Predám notebook ASUS Zenbook UX3402Z
Výkonný a kompaktný Zenbook 14 OLED je tenký iba 16,9 mm a váži 1,39 kg1. Zaujme úchvatným novým dizajnom, ktorý je nadčasovo elegantný a zároveň úplne moderný. Dokonalý obraz vám ponúkne veľká dotyková2,3,4 OLED HDR NanoEdge obrazovka s pomerom strán 16:10 a rozlíšením 2,8K, ktorá má presné farby a jas až 550 nitov. Disponuje certifikáciou PANTONE® Validated a má 100% gamut DCI-P3 v kino kvalite. Procesor Intel® Core™ i5 13. generácie, grafika Intel Iris® Xe, 16 GB RAM a 512 GB PCIe 4.0 SSD poskytujú vynikajúci výkon. K dispozícii je aj 75Wh batéria s dlhou výdržou. Mimoriadny zvuk zaisťuje zvukový systém Dolby Atmos, ktorý využíva inteligentný zosilňovač. Dizajn zameraný na užívateľa zahŕňa prihlásenie jedným dotykom pomocou snímača odtlačkov prstov na zapínacom tlačidle, novú klávesnicu ASUS ErgoSense a efektívny touchpad ASUS NumberPad 2.0. Nový odvážny dizajn veka je inšpirovaný nadčasovým spracovaním Kincugi a je k dispozícii v dvoch nových sviežich farbách: Ponder Blue a Foggy Silver. Zenbook 14 OLED je novým etalónom dokonalosti mobilných zariadení.
Intel Core i5 1240P Alder Lake, 14" OLED lesklý 2880 × 1800, RAM 16GB LPDDR5, Intel Iris Xe Graphics, SSD 512GB, podsvietená klávesnica, webkamera, USB 3.2 Gen 1, čítačka odtlačkov prstov, WiFi 6, hmotnosť 1,39 kg, Intel EVO, Windows 11 Home
Viac info na :
https://www.asus.com/sk/laptops/for-hom ... ed-ux3402/
Osobný odber v Hlohovci, pri platbe vopred možné zaslanie ako poistenú zásielku cez kuriéra GLS:
Cena pre fórum 400eur
P: notebook ASUS Zenbook UX3402Z
Re: P: notebook ASUS Zenbook UX3402Z
Ako dlho bol používaný?
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
Trochu mimo,ale kupoval som ho dcere a je to naozaj dobra masinka. Ak by som pouzival book castejsie,urcite by som si ho zaobstaral aj pre seba. Ten obraz je naozaj nadherny,zvuk tiez v pohode,lahky s dobrou vydrzou baterie a numericka klavesnica na touchpade sa tiez vydarila.
Mam podobny, len s inym procesorom a odporucam, je to spickovy kusok s OLEDom, dobrou bateriou.
Ahojte,
nevšimol som si správu .. Notebook má tri roky, používaný len doma na dockingu a 2 monitoroch.
nevšimol som si správu .. Notebook má tri roky, používaný len doma na dockingu a 2 monitoroch.