4. Ficova vláda (2023-202x)
Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)
Keď vieš, že nemáš na viac, tak ti aj drobné musia stačiť. Súčasne ak vieš, že na teba niečo majú, čím by ťa potpili.
Podla mna od je dost inteligentny na to aby nanho nic nemali.ephramko napísal: 27 mar 2025, 19:38Inak nie je to málo? Jednou nohou v base celý čas za 5000€ mesačne? Haščák, Bodor a ďalší oligarchovia sa musia strašne rehotať na tom, za aké drobné je niekto ochotný slúžiť mafii.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja si vsimam, ze konsolidacia je magocke slovo, za ktore si schovaju vsetko co chcu - nepohodlni ludia - vyhodit kvoli konsolidacii, mimovladky - zaskrtit kvoli konsolidacii. Ale ti isti ludia si daju renty, 10 sluzobnych aut, nove lietadla, lety na F1 a fotbal...
Tak zneužijú situáciu (konsolidáciu) vo svoj prospech, vedia sa takticky obracať aby im to prešlo.
-
harrison314
Hardcore addict
Im by to ale preslo, aj keby do kamier ukazuju prostredniky. Co v podstate aj robia.
Žilinka? Nemyslím, sme rodina aj smer ho podporili vo voľbe na GP, následne ťahal 363ky pre ich ľudí a to si nemyslím, že bolo len kvôli tomu, že za neho hlasovali. A to bol Maroš pri tých 363kách ochotný ísť až na hranu/za hranu. Tam musí byť niečo, čo není košer.
škoda, že sa vtedy ostatné koaličné strany nezhodli na Šantovi.
Tak sa vláda tešila že Trump vyhral volby ale smiech vládu prejde https://www.aktuality.sk/clanok/gfsc5kh ... mier-fico/
"Vláda si uvedomuje silnú závislosť SR na výrobe automobilov a namiesto zbrojenia bude žiadať EÚ o pomoc pre autopriemysel."
"Vláda si uvedomuje silnú závislosť SR na výrobe automobilov a namiesto zbrojenia bude žiadať EÚ o pomoc pre autopriemysel."
Zla, zla EU. Vyborny Trump. A zrazu po nadavani na EU chce vlada ziadat dotacie na slintacku, na automobilovy priemysel? Vsak tie vyhlasenia Fica, Danka alebo aj Blahu su komicke.
Táto vláda už nie je ani na smiech, čístá fraška.
Matovič bol oproti tomuto zárukou konzistencie..
A potom príde trol ako Curta a začne túto zberbu obhajovať, fakt tomu nerozumiem..
Matovič bol oproti tomuto zárukou konzistencie..
A potom príde trol ako Curta a začne túto zberbu obhajovať, fakt tomu nerozumiem..
-
harrison314
Hardcore addict
Nebojte ved oni zachvilu zas otocia.
Alebo pouziju zarucenu taktiku, ze do serioznych meddi povedia jedno, do dezinfo povedia opak a v zahranici zas inu vec.
Alebo pouziju zarucenu taktiku, ze do serioznych meddi povedia jedno, do dezinfo povedia opak a v zahranici zas inu vec.
Matovič s KU by boli vo vláde, spomenie si niekto ako sa vyjadrili na výhru Trumpa ?
Ak si nespomínate tak presne takto https://ereport.sk/matovic-dufa-ze-trum ... e_vignette
" Kresťanská únia zablahoželala Trumpovi k jeho úspešnému zvoleniu. „Víťazstvo prezidenta Trumpa
potvrdzuje hlas veľkého množstva občanov, ktorí si želajú vládu, ktorá uprednostňuje ich potreby, bráni
ich slobody a oživuje hospodársky rast,“ - zvýraznené by som im drbol pod nos s dodatkom - na úkor SR.
Nielen táto vláda ale hocijaká iná kombinácia vlády ak by gratulovala k oranžovému orangutanovi k výhre by ostali nemilo prekvapený.
Ak si nespomínate tak presne takto https://ereport.sk/matovic-dufa-ze-trum ... e_vignette
" Kresťanská únia zablahoželala Trumpovi k jeho úspešnému zvoleniu. „Víťazstvo prezidenta Trumpa
potvrdzuje hlas veľkého množstva občanov, ktorí si želajú vládu, ktorá uprednostňuje ich potreby, bráni
ich slobody a oživuje hospodársky rast,“ - zvýraznené by som im drbol pod nos s dodatkom - na úkor SR.
Nielen táto vláda ale hocijaká iná kombinácia vlády ak by gratulovala k oranžovému orangutanovi k výhre by ostali nemilo prekvapený.
-
starysomar
Hardcore addict
"vyhlasenia Fica, Danka alebo aj Blahu su komicke" no ich dôsledky tragické. Nejak strácam nádej, že si ľudia (aj) tu raz zvolia normálnych.
Blastbit - Poprosim iny zdroj ako dezinformacny eReport. Dakujem.
Toto nie je dezinfo ? Je to bulvar ? https://koktejl.azet.sk/clanok/XXA0yKp/ ... pas-osudu/
Tuto zase gratulovali aj iní politici https://tvnoviny.sk/zahranicne/clanok/9 ... om-trumpom
-
harrison314
Hardcore addict
Ja si chcem este pockat, na to, ked Fico dostane "titul boha na Zemi".
nebude intronácia krista, ale intronácia Fica
Ak F*co nechava zabijat cele stada, tak je teraz on otrok Bruselu? 
Odísť iba do lesa sa vyvenčiť. Kvôli zmene generálneho prokurátora chceš odísť ?Johnnny napísal: 28 mar 2025, 20:29 https://dennikn.sk/4550681/v-smere-uz-h ... lindtnera/
Nejake tipy, kam sa vy chystate odist ?![]()
Čo som čítal komentáre, tak tupovoliči len papagájujú Blahove keci. A zase je v tom Fico nevinne. To EU nás chce zničiť. Že do toho zlého Bruselu okamžite Fico nabehol žobrať peniaze a prosiť o pomoc, im nevysvetliš. Nevysvetlíš im ani to, že keď Kanada pred mesiacom preventívne zakázala dovoz zo Slovenska, tak Ficova vláda sa zaoberala sama sebou, rozdávala karafiáty na MDŽ a robila hovno, aj keď sme mali SLAK pár KM od hraníc.jackb napísal: 28 mar 2025, 22:23 Ak F*co nechava zabijat cele stada, tak je teraz on otrok Bruselu?![]()
Fakt, ten Fico by osobne mohol so samopalom strielať ľudí na ulici v Bratislave a jeho tupovoliči by mu ešte fandili, nech tým LGBT EU paštekárom ukáže. Radosť mať takých voličov.
Jedna lastovička leto nerobí, ale všimol som si aj pribúdajúce komentáre tupovoličov, ktorí si až teraz všimli, že Fico nesplnil ani jeden volebný sľub a robí presný opak. Už to začínajú cítiť aj svojimi peňaženkami a neskutočne ich serie to zvyšovanie platov, renty... Akurát si nevedia predstaviť, žeby volili proti Ficovi. Takže nepôjdu voliť. Na druhej strane je to možno aj dobre, lebo Fico ich natoľko radikalizoval, že tie ich hlasy by išli echt nacistom (ktorí okamžite skočia do koalície s Ficom, ale to tupovoličom nedochádza).
___
___
Inak ja som zdesený sám zo seba, lebo odkedy má Danko a SNS 1,5%, tak ja normálne súhlasím s veľa vecami, ktoré ten Danko hovorí.