toto je uplna blbost, aktualne moja manzelka zaraba podstatne viac nez ja, obaja sme kolegovia, aj sme boli, prva partnerka zarabala tak isto viac, vo vysledku aj ta predosla nakolko ta mala zivnost a v tom obore sa tocili strasne peniaze, z toho jednoznacne usudzujem, ze je to blbost. je to vysoko individualne a ak si clovek najde normalneho parntera tak taketo chu**** fakt neriesiTerepin napísal: 25 mar 2025, 10:52 Vždy to tak bolo a vždy to tak bude. Aj keby žena sama zarábala 2000 €, tak od muža bude čakať 3000 €.
čo musí spĺňať žena, ktorá je pre muža príťažlivá
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: čo musí spĺňať žena, ktorá je pre muža príťažlivá
Upravený chlap ženskú bude priťahovať aj keď bude zarábať menej.
Pri neupravenom chlapovi čo vyzerá neatraktívne si ženu dlhodobo neudrží.
Nikdy nie je na škodu vyzerať čo najlepšie od hlavy po päty, postava, obliekanie.
Pri neupravenom chlapovi čo vyzerá neatraktívne si ženu dlhodobo neudrží.
Nikdy nie je na škodu vyzerať čo najlepšie od hlavy po päty, postava, obliekanie.
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
to je samozrejme, to plati aj opacne, kto by chcel vedla seba rozgajdaneho partnera, co sa mojho okolia tyka, poznam x parov kde zzena zaraba viac, osobne nerozumiem tej dogme co sa raz za cas spomenie v mediach, ze zeny zarabaju ovela menej ako muzi na rovnakych poziciach, mne to pride ako blud, teda aspon v oblasti telekomunikacii urcite
To média robia, oni musia niečo tvrdiť aby ich ludia sledovali. Veď v robotách dostáva každý rovnakú zmluvu. Len tak sa zvyklo stať že napríklad, ja som cez inú agentúru, ona cez inú, alebo ona je tam dlhšie, takže zarábame rozdielne pre toto, nie pre pohlavie.
to nie je dogma, ale statistika.cORP. napísal: 25 mar 2025, 12:23 osobne nerozumiem tej dogme co sa raz za cas spomenie v mediach, ze zeny zarabaju ovela menej ako muzi na rovnakych poziciach
@Blastbit
Ja zas nevyzeram nejak extra, ziadny alfa, ani som nie vysoky, ale tak skaredy nie som
Kebyze som prachaty a skaredy, tak by mi ale asi veru nevadilo, keby zeny liezli na moje dick, po mojich prachoch
Inak teraz mam take divne obdobie, nejaka staza. Predtym som mal cca 10 rokov velmi rusne a „plodne" obdobie a teraz uz 3 roky bez vazneho vztahu. Mam len kamosku s vyhodami,obcas pride, je to fajn... aby som uplne nezlenivel.
Nejak som stratil zaujem o zenu ako o bytost. Sexualny pud je cca rovnaky ako predtym, ale uz ma to k nim nejak extra netaha – nebavia ma ako ludske bytosti. Preslo mi ich rukmi pomerne dost na to, aby som nakukol do „zenskej twiligt zony" a co som tam nasiel sa mi velmi nepacilo.
Mozno si to zas niekedy usporiadam ohladom nich v hlave a vratim sa k nim, momentale su pre mna ale pritazlive uz lne sexualne.
Ja zas nevyzeram nejak extra, ziadny alfa, ani som nie vysoky, ale tak skaredy nie som
Kebyze som prachaty a skaredy, tak by mi ale asi veru nevadilo, keby zeny liezli na moje dick, po mojich prachoch
Inak teraz mam take divne obdobie, nejaka staza. Predtym som mal cca 10 rokov velmi rusne a „plodne" obdobie a teraz uz 3 roky bez vazneho vztahu. Mam len kamosku s vyhodami,obcas pride, je to fajn... aby som uplne nezlenivel.
Nejak som stratil zaujem o zenu ako o bytost. Sexualny pud je cca rovnaky ako predtym, ale uz ma to k nim nejak extra netaha – nebavia ma ako ludske bytosti. Preslo mi ich rukmi pomerne dost na to, aby som nakukol do „zenskej twiligt zony" a co som tam nasiel sa mi velmi nepacilo.
Mozno si to zas niekedy usporiadam ohladom nich v hlave a vratim sa k nim, momentale su pre mna ale pritazlive uz lne sexualne.
U mňa podobné situácie. A čo si u nich našiel nepríťažlivé v ich twilight zóne že si si povedal, že sa ti to veľmi na nich nepáčilo ?
Edit nižšie Fglx - no jo prázdnota asi aj pri správaní a prejavovaní citov z ich strany. Cas ide rýchlo, tak potom aby si to neprepásol.
Edit nižšie Fglx - no jo prázdnota asi aj pri správaní a prejavovaní citov z ich strany. Cas ide rýchlo, tak potom aby si to neprepásol.
Fglx - to je uplne logicky pristup. Nic vynimocne. Ja taky sice nie som ale plne to chapem.
Za mna je naj ked je polovicka sucasne dobra kamoska.
Za mna je naj ked je polovicka sucasne dobra kamoska.
No praveze nic — prazdnotaBlastbit napísal: 25 mar 2025, 20:40 U mňa podobné situácie. A čo si u nich našiel nepríťažlivé v ich twilight zóne že si si povedal, že sa ti to veľmi na nich nepáčilo ?
Je to ale dost subjektivny pohlad a verim, ze ma raz prejde
Pft, n00b.
Ja sa na dievčatá/ženy pozerám cez sklenený výklad celý svoj život. Tvoje tri roky sú voči tomu ako dovolenka. Uži si ju. 
-
starysomar
Hardcore addict
Fglx - ženu možno milovať - alebo jej rozumieť. Oboje súčasne neide 
ale ty si nikdy nenapisal ze vela, ty si pisal vzdy genericky o vsetkych zenach... to bolo demonizovanie.Blastbit napísal: 25 mar 2025, 10:42 " vela zien chce od muza prave tie peniaze" - A keď som toto písal tak si ma označil že démonizujem ženy. Tak aspoň že si na to aj sám prišiel.
to co som napisal tiez nie je ziadna novinka, pisem to uz dlho. tak ako ista skupina muzov u zien riesi iba vzhlad, rovnako je ista skupina zien ktore riesia iba financie. to neznamena ze neexstuju hromady zien ktore na muzovi hladaju nieco ine ako financie. dokonca si trufnem trvdit ze ta skupina muzov ktorych zaujima iba vzhlad je podstatne pocetnejsia ako ta skupina zien ktore zaujimaju iba financie.
Autoeditácia príspevku po 2 min 7 sek:
s tymto sa stretavam celkom casto v mojom okoli, vsetci si kladieme otazku co ziskavame zo vztahu so zenou okrem sexu a rodiny.Fglx napísal: 25 mar 2025, 20:28Mozno si to zas niekedy usporiadam ohladom nich v hlave a vratim sa k nim, momentale su pre mna ale pritazlive uz lne sexualne.
-
starysomar
Hardcore addict
Aj otazku, co poskytujete do vztahu?
(...a bolo ticho...)
(...a bolo ticho...)
nemyslim ze ta otazka je uplne relevantna. mne ide o to ze na co potrebujeme vztahy? nejak historicky, geneticky to mame v sebe zabudovane, potrebujeme plodit deti, udrzat druh. ale ked si tuto "povinnost" vykonas co ine ziskavas z partnerskeho vztahu co nevies ziskat z rodinnych alebo priatelskych vztahov?
to nie je myslene "co mi zena dava" ale co si obecne navzajom davame.
to nie je myslene "co mi zena dava" ale co si obecne navzajom davame.
aacid: Ja ťa úplne chápem. Ja aj kamárat jeden, sme sa presne o tomto bavili. Okrem tých sexuálnych vecí, partnerský vzťah nevie dať o nič viac ako rodina, priatelia atď. Lebo už záľuby, socializáciu, môžeme robiť s hocikým.
to su zaujimave nazory, toto som este nepocul. Ved ten sex, rodina, partnersky zivot, emocna podpora su hadam aj dost, nie? Co vam este chyba?
Zaujímave názory, ale podľa môa môžu byť spôsobené aj tým, že ste nenašli stále tu pravú.
To čo mám ja s manželkou by som celkom určite nenašiel v rodine a priateľoch a tým samozrejme nemyslím len sex a samotnú rodinu.
To čo mám ja s manželkou by som celkom určite nenašiel v rodine a priateľoch a tým samozrejme nemyslím len sex a samotnú rodinu.
"To čo mám ja s manželkou" - Myslíš tým spriaznenú dušu ?
nic nechyba. skor take nieco na zamyslenie.M142 napísal: 26 mar 2025, 12:49 to su zaujimave nazory, toto som este nepocul. Ved ten sex, rodina, partnersky zivot, emocna podpora su hadam aj dost, nie? Co vam este chyba?
myslim ze kazdy vztah ktory trva dostatocne dlho sa postupne pretransformuje bud do kamaratstva alebo rodiny.
akonahle zo vztahu odstranis sex tak co je to? nie je to len dobre kamaratstvo alebo rodinne puto? vsetko co robim s manzelkou (mimo toho sexu) by som vedel robit s kamaratom, kamaratkou ci rodinnym pribuznym.
Tak ako vraví aacid v poslednej vete. Jasné že ak sa to podarí s partnerkou ako vraví JCM01 je to ako Jackpot. To sa málokomu podarí.