadne sigma male a to aj do drsnosti v tvári, pohľad z očí.
Inak Fglx ty si tu mal pred pár mesiacmi fotku na videu v jednej téme, by som povedal že aj ty sa asi radíš u žien medzi atraktívne typy, asi o ženské nemáš núdzu.
Keď sa vrátim na začiatok o teórii ALFA-S v podaní autora témy o chudom chlapcovi z koncentráku ako alfa samcovi, tak si alfu, sigmu či iné dominantné typy tak nepredstavujem.
Ano súhlasím všetko s mierou, veď výzor nie je jediný atribút príťažlivosti voči ženám a vodcovského postavenia medzi mužmi, ale Akeusson alebo aj Wheels mi pripadajú ako fyzický vrchol termínu alfa male prípadne sigma male a to aj do drsnosti v tvári, pohľad z očí.
Inak Fglx ty si tu mal pred pár mesiacmi fotku na videu v jednej téme, by som povedal že aj ty sa asi radíš u žien medzi atraktívne typy, asi o ženské nemáš núdzu.
Taktiež nesúhlasím, vypracovaný chlap nemusí byť automaticky Alfa. Za mňa je dôležitejšia charizma.
ved ty sa z nich topis jak mala skolackaBlastbit napísal: 26 feb 2025, 16:54 na začiatok o teórii ALFA-S v podaní autora témy o chudom chlapcovi z koncentráku ako alfa samcovi, tak si alfu, sigmu či iné dominantné typy tak nepredstavujem.
Aby sa ženské naháňali samé za mnou a ja čo s najmenšou snahou než kedysi, lebo alfa mužov ženy naháňajú.
paradna nekro tema.
cela teoria "alfa samca" je vyvodena z toho ze vo vlcej svorke je jedeen alfa samec ktory ju celu ovlada a vedie.
ta teoria ale uz bola vyvratena a v realite tak vlcie svorky vobec neziju:
https://www.scientificamerican.com/arti ... ea-a-myth/
ale keby sme pri nej aj ostali, alfa samec, vodca svorky, je niekto kto sa o svorku dokaze postarat, niekto komu svorka doveruje. to neznamena ze musi mat najvacsie svaly, len ze musi mat respekt.
Autoeditácia príspevku po 3 min 36 sek:
pokial zijes v prostredi kde vsetci pozeraju len na vzhlad a neriesia nic ine ako cvicenie a svaly, tak ano, tam bude alfa samec ten co ma najvacsie svaly.
na opacnej strane ale pokial zijes komunite ludi co sa najradsej hraju hry tak alfa samec bude ten co vie najlepsie hrat.
v beznom zivote je to asi clovek co sa dokaze postarat sam o seba, ma ciel, je vyrovnany so svojim zivotom a k tomu aby bol stastny nepotrebuje nic ine nez seba.
cela teoria "alfa samca" je vyvodena z toho ze vo vlcej svorke je jedeen alfa samec ktory ju celu ovlada a vedie.
ta teoria ale uz bola vyvratena a v realite tak vlcie svorky vobec neziju:
https://www.scientificamerican.com/arti ... ea-a-myth/
ale keby sme pri nej aj ostali, alfa samec, vodca svorky, je niekto kto sa o svorku dokaze postarat, niekto komu svorka doveruje. to neznamena ze musi mat najvacsie svaly, len ze musi mat respekt.
Autoeditácia príspevku po 3 min 36 sek:
pokial zijes v prostredi kde vsetci pozeraju len na vzhlad a neriesia nic ine ako cvicenie a svaly, tak ano, tam bude alfa samec ten co ma najvacsie svaly.
na opacnej strane ale pokial zijes komunite ludi co sa najradsej hraju hry tak alfa samec bude ten co vie najlepsie hrat.
v beznom zivote je to asi clovek co sa dokaze postarat sam o seba, ma ciel, je vyrovnany so svojim zivotom a k tomu aby bol stastny nepotrebuje nic ine nez seba.
Áno pri vlkoch to je tak - vodca svorky je otec rodiny. Pri psoch vodcovské postavenie je iné, tam svalnatejšie a väčšie psy majú výhodu oproti menším ľahším psom aj čo sa týka pouličných psoch (postavenie v svorke).
Čo sa týka politických alfa samcov ako Kollar (v jeho prípade aj počtom mileniek), Ficom, Putinom kým bol mladší a im podobní, by boli pri stretnutí s Wheelsom, Akuessenom submisívny a sklopili by pred nimi zrak.
Čo sa týka politických alfa samcov ako Kollar (v jeho prípade aj počtom mileniek), Ficom, Putinom kým bol mladší a im podobní, by boli pri stretnutí s Wheelsom, Akuessenom submisívny a sklopili by pred nimi zrak.
"Čo sa týka politických alfa samcov ako Kollar (v jeho prípade aj počtom mileniek), Ficom, Putinom kým bol mladší a im podobní, by boli pri stretnutí s Wheelsom, Akuessenom submisívny a sklopili by pred nimi zrak."
A práve v tomto vôbec nemáš pravdu. Nevidím dôvod, prečo by niekto iný, alebo napr. ja mal pred tými ľuďmi sklápať zrak a byť sumisívny.
A práve v tomto vôbec nemáš pravdu. Nevidím dôvod, prečo by niekto iný, alebo napr. ja mal pred tými ľuďmi sklápať zrak a byť sumisívny.
Pretože Wheels aj Akuesson sú fyzicky oveľa silnejší od Fica, Putina, Kollara pri fyzickom stretnutí. U teba neviem ako si na tom fyzicky.
Navyše Akuesson je fighter, správa sa agresívne dominantne, vystupuje tak, takže bohatší Fico, Putin, Kollar by ako alfa samci v politike s bohatstvom zistili, že im peniaze a postavenie pri fyzickom strete nepomôžu.
Navyše Akuesson je fighter, správa sa agresívne dominantne, vystupuje tak, takže bohatší Fico, Putin, Kollar by ako alfa samci v politike s bohatstvom zistili, že im peniaze a postavenie pri fyzickom strete nepomôžu.
tiez si myslim ze by to bolo prave naopak. ono si treba uvedomit ze "pri stretnuti" neznamena v oktagone, ale normalne stretnutie. a v realnom zivote su ti svaly na dve veci... aby si na ne balil jednoduche zeny a aby si mohol lepsie vykonavat manualnu pracu. takze niekto kto ma realnu moc (fico, putin) by mohol mat totalne v pazi ci mas 150 kg cistej svaloviny na sebe, lebo vedia ze ti mozu lusknutim prsta pokazit zivot. naopak svalnac im nemoze nic, maximalne tak dat jednu ranu kym ho ochranka nezastreli.
Počkaj, ty ako myslíš stretnutie v ringu či kde? Ty keď stretneš na ulici nabuchaného človeka tak sklápaš oči a správaš sa submisívne?Blastbit napísal: 27 feb 2025, 10:28 Pretože Wheels aj Akuesson sú fyzicky oveľa silnejší od Fica, Putina, Kollara pri fyzickom stretnutí. U teba neviem ako si na tom fyzicky.
Trochu z ineho sudka, ako antikoncepcia zmenila pohlad zien na muzov a ako ovplyvnila ich sex drive.
JCM01 - aj na ulici nielen v ringu. Tak nedívam sa na nich v takom zmysle, žeby som ich chcel vyzvať na boj. Nie som zrovna tintítko, ale z určiteho typu mužov mám skrátka rešpekt ak dopredu viem o koho sa jedná. Akuesson ako fighter by sa dal možno poraziť len v štýle jiu jitsu voči jeho muay thai kopom a boxu, ak by som chcel obrábať skupinku žien ktoré on obrába. No kto to nevie, má proti nemu smolu.
Wheels je veselý kludný typ, ale určite vie byť aj agresívny, ženské pri ňom zahanbene submisívne pozerajú do zeme.
Obaja majú tiež svoje postavenie aj keď nie také ako politici s ich peniazmi ( ak nerátam ochranku politikov, možné odstránenie tak ako to aacid spísal ). Tak som presvedčený o tom, že napr politický alfa samci by boli voči takýmto alfa/sigma powerlifterom a fighterom submisívny a že napr. Kollarove ženské by sa Wheelsovi, Akuessenovi podriadili do postele a na Kollara kašlali, Wheels a Akuesson by ho vytlačili z postu vodcu skupiny v ktorej obrába svoje milenky.
Wheels je veselý kludný typ, ale určite vie byť aj agresívny, ženské pri ňom zahanbene submisívne pozerajú do zeme.
Obaja majú tiež svoje postavenie aj keď nie také ako politici s ich peniazmi ( ak nerátam ochranku politikov, možné odstránenie tak ako to aacid spísal ). Tak som presvedčený o tom, že napr politický alfa samci by boli voči takýmto alfa/sigma powerlifterom a fighterom submisívny a že napr. Kollarove ženské by sa Wheelsovi, Akuessenovi podriadili do postele a na Kollara kašlali, Wheels a Akuesson by ho vytlačili z postu vodcu skupiny v ktorej obrába svoje milenky.
Stále s tebou nesúhlasím. Je to o zmýšľaní.
My sa tu bavíme o tom, že stretneme niekoho na ulici a ty už uvažuješ akým bojovým štýlom by sa dal poraziť. Ja zas keď niekoho stretávam tak v dnešnom civilizovanom svete neuvažujem o tom, že s niekým budem fyzicky zápasiť.
A hlavne, fyzická sila ti nie vždy pomôže. Peniaze, vplyv a kontakty majú vždy väčšiu moc, ako svaly.
My sa tu bavíme o tom, že stretneme niekoho na ulici a ty už uvažuješ akým bojovým štýlom by sa dal poraziť. Ja zas keď niekoho stretávam tak v dnešnom civilizovanom svete neuvažujem o tom, že s niekým budem fyzicky zápasiť.
A hlavne, fyzická sila ti nie vždy pomôže. Peniaze, vplyv a kontakty majú vždy väčšiu moc, ako svaly.