Pomýlil som sa, chcel som vysvetliť bod 8 nie 5, ale myšlím, že by si napísal to isté ako v podstate ku všetkému.Blastbit napísal: 19 mar 2025, 12:48 Ak sa stále bavíme nadčasy za covid čias + nutnosti nadčasov ako takých tak nasledovne : (snád rozumieme lebo inak téma by patrila do Korony)
1. momky civilov by neboli = znížený nárast ludí pri testovaní a menej polarizácie, menšie riziko nákazy, menej práce pre zdrav. personál na nadčasoch.
3. trnavská firma = antigenové testy by sa nekupovali cez trnavsku firmu ako sprostredkovatela ale na priamo = rýchlejšia možnosť testovania a tým pádom zníženie možnosti nákazy zvýšeneho počtu pozitívne infikovaných = menej práce pre zdravotnícky personál na nadčasoch.
4. sputnik = reči o tom ako sa chce státisíce ludí očkovať len ruskou neregistrovanou a netestovanou vakcinou bolo len Matovičove zbožné prianie tým pádom prišla dalšia polarizácia skupín ludí a aj tí čo sa chceli pôvodne očkovať sa nedali ani tými registrovanými a otestovanými. Takže sa zvýšil nárast pozitívnych ludí čo kašlali už aj na opatrenia a viac práce pre zdravotnícky personál na nadčasoch.
5. menenie opatrení = koronakrizu reálne riadila vtedajšia vláda konkrétne hlavné mená som vyššie uviedol. Opäť ludia mali z toho guláš nevedeli či majú nosiť rúška alebo nie, či je očkovanie sloboda alebo či majú neustále chodiť na antigenové testy alebo na tie presnejšie testy, či zamestnavatelia majú púštať ludí do firiem s testami alebo bez nich, venčenie psov od domu do určitej vzdialenosti a pod. Z toho neustáleho sa meniaceho chaosu si opäť mnoho ludí povedalo, že budú robiť podla seba, tak sa zvýšili nárasty pozitívnych a znovu mal zdravotnícky personál viac práce a vo väčšom riziku aj na nadčasoch.
Ľudia boli polarizovaný a zdravotníci kvôli tomu museli ťahať nadčasy..