Zápletka ako z telenovely

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
chudoba
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Zápletka ako z telenovely

Príspevok od používateľa chudoba »

Nie nie. Žiadny trolling. Tým ze som exot, slušnejšie povedané autista t.j. ja inák uvažujem ako zdravá populácia, mám problémy pri socialnych interakciách a to ma dostáva do týchto neobvyklých situácií. Tí čo to zažili ma volajú exot, a tí čo len počuli, to majú za trolling lebo sa to zdá neuveritelné. Ale to je v poriadku. Veď aj názov témy je taký aký je lebo aj pre mňa sú tieto situácie nonsens. Bol by som oveľa radšej keby sa nediali. Ale ja čokolvek urobím, vždy to nejako takto vypáli.
Blastbit napísal: 28 mar 2025, 10:40 Poznal som Ukrajincov aj z armády, odrobili si mesiace a odišli. V dnešnej dobe aj Ukrajinky idu do armády a na front.
Ber to tak ženské sa o seba viac starajú ako muži, tým pádom vyžarujú príťažlivosť. Chlap ktorý toto tiež robí, rajcuje zase ženy.
Bezohladu na národnosť a rasu, každá žena je homo sapiens teda má v sebe ten prastarý základ. O tom je tu vela tém, tak viete čo mám si na mysli.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

To majú aj muži ten základ. V tomto a v ďalších veciach si môžu so ženami podať ruky.
Už nemám čas len teraz doobeda a v noci. Keby čosi píš ak chceš niečo objasniť aj s tou babou.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

O com je tato tema? Bol si u nej, mal si sancu, nechytil si sa jej a tak podoval iny chlap. Smola, koniec temy. Akurat si tu tak mozes pisat hluposti s Blastbitom.
chudoba
Expert
Expert

Neni čo lebo ja radšej idem preč od týchto vecí. Veď jasné fórum si vás počká. Píšte, diskutujte, veď na to to tu je. Dajte aj vy nejaký nonsens keď chcete, aký ste zažili. Nech aj ja si prečítam a porovnám. Aj ja neraz čítam nonsens sotuácie v ostatných témach. Proste je to, deje sa to, kto nezažil, nech vie že aj takéto je. Napriklád tá téma ALFA-S o tých alfasamcoch. Aj to považovali mnohí za nehoráznost, ale vela vecí je tam bohužial pravda.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

chudoba napísal: 28 mar 2025, 13:17 Neni čo lebo ja radšej idem preč od týchto vecí. Veď jasné fórum si vás počká. Píšte, diskutujte, veď na to to tu je. Dajte aj vy nejaký nonsens keď chcete, aký ste zažili. Nech aj ja si prečítam a porovnám. Aj ja neraz čítam nonsens sotuácie v ostatných témach. Proste je to, deje sa to, kto nezažil, nech vie že aj takéto je. Napriklád tá téma ALFA-S o tých alfasamcoch. Aj to považovali mnohí za nehoráznost, ale vela vecí je tam bohužial pravda.
Nechaj tak heker nemá svoj deň. Pointa témy nie je len o sexe s babou. Ono je ale fakt že snou nič nerieš vybavené bodka, máš o starosť menej.
chudoba
Expert
Expert

Práveže fórum je priestor na diskusiu, a každý nech sa vyjadrí. Ak sa niečo niekomu nepozdáva, nech sa spýta, a ja mu to vysvetlím, ja si to obhájim. Ja som prišiel diskutovať nie trollovať. Ja v tom zmysel nevidím. Sám neznášam spamy a takéto veci, tak nebudem to robiť ani ja.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Mna napada iba jedina zmysluplna otazka.

Preco si isiel na byt k nej, ked si ju nemal v umysle poriesit a preco ju vozis za inymi chlapmi?
chudoba
Expert
Expert

Podľa nej sme kamaráti, takže som išiel ako za kamarátkou. To je v poriadku. Čo bolo čudné je to že sa chcela bozkávať. A ona tvrdila že si ide od svojo ex zobrať veci. Aby si ich doniesla k tomu kamarátovi na byt s ktorým údajne nechodí len sú kamaráti. Ale nakoniec ju ex uprosil a zostala tam. Vraj dá druhú šancu. No a toto som tým myslel že je to ako telenovela že ženy sa velmi vedia zamotať a dramatizovať.
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Blastbit napísal: 27 mar 2025, 21:15 Ak potrebuje blbca ktorý by mal platiť alimenty na jej dieťa ktoré by mala nakoniec s iným tak áno, vie sa diať.
Ako by platil alimenty ked nemá pomali ani životné minimum?

Autoeditácia príspevku po 2 min 33 sek:
chudoba napísal: 27 mar 2025, 21:19 Presne tak, zatial je to ešte v poriadku ale tá rodina tu nebude večne a dosť mi dávajú najavo že niesu charita. Proste bývaj tam, používaj to, ale odtial-podtial.
No a ked tu nebudú, tak tie nehnutelnosti sa vyparia, alebo ich schamstne niekto iný?

Autoeditácia príspevku po 15 min :
chudoba napísal: 28 mar 2025, 10:04 Tak ja som na to úplne rezignoval s tým že nebudem proti tomu, ak náhodou sa naskytne príležitosť tak využijem
A už sa niekedy naskytla taká príležitosť?

Možno by si mal začať spoznavať autistky, teda teoreticky si mozno aj s niektorymi chodil, ale v tomto poole by to mohlo byt celkom bezpečné.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

retkvic - donútila by ho do práce.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

chudoba - Ty veris tomu, ze si isla po veci? Alebo to, ze su kamarati?
retkvic
Addict
Addict

Blastbit napísal: 28 mar 2025, 22:43 retkvic - donútila by ho do práce.
No tak to by potom na tom bol aj lepsie nez dnes, ci?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

retkvic napísal: 28 mar 2025, 22:48 No tak to by potom na tom bol aj lepsie nez dnes, ci?
Keby ho ona vydiera že má platiť na jej dieťa a tým by ho nútila do práce tak pozitívum je len tá práca, ale nie platenie na dieťa.
Ale v tej druhej vete som to viac objasnil, že nie sú to ako klasické po rozvodové manželské alimenty, iba nanútené platenie na jej dieťa.
Tá jeho téma nie je nezmyselná, pretože ona rieši niekolko chlapov včetne jeho na nejaké erotické kontakty, ale tam ide o ovela viac než sa zdá.
Podľa opisu situácie mi ona príde poriadne prešibaná aj vypočítavá, dobre vie od ktorého chlapa čo očakáva, tehotenstvo by to celé viac zamotalo.
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

chudoba napísal: 27 mar 2025, 14:52 No taka zapletka jak telenovela, a zaroven pytala odomna radu ale v tychto veciach sa ja nevyznam, tak aj ta trocha zabavim pribehom, a na druhej strane by ste mohli troska poradit a ja jej to potom poviem.

Kedysi som mal kolegynu a z roboty sme sa skamosili. Vtedy ale bola zadana. Ale ona na rozdiel od ostatnych zien slovo “si len kamarat” nebrala ako frazu na odmietnutie ale ze kamosit sa ozaj kamosila, ze fakt bola iniciativa ze ozvala sa sama, volala ma von a tak, alebo ja ked som ju volal von, nevymyslala ale isla. Ale vraj bola vo faze ze sa bude rozchadzat. Potom zmizla na par rokov a objavila sa zrazu a vyslo najavo ze byva na nasom sidlisku v cinzaku oproti. Vraj sa uz rozisli s tym ktorym bola ked sme sa naposledy videli. A teraz ide to zaujimave: vraj ja na byte s nejakym kamosom, ale akoze vy ste videli taky pripad ze muz a zena idu na byt s tym ze su len kamosi? Akoze ine je ked idu viaceri mladi ze partia si zoberie byt a kazdy ma izbu, v zahranici to je bezne uz. Ale tu su dvaja len, a ze su len kamosi. To sa mi nejako nezda. No ale ona porozpravala ked sa rozisla s tym s ktorym bola, sa vraj dala dokopy s jednym nedaleko od bratovej dediny (aj my tam mame rodinu tak viem kde) a ze tam zila s nim, a vraj sa rozisli, a ze momentalne byva s tymto akoze kamaratom. No a ten akoze kamarat isiel na sluzobku z roboty na 3 dni, a ona hned vyuzila prilezitost a ozvala sa mi ze je sama ci moze prist, alebo ja k nim. Tak som isiel mali sme taky romanticky vecer ze cipsy, malinovka, telka filmy, ona ma smart telku tak z youtube sme vselico kukali a tak. Takze uz len si zoberte ze ste v kozi toho chalana, ze on odide na sluzobku, a ona si tam uz dotiahne kamosa (akoze mna) a este v mojej pritomnosti si volali, a do telefonu same ahoj drahy, daj na seba pozor, chybas a pod. A pritom uz tam mala mna. Potom sa to tak zvrtlo ze ma chcela pobozkat. A este ja som sa jej spytal ze toto neni trochu nevhodne? Ona ze ale nic si z toho nerob ja som snim len kamaratka. Ale ja som na jednej strane cestny ze by som nikdy neurobil take nieco, a na druhej som ani neni typ ze to vyuzijem. Ini by ju uz pomiloval. Ona vycitila ze nic nebude, tak zrazu vymyslela ze nech ju odveziem do tej dediny kde mala toho byvaleho a ze si ide po veci a taketo omacky okolo toho. Pritom tam zostala. Tam prespala a druhy den mi odtial vola ze je u neho a ze vraj byvaly ju prosi aby u neho zostala ze on sa zmeni a take. Ona nevedela odolat lebo vraj ho este stale lubi… A odomna chcela radu ze co ma robit. Co by ste jej poradili? Lebo ze srdce hovori ano, rozum hovori nie, a ze s nim nevie byt, ale ani bez neho…

Zhnutie: zenska sa rozide s osobou A, da sa dokopy s osobou B, po par rokoch sa rozidu. Da sa dokopy s osobou C ale sama nevie ci su kamarati alebo partneri, pritom po dlhej dobe stretne stareho kamosa osobu D, ktoru sa snazila zviest hned ako osoba C nebola dlhsie doma, ale nakoniec skoncila u osoby B s tym ze sama nevie ci ho lubi alebo nie.
však ty si len druhý blastbitov profil ?
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Alebo perfektný humorista :D
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

danodrevo - to si hovoríš psychológ ? nevieš rozlíšiť ani spôsob písania ľudí.
starysomar - je niečo na téme humorné, keď ženská sexuálne rieši skupinku chlapov ?
To je dosť smutné, keď nemá úroveň a zahráva sa so situáciou ktorá by po prevalení zle skončila.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Nie len v tejto téme...
Otvor oči doširoka - sú určité indície, že chudoba a jeho posty sú fikcie :)
chudoba
Expert
Expert

Ako by platil alimenty ked nemá pomali ani životné minimum?
Na to sú nejaké zákony. V robote sme mali veľa takých že šli cez agentúry kde sa platí tak že minimálka oficiálne a zvyšok na ruku, vraj kvôli alimentom, exekútorom a pod. Vraj ak málo zarába, tak mu menej zoberú.
No a ked tu nebudú, tak tie nehnutelnosti sa vyparia, alebo ich schamstne niekto iný?
Nevyparia, ale ani mi nepatria a keďže som neni jedináčik tak ich ani nezdedím. Rodičovský byt by išiel napoly s bratom. Takže musel by som ho vyplatiť na čo nikdy nebudem mať. On keď vyplatí mňa tak neviem či sa z polovice sumy dá kúpiť aspon garzónka. A malý byt ktorý mám len požičaný nieje môj ani po dedení lebo ten patrí bratovi. A rodinný dom je tiež bratov ale tak býva s rodinou. Napríklad synovec bude plnoletý a bude sa chcieť osamostatniť, tak brat mu dá ten byt a ja môžem ísť naspäť k rodičom, kde mám aj trvalý pobyt. Tak som to myslel že všetko je len na oko. Len obrazný príklad: prídem pre babu s autom ktoré nieje moje, zavolám ju na návštevu do bytu ktorý nieje môj. Ale z pohladu druhej osoby to vyzerá že wau: býva sám, má auto, má prácu… Lebo nevie realitu.
donútila by ho do práce.
A ako som vyššie spomenul to “má prácu” mňa nikam nútiť netreba, ja sa vždy zamestnám, a v podstate stále som niekde zamestnaný len problém je že na 3 týždne kým ma nevyhodia alebo nemusím odísť kvôli šikane od kolegov. Zamestnať sa neni problém, stále niekam hladajú ludí, ale po tom čo prídu problémy, nestíham, nechápem, domotám, zmätkujem, chytím nervový záchvat keď to preženú so šikanou, a o chvílu som vyhodený. A takto to ide dokola. Ja som už mal vyše 50 zamestnaní. Takže aj keď konverzujem tak sa stane že spomeniem že “idem na poobednú” či “idem na rannú” takže navonok vyzerám že som aj zamestnaný… Ja pracujem len sa udržať neviem.
A už sa niekedy naskytla taká príležitosť?
To bolo myslené tak, že už ja nebudem vyvýjať iniciatívu na dvorenie. Ale ak sa stane že sama ma žena osloví, alebo niekto ma chce dať dokopy so svojou kamoškou, tak neodmietnem. Ale ja už oslovovať ženy nebudem.
Nie len v tejto téme...
Otvor oči doširoka - sú určité indície, že chudoba a jeho posty sú fikcie
Nieje všetko čierne a biele. To že v jednej téme srandujem, neznamená že druhú nemôžem myslieť vážne. Ale ja srandujem iba v tom že používam rôzne dialekty a píšem v nárečiach lebo to mi pripadá srandovné, ale obsah je pravda.
retkvic
Addict
Addict

chudoba napísal: 29 mar 2025, 10:59 Na to sú nejaké zákony. V robote sme mali veľa takých že šli cez agentúry kde sa platí tak že minimálka oficiálne a zvyšok na ruku, vraj kvôli alimentom, exekútorom a pod. Vraj ak málo zarába, tak mu menej zoberú.
Tak ak maš taký príjem, tak chudoba nie je uplne to spravne slovo. Si obyčajný Slovák, tak by som to povedal s autizmom a bohvie cim.
Ak ťa nieke v kuse šikanujú, tak sa stala chyba niekde na ich strane, takto postihnutý človek je často krát horší ako ten skutočne postihnutý.
Tu na fóre pôsobíš tak prostoducho, s relatívne uhladeným pravopisom a možno teoreticky s nejakým vplyvom maďarčiny, iba hadam. Ale to nie je dôvod na nejakú šikanu. Ako si spominal niekde tu na fore, možno miesto nejakeho človeka so znevyhodnenim v nejakej firme môže byť dobra cesta, pripadne robiť na nejakej pozicii kde sa moc nevyžaduje praca v kolektive. Uz si prsne nepamatam, ak mas nejake stavy, na to sa mozu brat aj nejake lieky ak by si mal nejke stresy v praci alebo co.

Neviem kolko tých bratov máš a ako môže jeden brat vlastnit byt v ktorom bývaš ty a ešte býva niekde ine s rodinou alebo ako to máte.
Ak ste dvaja bratia, tak byt budete dediť podla zakona, alebo ako sa rozhodnú vaši rodičia, večšinou ludia nemrú naraz, tak najprv zomrie niekto z rodičov a po ňom budete dedit podiel, mama alebo otec vlastni 1/2 a potom budete dediť všetci 3, ty brat a jeden s rodicov tú polovicu toho kto z nich zomrie ako prvy, tam sa môže ešte aj jeden z rodičov rozhodnuť komu čo prepíše. To môžu samozrejme urobiť aj za ich života, ak maju cca 70r, tak je tam este nejaké okno 10-20r kym sa tak stane, zalezi...
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

heker napísal: 28 mar 2025, 22:44 chudoba - Ty veris tomu, ze si isla po veci? Alebo to, ze su kamarati?
je to trol.

Autoeditácia príspevku po 1 min 32 sek:
Blastbit napísal: 29 mar 2025, 8:01 danodrevo - to si hovoríš psychológ ? nevieš rozlíšiť ani spôsob písania ľudí.
starysomar - je niečo na téme humorné, keď ženská sexuálne rieši skupinku chlapov ?
To je dosť smutné, keď nemá úroveň a zahráva sa so situáciou ktorá by po prevalení zle skončila.
ty lokálny stalkerko, čo si vedie zoznamy o useroch, nie som psychológ. A kľudne by toto mohol byť tvoj druhý (xtý) profil, si dosť zvláštny aby si ich tu mal viacero a chudoba ťa definuje, takže úplne v pohode :-D
Napísať odpoveď