teoria ALFA-S
Re: teoria ALFA-S
V dnešnej dobe ked vidím vyholenu hlavu svalnaté telo, dominantná reč tela, tvrdý pohlad, tak si ho spojím s mafošom, náckom, fighterom.
Tak áno viem uvažovať nad tým ako by sa mohol dať poraziť ak mu náhodou drbne v hlavne a z ničoho nič zaútočí ak je ako nevychovaný pes.
Ale pokiaľ tie kontakty, moc, vplyv má aj ten nabúchaný chlap, tak bude výrazne na koni oproti drvivej väčšine mužov ktorým začne rozkazovať.
Tak tým pádom si alfa samca alebo iný podobný dominantný typ takto predstavujem - svalnatá postava, holá hlava, postavenie, moc, vplyv a iné.
Tak áno viem uvažovať nad tým ako by sa mohol dať poraziť ak mu náhodou drbne v hlavne a z ničoho nič zaútočí ak je ako nevychovaný pes.
Ale pokiaľ tie kontakty, moc, vplyv má aj ten nabúchaný chlap, tak bude výrazne na koni oproti drvivej väčšine mužov ktorým začne rozkazovať.
Tak tým pádom si alfa samca alebo iný podobný dominantný typ takto predstavujem - svalnatá postava, holá hlava, postavenie, moc, vplyv a iné.
ako casto vo svojom zivote riesis problemy nasilim?
ako casto vo svojom zivote potrebujes pouzit nasilie?
ja osobne nikdy.
ako casto vo svojom zivote potrebujes pouzit nasilie?
ja osobne nikdy.
aacid to tou otázkou vystihol.
Ja tatkiež nikdy.
A alfa samca si teda fakt neprestavujem tak ako si napísal v poslednej vete, skôr mi takýto ľudia nie sú sympatickí.
Ja tatkiež nikdy.
A alfa samca si teda fakt neprestavujem tak ako si napísal v poslednej vete, skôr mi takýto ľudia nie sú sympatickí.
Ja jedine v sebaobrane, našťastie od školy som toto v dospelom živote nemusel riešiť.
Niekto by mal možno rešpekt napr z vlasatých chlapov ako Mario Cimarro, ja z holohlavých.
Ako si alfa samca predstavuješ čo sa týka fyzických a výzorových paramentrov ? Ja som skôr delta.
Niekto by mal možno rešpekt napr z vlasatých chlapov ako Mario Cimarro, ja z holohlavých.
Ako si alfa samca predstavuješ čo sa týka fyzických a výzorových paramentrov ? Ja som skôr delta.
mimochodom ovela lahsie ti niekto ublizi strelnou zbranou, nozom alebo teleskopickym obuskom.
skratka tie svaly su v 90% pripadoch len na okrasu. kto ti chce ublizit ti ublizi aj bez nich.
skratka tie svaly su v 90% pripadoch len na okrasu. kto ti chce ublizit ti ublizi aj bez nich.
To už by sa jednalo o vrahov to áno, tam už nezáleží na tom ako kto vyzerá, aj tichá voda brehy myje a môže ublížiť.aacid napísal: 27 feb 2025, 11:21 mimochodom ovela lahsie ti niekto ublizi strelnou zbranou, nozom alebo teleskopickym obuskom.
Skrátka muži ako ten Akuesson na videu mi príde ako chlap z ktorého ide rešpekt a ženy ho chcú aj ked nemusí byť pre ne partner.
Ako som už písal, skôr ide o vyžarovanie, charizmu a napr. pohľad. Skôr budem mať rešpekt pred rozhľadeným a inteligentným človekom ako pred chlapom čo má svaly, ale v hlave...Blastbit napísal: 27 feb 2025, 11:20 Ja jedine v sebaobrane, našťastie od školy som toto v dospelom živote nemusel riešiť.
ktore zeny ho chcu? ja veru nepoznam vela zien ktore by chceli taku horu svalov.
je to vsetko strasna generalizacia.
urcite ho nejake zeny chcu, urcite je ich vela. ale tak trochu si myslim ze to je ista skupina zien ktore pritajuhu takito muzi. myslim ze keby prisiel do priemerneho podniku niekde tu tak vacsina zien sa ho skor boji ako ze by boli pritahovane.
on je mozno taky velky alfasamec skor v tvojej hlave ako v realite.
je to vsetko strasna generalizacia.
urcite ho nejake zeny chcu, urcite je ich vela. ale tak trochu si myslim ze to je ista skupina zien ktore pritajuhu takito muzi. myslim ze keby prisiel do priemerneho podniku niekde tu tak vacsina zien sa ho skor boji ako ze by boli pritahovane.
on je mozno taky velky alfasamec skor v tvojej hlave ako v realite.
Zdelil som mená alfa samcov z reality, čo nebude 165 cm chlapček ani chlapec z koncentráku ako to tu pred rokmi bolo písané usermi.
Neviem či sa alfa samec dá špecifiovať len tým aký je vysoký a akú má muskulatúru, dôležitá je aj rozumova stránka a nejakým spôsobom vybudovaný rešpekt v spoločnosti. Možno existujú aj dva druhy vyžarovania, že máš vela testosterónu, ostré črty tváre a svalnatý zovňajšok, ide z teba fyzický rešpekt, ale nemusíš mať vyslovene autoritu, povahovo môžeš byť úplný opak, niekto môže byť nabušený ale má bábetkovskú tvár, tak to fungovať tiež nebude a potom máš zasa človeka čo má autoritu vybudovanú mentálne, no nemusí mať vyslovene ostré črty alebo maskulínny vzhľad.
faktom ostava ze cela idea alfa samca je len vymysel red pill incelov. nic take v skutocnosti neexistuje.
Presne tak. Je to idealizovana predstava vlhkých snov panicov a nevybujačených puberťákov.aacid napísal: 27 feb 2025, 14:41 faktom ostava ze cela idea alfa samca je len vymysel red pill incelov. nic take v skutocnosti neexistuje.
Viem že existuje niečo také. Nemusí to byť vždy len krásavec alebo nabúchaný športovec. Ale všeobecne ženy idú po mužoch ktorí niečo v sebe majú.
Je tá skupina ktorým sa páčia hokejisti, futbalisti, herci, speváci, šefovia atď. Proste že majú nejaký spoločenský status.
Je aj taká skupina že medzi obyčajnejsími ľuďmi, ale tiež si vyberajú isté typy. Ako som spozoroval že tí ktorí obvykle sú úspešní u žien, po takých idú ženy stále.
Napríklad kamoš bol zadaný, ja voľný a spoznali sme babu ktorá bola v situácii že mala priatela ale niečo tam nebolo v poriadku. Tak uvažovala nad rozchodom.
Ja ako nezadaný som mal o ňu záujem. Mne stále tvrdila že som len kamarát a ona ešte nevie či sa s ním rozíde atď. Spoznala kamoša, on je taký zas že aj keď má prietelku, tak využije každú príležitosť na milenecký románik, tak do neho hneď bola, jeho stále volala von, a keď sa pomilovali, tak sa už zrazu nemala problém kvôli nemu aj rozchádzať s priateľom, a on ju ešte musel schladiť že nerob blobosti a tak.
Proste s tym nič nespravíte, kto to má v sebe, po ňom pôjdu ženy aj keď bude zadaný, a kto to nemá v sebe buď si bude za spoločnosť ženy platiť alebo ich nebude riešiť vôbec.
Je tá skupina ktorým sa páčia hokejisti, futbalisti, herci, speváci, šefovia atď. Proste že majú nejaký spoločenský status.
Je aj taká skupina že medzi obyčajnejsími ľuďmi, ale tiež si vyberajú isté typy. Ako som spozoroval že tí ktorí obvykle sú úspešní u žien, po takých idú ženy stále.
Napríklad kamoš bol zadaný, ja voľný a spoznali sme babu ktorá bola v situácii že mala priatela ale niečo tam nebolo v poriadku. Tak uvažovala nad rozchodom.
Ja ako nezadaný som mal o ňu záujem. Mne stále tvrdila že som len kamarát a ona ešte nevie či sa s ním rozíde atď. Spoznala kamoša, on je taký zas že aj keď má prietelku, tak využije každú príležitosť na milenecký románik, tak do neho hneď bola, jeho stále volala von, a keď sa pomilovali, tak sa už zrazu nemala problém kvôli nemu aj rozchádzať s priateľom, a on ju ešte musel schladiť že nerob blobosti a tak.
Proste s tym nič nespravíte, kto to má v sebe, po ňom pôjdu ženy aj keď bude zadaný, a kto to nemá v sebe buď si bude za spoločnosť ženy platiť alebo ich nebude riešiť vôbec.