Google Chrome

Informácie o software, ankety...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Google Chrome

Príspevok od používateľa aacid »

ide to aj opacne.
niekedy je to tak divne poschovavane. na desktope v brave je to schovane v history. su tam recent tabs a pod tym su other devices.
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Hensym »

Jo, tak je to aj v Chrome, díky moc. :)
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Chalani, viete poradiť, ako odstrániť položku "všetky záložky" vpravo hore v lište záložiek?

Skúšal som trocha googliť, bola tam taká rada, že to treba zakázať v chrome://flags/ , ale nevidím tam takú možnosť

Ak by niekto vedel poradiť, budem rád
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Daj printscreen čo presne chceš odstrániť.
chromezalozky.jpg
Scorpion90
King
King

Toto
Prílohy
ff.jpg
ff.jpg (4.8 KiB) 1893 zobrazení
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Pozri:
(nesľubujem že to ide na inštalovanom, zo zvedavosti som nahodil Portable a chvíľu hľadal).
Odstránil som (troma bodkami) všetky čo som pridal, lebo pôvodne tam bol iba jeden nazvaný PortableApss...keď som ho odstránil zmizlo to čo cheš, asi si pri inštalácii Chrome nejaký vytvorí - treba ho odtiať odstrániť - skús a daj vedieť pre iných.
chro00.jpg
chro01.jpg
chro02.jpg
Scorpion90
King
King

Ďakujem, funguje to, toto ma vôbec nenapadlo :) . Prehodil som záložky z priečinka "všetky záložky" do priečinka "Panel so záložkami" a je to OK. Dík ešte raz
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Nie je prečo ďakovať. Môže sa hodiť aj iným, ak to tu nájdu. (Hodil by sa v názve témy popis o čo ide - napríklad "ako odstrániť položku "všetky záložky v..."). Tiež ma to pocvičilo a dosť, než som našiel tú fintu :)
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

V teme o umleje inteligencii sa spomínalo, že google pri vyhladvani dáva cim dalej horsie vysledky.

Ja by som asi podotkol, ze pri vyhladavani obrazkov je to este viac badatelne, hlada casto uplne hluposti. A pri vyhladavani podobnych obrazkov, to mi uz niekolko rokov nefunguje vobec, namiesto podobnmych alebo rovnakych obrazkov (ked sa napriklad snazim dohladat povodny zdroj obrazku) tak dostavam len obrazky, ktore sa na zdrojovy nepodobaju, alebo ked hej Google si na obtazku najde bundu, pohar a vazu a tie mi ponukne na nakup.
Spixy
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Spixy »

Akurát minulý týždeň som o tom čítal článok
It's not just you, Google Search really has gotten worse - A new study by German researchers found that Google Search is plagued with SEO spam
Daniel9911
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

Ahojte, v utorok mi vyskočilo, že CHrome už nepodporuje Ublock Origin, potreboval by som alternatívu do chromu, testoval som Adblock Plus, Adblock Ultimate, Ublock Origin lite, teraz skúšam Ghostery, pri Youtube to funguje zatiaľ ale na iných mi to nejde. Máte niečo vyskúšané ktoré funguje ?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Presne toto som ocakaval, ze Chrome zacne blokovat pluginy, ktote im beru prijem - YouTube a aj AdSense. Pri YouTube to uz urobili. Obavam sa teda, ze bude problem nieco funkcne pre Chrome, pretoze tym trpi na prijmoch Google a to sa im rozhodne nepaci.
Daniel9911
Professional
Professional

Asi budem musieť prejsť na alternatívu možno EDGE alebo Firefox
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Prejdi na Brave. Ja ho používam už niečo vyše pol roka a na Chrome som úplne zabudol. A mám pocit, že netreba mať ani žiadny plugin nainštalovaný, ten Brave sám o sebe blokuje reklamy.
ja_som
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ja_som »

nedá sa ani povoliť späť? mne Chrome "blokol" Pushbullet, len som ho znova aktivoval v správcovi rozšírení
a odporúčam AdGuard ak sa Ublock nedá znova povoliť
Daniel9911
Professional
Professional

Ublock som vymazal a už sa nedá pridať´max. manualne inštalačky z githubu. Brave som pozeral, možno vyskúšam ale zatiaľ som si do Edge prekopiroval všetko čo potrebujem a tu ešte funguje Ublock Origin
Fglx
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fglx »

Neboj, aj este dlho bude.

Som rad, ze som na Edge presiel uz velmi davno a teraz nemusim toto riesit.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Podobne ja som uz davno presiel na Firefox, od Windows 10 som aj na Edge. No teraz, ked Firefox riesi predavanie dat svojich pouzivatelov, tak myslim, ze prejdem 100% na Edge.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja som s FF skončil keď opakovanie odkialsi natiahol trojany. Aspoň podľa Online Eset scannera.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ja si uz velmi dlho neviem najst dokonaly prehliadac. chrome som opustil davno. potom som dlho zongloval medzi edge-om a brave. edge ma lepsie vertikalne taby ale je to microsoft a nie ta "cool" cast microsoftu (wsl, github, vscode, powertoys) ale ta co furt pridava nepotrebne features a pasivne agresivne sa ta snazi prinutit aby si presiel na bing a celkovo ich ekosystem.
brave je super, vertikalne taby ma dost biedne ale daju sa, problem mi robi ze tym ze sa tiez snazi co najviac features ponukat tak vznika trenie. niektore weby si myslia ze mas adblocker aj ked ho vypnes len preto ze brave ho ma vstavany a kedze ma aj vpn tak nase IT v korporacii ho dalo na banlist uplne.
odkedy firefox pridal vertikalne taby (uz je to skoro rok a furt len vo firefox nightly) tak pouzivam ten a napriek tomu ze vidim nedostatky, aspon si hovorim ze to neni zla korporacia. zatial neplanujem menit.

to ze predava metriky, to ma nejak netrapi, nie su to osobne udaje a predsalen z niecoho zit musia, doteraz zili z penazi od googlu ale to sa mozno zmeni onedlho a asi to bude velmi bolestive (vraj google plati 400 milionov rocne mozille).
Napísať odpoveď